Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34
Trzeci-czwarty odcinek Akuyaku Reijou nanode Last Boss wo Kattemimashita w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2024-03-02 14:28:50)
Serię, którą wezmę na warsztat na lato 2024, będzie Megami no Café Terrace 2nd Season.
Ps. Jeśli ktoś by miał ochotę pobrać muxy do starszych serii, a nie posiadają one tematu, niech się odezwie, wrzucę je. Wiem, zdaje sobie sprawę, że jest ich baaardzo wiele, dlatego nawet nie wiem od której zacząć, a tym bardziej nawet się z tym nie śpieszę.
Tak spytam, bo w jakimś temacie zapowiadałeś tłumaczenie filmu "Misaki no Mayoiga". Czy to ciągle aktywne? Coś tam czekałem
Hahaha. Aż dziw bierze, że ktokolwiek tutaj zagląda, a co dopiero pisze xDD. A tak teraz na serio. Wiem, że miałem to wziąć na warsztat, ale przedłużyli mi umowę w pracy, a poza tym ta cholerna pogoda, skutecznie zniechęca mnie do dłuższych sesji tłumaczeniowym. No i jak zauważyłeś dostałem temat na forum, więc wypadałoby porobić reupload starych serii, ale żeby to zrobić, przeważnie muszę obejrzeć ponownie daną bajkę i ponakładać poprawki. Ale bez obaw, pod koniec września kończy mi się umowa, więc wrócę do murzynienia. Zróbmy tak, daj mi czas do Mikołaja, jeśli do tego czasu nie wydam, to znać, że raczej na bank już tego nie ogarnę, więc będziesz mógł spokojnie obczaić po angielsku. Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34