Nie jesteś zalogowany.
Ogolnie to fajne panienki sa w hentaiach ktore maja genialna kreske ;] Czy ktos sie z tym nie zgodzi ? Pozdrawiam ;]
Zaczesto maja przesadzone z wielkościa pewne częsci ciała
Ja tam Hentaje lubię właśnie ze względu na ładnie narysowane panienki. Poniżej parę skanów z Words Worth - hentaja.
words_worth_99_037.jpg
words_worth_99_044.jpg
Czyż te dziewczyny nie są urocze ??
[cytuj]Zaczesto maja przesadzone z wielkościa pewne częsci ciała[/quote]
Co nie oznacza, ze nie sa fajne
I rozrywkowe Nawet bardzo. Do moich faworytek należą dziewczyny z oklepanego już Bible Black (szczerze mówiąc to nie za dużo anime z tego gatunku widziałem)
Wybrałem ubrane, więc chyba nic nie szkodzi.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-04 22:13:24)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
W sumie to panienki z hentajów są chyba jednymi z najlepiej narysowanych bo o co innego ma chodzić w hentaju jak nie o wygląd
Dla odmiany coś nie z hentaja
[URL=http://img153.imageshack.us/my.php?image=minitokyoanimewallpapersshuffl.jpg][/URL]
Primula wymiata
No wlasnie wspominajac o hentai mialem glownie na mysli wlasnie te panienki z Bible Black :] Ciekawia mnie hentai z 2005 i 2006 bo po okladkach bardzo pieknie wygladaja Ale nie mialem okazji obadac ;]
KAT napisał:Ogolnie to fajne panienki sa w hentaiach ktore maja genialna kreske ;] Czy ktos sie z tym nie zgodzi ? Pozdrawiam ;]
Zaczesto maja przesadzone z wielkościa pewne częsci ciała
Ja bym powiedziała, że mało jest z nieprzesadzoną wielkością owej części ciała Nie sądzicie?
A Bible Black właśnie oglądam
Ten temat zaczyna schodzić na ścieżkę rozpusty i grzechu
[URL=http://img142.imageshack.us/my.php?image=minitokyoanimewallpapersshuffl.jpg][/URL]
Mówisz konkretnie o BB. Czyli o Shin Bible Black i Bible Black Only Version. Powiem tak pierwszy ma nawet fabułę i to nie aż taką najgorszą (może zaciekawić) co do Only Version jest to tylko parę scen tego co najlepsze, że się tak wyrażę (absolutny brak fabuły). Powiem tak ja widziałem i nie żałuję.
BTW: dwa pierwsze odcinki serii Shin Bible Black zostaną u nas wydane nakładem Anime Gate.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ja oglądałam Bible Black Gaiden, a teraz męczę BB OAV (podobno ). W sumie fabuła taka nawet, nawet. Całkiem interesująca
Ja oglądałam Bible Black Gaiden, a teraz męczę BB OAV (podobno ). W sumie fabuła taka nawet, nawet. Całkiem interesująca
DZIEWCZYNA OGLĄDAŁA BIBLE BLACK?!?!? O Beliarze, uratuj mnie bo zaraz upadnę...
Zapewne nie pierwsza i ostatnia Znam juz dwie dziewczyny ktore ogladaly ta serie Jedna to nawet widziala Cool Devices i inne brzydkie anime
A co w tym złego?:P Równouprawnienie Zaznajamiam się z różnymi gatunkami i pewnie wpadnie mi w łapki jeszcze pare pozycji z tego gatunku. O ile oczywiście będą miały jakąś fabułę, prócz tej oczywistej
Z hentaiców ogladalem jedynie Bible Black Gaiden Po obejżeniu stwierdzilem ze wole jednak coś bardziej romantycznego.
RiX czy ty przypadkiem nie grałeś w Gothica?
Bo ja jako święty sługa Innosa muszę cię powstrzymać od wzywania Beliara na tym forum
Bariera by sie przydała jakaś i pare ścierwojadów dla RiXeDa(zeby mial co zabijac)
Ostatnio edytowany przez robak (2006-02-04 22:57:57)
Jak już ciągniecie ten temat to też coś dorzuce
[przycięto, za mocna erotyka - Moderator]
podobają mi się cienie jakie zostaly użyte do podreslenia jej piękna
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-02-07 20:48:41)
Ej Robak myśle że Rixed to potrzebowałby z 10 smoków i śmniącego naraz może by miał zajęcie na 20 minut:P
Ciekawe i zajeloby mu wybicie calego Korinis
~Tomek: Mam nadzieje ze jej nie jest za goraco w tym ubraniu
Ostatnio edytowany przez robak (2006-02-04 23:05:27)