Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Da się wasze hardki jakoś pobrać? Na stronie widzę tylko link do cda.
Wchodzisz przykładowo tutaj, a pod spodem masz do wyboru playery. Kiedy klikniesz w ten "mega" to możesz sobie pobrać hardka. Chociaż z cda też możesz pobrać, wystarczy użyć do tego wtyczki typu Download Helper.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-07-09 21:44:50)
Ja mam inne pytanie, czy napisy do Mairimashita! Iruma-kun 2 na mega będą uzupełniane (mam na myśli softsuby), ponieważ ostatni dostępny odcinek w folderze to dziewiąty, podczas gdy pozostałe serie są dodawane w miarę na bieżąco. Pozdrawiam
Wszystko nadrobione
Wasz Facebook będzie jeszcze aktualizowany o informacje o nowościach?
Nasz Facebook jest cały czas aktualizowany, a jak nie, to jest uzupełniany w jeden zbiorczy post.
Dragmaru napisał:Da się wasze hardki jakoś pobrać? Na stronie widzę tylko link do cda.
Wchodzisz przykładowo tutaj, a pod spodem masz do wyboru playery. Kiedy klikniesz w ten "mega" to możesz sobie pobrać hardka. Chociaż z cda też możesz pobrać, wystarczy użyć do tego wtyczki typu Download Helper.
Zależy mi na drugim sezonie Beastars, a tam jest tylko CDA (odcinków ściągniętych z CDA nie odtwarza mi telewizor). Na shindenie znalazłem linki do mega, ale tylko do kilku odcinków (1 i 5). Jest szansa wrzucenie linka do mega do wszystkich odcinków tego anime?
max-kun napisał:Dragmaru napisał:Da się wasze hardki jakoś pobrać? Na stronie widzę tylko link do cda.
Zależy mi na drugim sezonie Beastars, a tam jest tylko CDA (odcinków ściągniętych z CDA nie odtwarza mi telewizor). Na shindenie znalazłem linki do mega, ale tylko do kilku odcinków (1 i 5). Jest szansa wrzucenie linka do mega do wszystkich odcinków tego anime?
O takie rzeczy, to już musisz raczej pisać na ich discordzie. Łap zaproszenie.
Dragmaru napisał:max-kun napisał:Wchodzisz przykładowo tutaj, a pod spodem masz do wyboru playery. Kiedy klikniesz w ten "mega" to możesz sobie pobrać hardka. Chociaż z cda też możesz pobrać, wystarczy użyć do tego wtyczki typu Download Helper.
O takie rzeczy, to już musisz raczej pisać na ich discordzie. Łap zaproszenie.
Dzięki
max-kun napisał:Dragmaru napisał:Da się wasze hardki jakoś pobrać? Na stronie widzę tylko link do cda.
Nasze odcinki z Beastars 2 są na Desu-online.pl. Są tam playery MEGA/Google Drive dzięki którym można ściągnąć sobie odcinek.
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2021-07-12 22:09:41)
Jahy-sama wa Kujikenai!
Odcinki: Online
Napisy na Ansi:
Odcinek 1
Napisy na naszej medze:
Klik
Na zachętę:
Ostatnio edytowany przez Iksemte (2021-08-01 23:13:10)
Odcinki najszybciej na http://FrixySubs.pl
Napisy najszybciej na http://bit.ly/NapisyFrixySubs
Takie pytanie mam. Gdzieś mi się obiło o uszy, że tłumaczycie/planowaliście to zrobić/porzuciliście serię FLCL. Prawda to?
Seria nadal jest planowana, tylko obecnie tłumacz ma urwanie głowy przez zbliżającą się maturę, że aż nawet z wychodzącą serią się nie wyrabia.
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2022-02-08 00:52:51)
W sumie skoro ten temat na forum został odkopany, to napiszę też tutaj.
Mam osobiście lekki problem z wybraniem serii do tłumaczenia na wiosnę, byłbym wdzięczny za każdy głos w tej ankiecie
Tutaj opisy do serii:
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2022-02-08 11:46:31)
Strony Poprzednia 1 2 3 4