Nie jesteś zalogowany.
Dziekowac Jednak nie pozwole cie spalic w Miejskim Piecu
Bede cie bronila z calych sil :)ale Wanderera spalimy
[hehe]
Dzięki Ci wielce za łaskę którą mnie obdarzyłaś
Ej... ludzie troche dawno nie ściągałem Naruto i jakoś mi się nawróciło ;P hmm.. może ktoś podac link do napisów do ep 203-205 ? byłbym wdzieczny
Oooooo widze ze temat doczekal sie 100 strony
Ostatnio edytowany przez Laska (2006-11-24 17:37:26)
Ej... ludzie troche dawno nie ściągałem Naruto i jakoś mi się nawróciło ;P hmm.. może ktoś podac link do napisów do ep 203-205 ? byłbym wdzieczny
Ach , wtedy się zaczyna moja ulubiona historia w Naruto
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … +202+-+204
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-24 17:36:53)
Cytat z Narutofan.com [cytuj]It has now been confirmed that the Japanese Naruto anime series will be returning to it's original storyline as told in the Naruto manga series, coming this next February, a few short months from now. Along with returning to the story, Naruto will be getting a brand new name to go by. It is nothing big that will blow your mind, but nonetheless a couple of words have been added - Naruto: Hurricane Chronicles - which appears to play reference to Naruto being a Wind Element user. This is also the name that the fourth Naruto movie, due to be released in theaters next Summer, will be going under as it is a movie that will take place after the time-skip. Now there, is something to the thankful for this Thanksgiving.
[/quote] bez komentarza czekamy do lutego
Mam wielką prośbę: może ktoś podać jakąś grupę subberską, która robi hardsuby do naruto po angielsku, najlepiej fastsuby, podobnie jak Dattebayo. Jeśli chce się spytać czemu nie dattebayo, a jeszcze nie wie, to właśnie porzucili subowanie Naruto dla... pokemonów... =_="
Nie porzucili
Czyli pozostaje oglądanie Naruto bez napisów XDDD
BUAHAHA, a to dobre.
Znając życie, znajdzie się jakaś grupa. Poza tym [AonE] wypuszcza co jakiś czas N ale to nie jest "fastsub".
Z góry mówie, jakby ktoś nie wiedział, że DB nie wróci do tłumaczenia, nawet jak wróci N do fabuły ( co podobno ma stać się w lutym ).
Widać, że DB zmądrzało.
Edit:
Jak to nie porzucili? Wydali 210 i koniec. Wejdź sobie na yhbt.mine.nu . Chyba, że to ich kolejny "YHBT-owy" żart.
Ostatnio edytowany przez Szual (2006-11-24 18:38:21)
No i właśnie tak jest , to yhbtowy żart
Albo obstawiam że tak jest
Q: Does "naruto dropped" mean you will stop subbing it?
A: Yes.
Q: Will you also drop "Bleach"?
A: If enough people request, yes.
Q: Since you are now subbing Pokemon DP and started at episode 9 will you be subbing episodes 1-8
A: Yes
Q: Will you start so release naruto again when it resume the main story?
A: No.
Tu macie całość http://yhbt.mine.nu/pr/14
PS Jakiś chętny na tłumaczenie Pokemona?[hehe]
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-24 18:54:35)
Heh http://www.narutohq.com/hinata-candy-girl.php oglądacie na własną odpowiedzialność
hinata rulez
Nom, wygląda na to, że to jednak żart. (I całe szczęście )
Troche mi teraz głupio że się tak pośpieszyłem ;]
Jeszcze nic nie wiadomo.
Przekonamy się przy wyjściu Rawa 211 N. Czy DB i tym razem "se jaja robi". Ale w "wywiadzie" informują o tworzeniu hardsubów do Pokemonów ( a tworzą ), kontynuowaniu hardsubów Bleacha ( a kontynuują ), i zaprzestaniu pracy nad N ( ??? ) to chyba z tym ostatnim to prawda.
chcesz powiedzieć, że to co jest podpisane Pokemon blebleble 9 to są faktycznie pokemony? :O
chyba tak ;]
db sobie yhbtuje, naruto dalej będą robić =]
fajnie tylko, że słowo robić anime dla fansuberow coś tu nie pasuje:P... Moim zdaniem to masashi kishamoto robi naruto a nie DB:D Btw juz jest na necie odcinek 211. Pozdrawiam[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-24 21:59:48)
211? to dopiero żart przecież w tym tygodniu jest przerwa, następny ep 30 listopada, nie?
211? to dopiero żart
przecież w tym tygodniu jest przerwa, następny ep 30 listopada, nie?
bearshare chłopie:D zobacz se tam:)
a jaki ma podtytuł 3 film Naruto? Takie pytanko na marginesie
czytam i nie wierze Naruto wraca do fabuły, kurde ostatnio taka atmosfera tutaj była hmmm...... jak sie nowy sezona rozpoczoł, ale fajnie niech się kończą jestem za ale nie bede sie cieszył az do lutego. Sprawdziłem to i wygląda że to prawda, tyle że już kilka razy tak było. No ale niech bedzie oby w marcu nie było kolejnego hura w stylu "jeszcze tylko 2 miesiące i koniec fillerów", a po 2 miesiacach znowu to samo.
btw nie dziwi was to że najpierw podawali że koniec bedzie na wiosne, a chwile puzniej że juz w lutym?