Nie jesteś zalogowany.
Jeśli mam być kankuro to potrzebuje marionetki ktorą on steruje.Kto chce nią być?:D:D
LINK - mam! mam! mam nute na opening:D:D kto gotów ułożyć do tego słowa?
Hatake! Jak to ty śpiewałeś(dawałeś nute) to musiałeś być nieźle nachlany[baka]Btw słodki głosik:P
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-03 22:52:24)
Hatake napisał:LINK - mam! mam! mam nute na opening:D:D kto gotów ułożyć do tego słowa?
Hatake! Jak to ty śpiewałeś(dawałeś nute) to musiałeś być nieźle nachlany:P[baka]Btw słodki głosik[los]
hahahaha, śpiewać każdy może, troche lepiej, lub troche gorzej, ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi...:P:P a tak nawiasem mówiąc, nudziło mi sie:D
PS: nachlany? zacznijmy od tego czy ja jestem normalny... bo raczej nie:P nie musze chlać żeby... no właśnie:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-03 22:54:52)
czyli ustalone, robimy w te wakacje we wrocku? :>
czyli ustalone, robimy w te wakacje we wrocku? :>
no... mi tam pasuje:)
ps: grejpfrut, co to? odmładzasz się?:D
oki wiec mamy juz Shino hahahaahah a biedny ten co bedzie za twoja marionetke masterjack90 hahahahahhahaha....ale moze bedzie ktos na tyle odwazny??????!!!!!! hahaha
a co do Wrocka to jaasne ze tak!!!! tylko lipiec albo sierpien?? a jak lipiec to nie pierwszy tydzien
no wlasnie grejfrut cos mi niegralo, ale myslalam ze mam jakies chalucynacje..czy ty przypadkiem wczoraj niemiales jeszcze 8 lat?? hahahaah a tak nawiasem to ja dopiero teraz tak patrze to ty jestes z Wrocka...farciarz, bedziesz bial bliziutkooo
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-04 00:01:52)
...a kumple beda sie na ciebie gapili jak na idiote ciekawe czy rodzice mnie puszcza
tak, odmładzam się ^^ ale nie martwcie się, po urodzinach znowu będę miał 8 lat =]
a myślicie, że czemu wrocław zaproponowałem?
Jubei: ktoś się na pewno znajdzie
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-04 00:29:36)
Szczecin to najlepsze miejsce do takich zabaw
...a kumple beda sie na ciebie gapili jak na idiote
ciekawe czy rodzice mnie puszcza
a ile masz lat..?
widze ze jest tu pare osob ze szczecina a ja wlasnie z niego wrocilem z 2szczcinskiego dnia z fantastyka byl tam ktos z was!!!!
Jubei, no jaaasne poszukujemy juz od dlozszego czasy Orochimaru i Sakury hahaahha, ale tak pozatym to jeszcze zostalo wolnych miejsc, mozesz zajrzec tutaj, tam jest cala lista, a postacie ktore juz sa wziete to masz liste powyzej
http://www.youtube.com/watch?v=3Nn3X-u1ZeI macie tu wpsaniałego artyste który moze zaspiewac opening Gość jest niezawodny
http://www.youtube.com/watch?v=3Nn3X-u1ZeI macie tu wpsaniałego artyste który moze zaspiewac opening
Gość jest niezawodny
Nie no człowieku, no comment [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
oz.....co prawda niezrozumialam ani slowa ale widac bylo ze niezle po nim pojechali na komencie . hahahahahahahahahahahahahahahahaha
:-D:-D:-D:-D:-D to kto sie pisze na to zeby pojechac po niego do Francjii??
, nie no kolo wymiata hahahahahahahahaha
Mogę napisać tekst i muzykę do openingu i endingu:) Tylko ja to bym zrobił taki pastisz z jajem:)
Jeeeej!! nareszcie mamy Orochimaru
no to teraz tylko Sakura by sie jeszcze przydala i Ino zeby sie wzajemnie wkurzaly
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-04 14:34:15)