Nie jesteś zalogowany.
11. odcinek.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Trzeba w końcu to v2 wydać, bo jesteś trzecią (czwartą) osobą, która to wypomina. Było "w mieszkaniu", ale chciałem skrócić i zapomniałem zmienić "w" na "u".
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek. Znowu wycięli Calineczkę.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
13. odcinek wydany, seria zakończona. Ostatni odcinek, a Calineczki znów brakuje, na pocieszenie najlepszy screen z serii.
I najlepsze na koniec:
Jesienią nie tylko OVA, ale też drugi sezon, co mnie bardzo cieszy, bo seria przypadła mi do gustu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek.
Tutaj wrzuciłeś odcinek z angielskimi napisami, chyba że ja robię coś źle
Demonis Angel napisał:5. odcinek.
Zapomniałem wymuksowałać angielskich, polskie są jako alternatywne.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
braindead napisał:Demonis Angel napisał:5. odcinek.
Zapomniałem wymuksowałać angielskich, polskie są jako alternatywne.
Faktycznie, już znalazłem, dzięki
Zaczynamy drugi sezon.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
3. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Fajna miłosna komedia, ale pewnie nigdy nie poznamy zakończenia w anime.
W każdym razie, liczę że co by się nie wydarzyło, to w mandze Rizu Ogata nie wyjdzie z tego wygrana. Najmniejszą sympatią ją darzę ze wszystkich bohaterek.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Fajna miłosna komedia, ale pewnie nigdy nie poznamy zakończenia w anime.
W każdym razie, liczę że co by się nie wydarzyło, to w mandze Rizu Ogata nie wyjdzie z tego wygrana. Najmniejszą sympatią ją darzę ze wszystkich bohaterek.
Bajka niewybitna, ale z lekkim humorem, bez niepotrzebnej dramy i ogólnie przyjemna w odbiorze.
Zakończenia raczej nie zekranizują, a jak już, to liczę, że jako ova z odcinkiem dla każdej z bohaterek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Meh, to tylko mierna kopia Pięcioraczków.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ale manga "Pięcioraczków" zaczęła powstawać później niżeli "Tych co nie dają rady się skupić na nauce".
*Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai: Published Feb 6, 2017 to ?
*5-toubun no Hanayome: Published Aug 9, 2017 to ?
Ostatnio edytowany przez OtsukareSama (2019-10-21 17:37:39)
OtsukareSama napisał:Fajna miłosna komedia, ale pewnie nigdy nie poznamy zakończenia w anime.
W każdym razie, liczę że co by się nie wydarzyło, to w mandze Rizu Ogata nie wyjdzie z tego wygrana. Najmniejszą sympatią ją darzę ze wszystkich bohaterek.Bajka niewybitna, ale z lekkim humorem, bez niepotrzebnej dramy i ogólnie przyjemna w odbiorze.
Zakończenia raczej nie zekranizują, a jak już, to liczę, że jako ova z odcinkiem dla każdej z bohaterek.Pokaż spoilerJa wolałbym, by wygrała Rizu lub Asumi, ale po 13. odcinku pierwszego sezonu prawie pewna jest wygrana Fumino, której nie lubię.
Przecież zakończenia jeszcze nie ma i raczej długo nie będzie. To rom-com, więc można go skończyć w 5 chapterów - dopóki popularność nie siądzie, to zakończenia nie będzie.
A tak btw. Ogata zrobiła spory krok na przód w nowych rozdziałach i nawet tępak Nariyuki zaczął coś dostrzegać. Poza tym, każda bohaterka miała taki moment jak Fumino w 13 odcinku, a Asumi nawet więcej...
Ale jakby autor patrzył na popularność bohaterek to:
Pierwsze miejsce 15k głosów, drugie 3k... Jak ona nie wygra, to autora spalą na stosie xD
To byłoby dość niespodziewane, ale zarówno satysfakcjonujące zakończenie.
Demonis Angel napisał:OtsukareSama napisał:Fajna miłosna komedia, ale pewnie nigdy nie poznamy zakończenia w anime.
W każdym razie, liczę że co by się nie wydarzyło, to w mandze Rizu Ogata nie wyjdzie z tego wygrana. Najmniejszą sympatią ją darzę ze wszystkich bohaterek.Bajka niewybitna, ale z lekkim humorem, bez niepotrzebnej dramy i ogólnie przyjemna w odbiorze.
Zakończenia raczej nie zekranizują, a jak już, to liczę, że jako ova z odcinkiem dla każdej z bohaterek.Pokaż spoilerJa wolałbym, by wygrała Rizu lub Asumi, ale po 13. odcinku pierwszego sezonu prawie pewna jest wygrana Fumino, której nie lubię.Przecież zakończenia jeszcze nie ma i raczej długo nie będzie. To rom-com, więc można go skończyć w 5 chapterów - dopóki popularność nie siądzie, to zakończenia nie będzie.
A tak btw. Ogata zrobiła spory krok na przód w nowych rozdziałach i nawet tępak Nariyuki zaczął coś dostrzegać. Poza tym, każda bohaterka miała taki moment jak Fumino w 13 odcinku, a Asumi nawet więcej...
Ale jakby autor patrzył na popularność bohaterek to:Pokaż spoiler
Pierwsze miejsce 15k głosów, drugie 3k... Jak ona nie wygra, to autora spalą na stosie xD
Z mangą na bieżąco nie jestem, ale każda z bohaterek ma swój moment, po czym wracamy do punktu wyjścia. Końca mangi długo nie zobaczymy, ale wolałbym, by autor przemyślał zakończenie, niż sklecił coś na szybko przez spadek popularności, by zamknąć historię (choć na aktualnym etapie dłuższe rozciągnięcie romansu z jedną bohaterką też byłoby ciężkie do wprowadzenia).
Anime może zakończyć się faworyzując kolejną z bohaterek i zapowiedzieć kontynuację, która będzie faworyzować jeszcze inną, co by mnie ucieszyło. Jednak znając życie, zostanie zawieszone w próżni i nigdy nie dostanie kontynuacji, jak wiele innych serii (dlatego wspominałem o ova dla każdej z bohaterek, by dać choć namiastkę zakończenia i nie obrazić fanów żadnej z nich).
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.