Nie jesteś zalogowany.
Yoshiku napisał:hahahahahahahaha dzeki ci Everelyn-san za chakre
hahaaha
EJ!! i zas cie niebedzie....ksaaaaa....brutal[ej]
<zas mnie sama zostawiasz z ....facetami.....[baka]>uważaj, bo cie żywcem zjedzą xD
AAAAAAAAA!!!!!!!!!! Everelyn-san!! WRACAJJ!!!!!! hahahahahahahahahahahahhahahahahahha
Dobra dobra jescze jestem nie martw sie nic ci nie zrobia no dobra moze zmusza do urzycia niewidocznych chmurek
a tak wogole to ma ktos moze jakis pomysl na fabule naszego Live Action ?? bo my juz tu openingi i endingi wymyslamy a tu kupa zadnych tematow
ja proponuje zrobic cos strasznego tak jak bylo to ukazane w trailerze the grudge
:D
..ja myslalam ze my juz mamy ustalone ze robimy The Grudge 1 i 1/2
No wiesz ale nikt tego niepotwierdzil tak dokladnie....a moga sie tez znalezc jescze jakies inne tematy moze bardziej "inne" bajeranckie ktore beda sie lepiej prezentowac :D
A wlasnie Hatake co do twojego dziela ktore bylo chyba strone wstecz haha dopiero teraz przesluchalam nie no naprawde ci sie nudzilo ale z takiej twojej nudy moze wyjsc cos pozytecznego...widac ze masz zwariowane pomysly poczynajac od chmurek po twoje dziela wokalne (jak mozna to nazwac wokalem)
Kazik1990 nie przejmuj sie ja bym musiala przefarbowac wlosy zeby pasic do Temari i zamiast spodni zalozyc jej "spodniczke"[baka] haha ale co sie nierobi dla dobra ludzkosci
Yoshi moze sie zamienimy rolami haha wtedy zadna z nas niebedzie miala problemu haha dobra zartuje pozostaje przy Temari :D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-04 18:14:20)
Dobrze ze Tenten nienosi spodniczki hahaha :D:D taa haha cos mowilas o przefarbowaniu wlosow?? to ciekawe co ja zrobie ze swoimi
Peruka peruka hahahaha nie no wiecie ludzie tam z wygladem jest prosto ale trza sie pieczeci na swoje techniki nauczyc
:D Od dzisiaj zaczynam trening ala Lee
100 pompek na koniuszkach palców żeby pieczecie lepiej wychodzily
[hehe]
taaa to moze wszyscy sie zapiszemy na treningi do senseia Lee ?? ......eee a no wlasnie.......my wciaz niemamy Gai-senseia.....
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-04 18:31:37)
No no Lee, przyprowadz tu swojego senseia...chociaz Lee tez nam wcielo widac od wczoraj ciezko cwiczy :D Ale wiecie co cos mi sie wydaje ze zapomnielismy o jakiejs bardzo waznej postaci...no normalnie takie schizy mnie nachodza...< to napewno z przepracowania umyslowego
>
do tej pory z tego co pamiętam, nikt nie zgłosił się jeszcze na:
Yuuhi Kurenai
Ojciec Shikamaru
Ojciec Chouji'ego
Ojciec Neji'ego
Asuma
nauczyciel konohamaru
iruka umino
mizuki
Anko Mitarashi
egzaminator na chuunina
koledzy konohamaru
jounin z grupy gaary
kazekage
shizune
piątka od orochimaru (ci co ukradli sasuke)
świnka ton-ton
pakkun
skukaku
ludzie z Akatsuki (poza itasiem)
yyy?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-04 18:54:34)
A moze to Iruki-sensei mi brakowalo hmmm...nie no naprawde mam jakiegos porzadanego schiza nieprzejmujcie sie ...a wlasnie i jescze ten nooo demon od Gaary ozz...skleroza mnie bierze
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-04 18:54:02)
Apropo tego o czym ma być odcinek to możemy hantaii zrobić jakieś (joke )
Ale możemy zrobić o tym że mistrz od ramenu złamał sobie rękę a ta jego córka jest w ciąży z naruto i naruto jako Jej chłopak będzie musiał iść na mostrzostwa w robieniu klusek do ramen. no i będzie potrzebował drużyny i weżmie całą wioske jako team i nauczy ich wszystkich rasengana i bedą ciasto krecic na kluski. Kiedy będą chciali podgrzać ramen to nie będą mieli jak rozpalić ognia i zadzwonią (xD) po sasuke i on zrobi raikiri i rozali ogień. Na koniec dnia zrobią wielką bibę bo wygrali mistrzostfa świata z brazylią!! xD
(głupie i denne xD)
Wasileq to jest to !!! (żart)
Ale wybacz ty nie bedziesz mogl brac w tym udzialu bo jestes Konohamaru a on jest niepelnoletni hahahahahaha ale pomysly to ty masz hahahahaahahahhaa kluski do ramen hahahhhhahahahaha a nie lepiej zeby zamiast raikiri zrobil katon gokakyu no justu czy jak to sie tam pisalo bo jak pisales ze cala wioska bedzie pomagac to wiecej ognia trza :D
Ale wybacz ty nie bedziesz mogl brac w tym udzialu bo jestes Konohamaru a on jest niepelnoletni hahahahahaha ale pomysly to ty masz hahahahaahahahhaa kluski do ramen hahahhhhahahahaha a nie lepiej zeby zamiast raikiri zrobil katon gokakyu no justu czy jak to sie tam pisalo bo jak pisales ze cala wioska bedzie pomagac to wiecej ognia trza
lol kiedy to prawda:D obejrz 194 odcinek, bodajże:D
ej. ja sobie ręki łamać nie będę :<
btw. spokojnie kilku znajomych będę mógł w to wpakować xD
Ale wybacz ty nie bedziesz mogl brac w tym udzialu bo jestes Konohamaru a on jest niepelnoletni hahahahahaha ale pomysly to ty masz hahahahaahahahhaa kluski do ramen hahahhhhahahahaha a nie lepiej zeby zamiast raikiri zrobil katon gokakyu no justu czy jak to sie tam pisalo bo jak pisales ze cala wioska bedzie pomagac to wiecej ognia trza
Ale jak nie to będzie już po tym treningu Naruto i konohamaru będzie starszy xD
Haha Natanael nie martw sie pomozemy ci ale patrzcie przynajmniej bedziemy mieli co jesc
Haha Natanael nie martw sie pomozemy ci
ale patrzcie przynajmniej bedziemy mieli co jesc
ja tam jaką wałówe skombinować moge:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-04 20:20:53)