Nie jesteś zalogowany.
Przejmować to się nie przejmuję (bardziej to mam ubaw z siebie), ale ból, a raczej irytacja, bo trzeba poprawiać jest i tak. Tyle dobrego, że schodzi szybciej na poprawianiu, niż jakbym miał od nowa tłumaczyć. Jak dojdę do końca 5 epa w przyszłym tygodniu, to będzie dobrze. I wiesz, Diablo, do twojego tempa tłumaczenia jest mi daleko, obym kiedyś był tak wytrwały jak ty.
Ostatnio edytowany przez mateo690 (2015-02-28 19:18:02)
I wiesz, Diablo, do twojego tempa tłumaczenia jest mi daleko, obym kiedyś był tak wytrwały jak ty.
No no, bo jeszcze pomyślę, że stanowię tu dla kogoś inspirację i mi woda sodowa do głowy zacznie uderzać
Senpai! Ty przecież jesteś dla mnie inspiracją!
O tempora o mores... Czego to się człowiek doczekał
Witam, chciałbym zapytać czy seria Tekkaman Blade II będzie dalej tłumaczona. Zostało wam 5 odcinków a chciałbym je obejrzeć z waszymi napisami.
Witam, chciałbym zapytać czy seria Tekkaman Blade II będzie dalej tłumaczona. Zostało wam 5 odcinków a chciałbym je obejrzeć z waszymi napisami.
Powiem szczerze, że od tamtego dnia dopadło mnie przysłowiowe wypalenie do tłumaczeń.
Skupiałem się teraz głównie nad uprawianiem sportu, ale skoro ktoś jednak wyczekuje kolejnych odcinków to obiecuję się tym zająć niebawem. Mam tylko nadzieję, że Senami mi z korektą pomoże.
Z góry dziękuje. Jest to anime mojego dzieciństwa i od samego początku czekam na wszystkie napisy od waszej grupy.
Może planujecie tłumaczyć nowy sezon Nanohy?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Nie wykluczam zajęcia się nową Nanohą, ale nastąpiłoby to nie wcześniej niż za kilka tygodni.
Co z tłumaczeniem finałowegp 12 odcinka Yamajo?
Ostatnio edytowany przez MarioForever (2015-07-03 20:09:02)
Zatem idę modły wszelakie wznosić, aby Ci wszystko gładko poszło, a potem w pamięci myśl zaświtała "Choroba! Tosz 'Madlax' bidulek leży odłogiem, może by się zaś zań wziąść?!?... O tak!"
Zatem, jak to mawiają nasi skośnoocy przyjaciele "zebrania jak najwięcej, jak najlepszych wspomnień" z tegoż wypadu, życzę.
Ostatnio edytowany przez roobalek (2015-07-03 22:08:02)
Niektórzy mają fajnie XD Ja to jadę, ale w wtorek do pracy i jeszcze do Belgii, a mogłem jechać do Holandii, bo maja lepszy net mobilny hehehe. Jak myślę o 10h autokarem to dostaje ataku xD Potem udupię kogoś w pracy, że mnie polecił, ale i tak mu postawie flaszkę, bo więcej trochę zarobie Ale kosztem urlopu i za to go udupię hehe. Plusem jest to, że będę miał do dyspozycji duży domek 6 pokojowy, będzie można kogoś na wakacje zaprosić
No i dzięki za napisy
Ostatnio edytowany przez Spaiki (2015-07-04 00:52:14)
Dzięki, oby jak najmniejsza temperatura była na wyjazd, bo przy upałach topię się.
Zapowiadają ponad 30 stopni. Oboje się będziemy topić na tym egzaminie.
Jaki z tego morał? Zapisywać się na zimę.
@Spaiki
10h autokarem... Współczuję i powodzenia życzę w pracy. Strzelam, że w Belgii lepszy net niż u nas. A już szczytem wszystkiego jest Orange - mój kuzyn nie może mieć ani radiowego, ani kablowego, bo im się tyłków nie chce ruszyć i stworzyć taką możliwość. Mój dom walczył o neta 2 lata. Ja się pytam, gdzie te światłowody? Heh, pewnie nigdy.
A może dacie info na temat wstrzymanych serii albo porzuconych? Na przykład co jest z Ro Kyu Bu! SS ep08 - 2014.08.02 to data ostatnich napisów a niby nadal prowadzicie prace nad seria.
A może dacie info na temat wstrzymanych serii albo porzuconych? Na przykład co jest z Ro Kyu Bu! SS ep08 - 2014.08.02 to data ostatnich napisów a niby nadal prowadzicie prace nad seria.
Osoba odpowiedzialna u nas za tę serię, dostała w ostatnim czasie kopa na przebudzenie się. Jeśli to nie pomoże, to w najgorszym razie sam przejmę tę serię.