Nie jesteś zalogowany.
co ty, drogie jak cholera, aż żal się dzielić
no wiesz co, chociarz 1/4 tego ciasteczka hahahaha, az tak drogie?? to ile tys za nie dal??
hahahaha
Pawa: tak to jest temat o Naruto, moze chcesz wziasc udzial w naszym LiveAction?? jeszcze sporo rol zostalo do obsadzenia
a co do posta to niemam pojecia jak sie kasuje :P
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-05 12:36:21)
Yoshiku napisał:Hatake napisał:Więc, dyplomujcie się, konwersujcie, omawiajcie itp. kiedy dokładny zbiór ludzi i gdzie nocleg:P mi to rybka kiedy, bo całe wakacje mam frii, a u kogo będe spać to mi też rybka, ważne, żeby pospać:P
a jak sie grejfrut niezgodzi to zrobimy se domek na drzewie pod jego oknem
jest jeszcze Kisiel:P ale jakby to w ogóle wygldało, taka ekipa 20-30 osób wbija na chatę, "mamo, koledzy z internetu przyszli, mogę ich przenocować, na 2-3 dni?" - gorzej niż u mnie na sylwestra:D
sansiro: no ja tam nie mam pecha, bo wakacje mam friiiii, a to mnie cieszy, a w ustach to mam słodko akurat, bo wsuwam takie dobre ciasteczka, moje ulubione, ale drogie jak cholera;/
heh ja ostatnio wczoraj piłem Metaxe, a nie jakieś tam ciasteczka dla dzieci;]... Jak myślisz, że czym ja zaplace za podroż... Swoimi pieniedzmi ciezko zarobionymi;][papa]"Z czym do ludzi"[baka]Chcesz moge ci kupic 3 paczki tych ciasteczek:PMoze chcesz 1 łyżeczke chińskiej cherbaty wartej 80$??Paczka:)
Hatake napisał:co ty, drogie jak cholera, aż żal się dzielić
no wiesz co, chociarz 1/4 tego ciasteczka
hahahaha, az tak drogie?? to ile tys za nie dal??
hahahaha
Dla niego to nawet batonik sznikers jest drogi bo sam niezarabia i musi prosić pape i oma o kash[brakslow]I tak cie lubie Hataszku[cool]Bóg powiedział: "Dzielcie się", a ty co??:P
Btw. W sprawie spotkania(Naruto) to pod konieć Lipca chętnie
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-05 13:17:53)
Pawa: tak to jest temat o Naruto, moze chcesz wziasc udzial w naszym LiveAction?? jeszcze sporo rol zostalo do obsadzenia
![]()
a co do posta to niemam pojecia jak sie kasuje:P
chetnie...cokolwiek to jest
Hej ludzie a wiec Pawa zostalo nam do obsadzenia pare rol zostala Sakura Ino i Tsunade-sama hahah wiem wiem ze facet jestes ale moze chcesz???:D:D a tak wogole to zobacz na poprzedniej stronie albo pare stron wstecz jest lista osob juz "zatrudnionych" wiec mozesz wybrac kogo jescze nie bylo
:D
A co do spotkania to niewyobrazam sobie miny mojej matki jak jej powiem ze to na pare dni...juz widze jej pytania typu "a gdzie bedziesz spala" "u kogo" "co bedziecie jesc" itp. [baka]
A co do (oz powtarzam sie ) to ja juz wole ten drugi stroj Temari i ciekawe skad ja go wykombinuje...bo szyc nie bede bo jak uszyje to wyjdzie tak ze lepiej nie myslec
a jak powiem matce to mnie wysmieje i bedzie kazala isc do lekarza sie zbadac na mozg 8-D8-D[hehe][hehe]
A no i czy ja cos czytalam o ciasteczkach ?? mmmm...zjadlabym :D ale to tak na marginesie
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 14:51:43)
Hej ludzie a wiec Pawa zostalo nam do obsadzenia pare rol
zostala Sakura Ino i Tsunade-sama hahah wiem wiem ze facet jestes ale moze chcesz???:D:D a tak wogole to zobacz na poprzedniej stronie albo pare stron wstecz jest lista osob juz "zatrudnionych" wiec mozesz wybrac kogo jescze nie bylo
A co do spotkania to niewyobrazam sobie miny mojej matki jak jej powiem ze to na pare dni...juz widze jej pytania typu "a gdzie bedziesz spala" "u kogo" "co bedziecie jesc" itp.
[baka]
A co do (oz powtarzam sie
) to ja juz wole ten drugi stroj Temari i ciekawe skad ja go wykombinuje...bo szyc nie bede bo jak uszyje to wyjdzie tak ze lepiej nie myslec
a jak powiem matce to mnie wysmieje i bedzie kazala isc do lekarza sie zbadac na mozg 8-D8-D[hehe][hehe]
A no i czy ja cos czytalam o ciasteczkach ?? mmmm...zjadlabym
:D ale to tak na marginesie
co to jest w koncu tak dokladnie xD jakies spotkanie czy cos ;> bo jak tak to raczej nie bede mogl sie zjawic xD no chyba ze gdzies na terenie UK xDxD
A wiec jest to tak ze na samym poczatku byl zart, potem wyszedl z tego pomysl podstawiania glosow pod postacie z naruto i zrobienie jakiegos odcinka...potem nastapila kolejna mysl tworcza a wiec stworzenie takiego Live Action Naruto...chcemy sie spotkac w Wroclawiu i cos takiego skonstruowac :D A wiesz nikt raczej specjalnie nie przyleci do Anglii wiec moze zajmiesz sie czyms innym a potrzebnym do naszego projektu?? mozesz pomoc Hatake i Sansiro w tworzeniu muzyczki do openingow i endingow...
:D No jezeli chcesz to sobie poczytaj te pare stronek to moze sie bardziej zapoznasz z tematem
PS: Yoshiku co sadzisz o spotkaniu w UK????:D:D
No ja też będę miał ciężko ze zrobieniem stroju... hmm... a co do noclegu to zaklepuje sobie miejscówe pomiędzy ~Everelyn , a ~Yoshiku , a z tym terminem jednak będzie ciężko ustalic. A do wakacji jeszcze sporo mamy czasu
Ja tam mam łatwy strój jakaś kurtka i spodenki, żadnych fantazji, ale kilka pytań jeśli chodzi o naszą ""superprodukcje". Jeżeli to jest we wrocławiu to gdzie my tam las znajdziemy bo jeśli dobrze pamiętam to oni zazwyczaj po lasach walczyli, po drugie ochraniacze na czoło z logiem wioski, z kąd to wziąśc a po trzecie jak chcecie chmurki na haremno jutsu to ja moge je łatwo skombinowac tylko niewiem czy mnie za to hatake niezabije. Co wy an to wszystko ??
Przyjedżcie na mazury to i ja się dołącze. Pełno lasów, no i mozna chodzenie po wodzie zrobić
zgodze sie Mazury Na piknic Country do Mragowa
Hatake napisał:Yoshiku napisał:a jak sie grejfrut niezgodzi to zrobimy se domek na drzewie pod jego oknem
jest jeszcze Kisiel:P ale jakby to w ogóle wygldało, taka ekipa 20-30 osób wbija na chatę, "mamo, koledzy z internetu przyszli, mogę ich przenocować, na 2-3 dni?" - gorzej niż u mnie na sylwestra:D
sansiro: no ja tam nie mam pecha, bo wakacje mam friiiii, a to mnie cieszy, a w ustach to mam słodko akurat, bo wsuwam takie dobre ciasteczka, moje ulubione, ale drogie jak cholera;/
heh ja ostatnio wczoraj piłem Metaxe, a nie jakieś tam ciasteczka dla dzieci;]... Jak myślisz, że czym ja zaplace za podroż... Swoimi pieniedzmi ciezko zarobionymi;][papa]"Z czym do ludzi"[baka]Chcesz moge ci kupic 3 paczki tych ciasteczek:PMoze chcesz 1 łyżeczke chińskiej cherbaty wartej 80$??Paczka:)
Yoshiku napisał:Hatake napisał:co ty, drogie jak cholera, aż żal się dzielić
no wiesz co, chociarz 1/4 tego ciasteczka
hahahaha, az tak drogie?? to ile tys za nie dal??
hahahaha
Dla niego to nawet batonik sznikers jest drogi bo sam niezarabia i musi prosić pape i oma o kash[brakslow]I tak cie lubie Hataszku[cool]Bóg powiedział: "Dzielcie się", a ty co??:P
Btw. W sprawie spotkania(Naruto) to pod konieć Lipca chętnie
to płać... ja też sam kombinuję sobie pieniądze i twierdze, że dobre mi to robi, od rodziców nie sępie, bo w przeciwieństwie do takich snobów jak ty, mi się w domu nie przelewa, a co do pieniędzy, dla mnie, każdy pieniądz jest ważny, cenie sobie każdy grosz... a jak już mam dużo wydać, to na coś pożyteczniejszego, niż jakiś jabol, czy wódę (nawet nie lubię), bo z tym, to możesz iść do baru i zawsze znajdzie się ktoś, kto ci postawi i masz za fri.
a snikersów nie lubie, wole zielone kitkaty i marsy.
PS: bóg tak mówi, ale ja go nie wyznaję...:P czekam do 18-tki.
Yoshiku: wiesz ile? 21,90 za kilogram;/ trochę dużo jak na ciasteczka, no ale jak mówiłem te 350 gram się opłacało kupić:D jak będzie spotkanie to nie ma sprawy, kupię trochę i sobie razem pojemy:)
jeszcze do sansiro: nie kupisz, bo nawet nie będziesz wiedział które, pisząc tego posta nie trudno się domyślić, że to właśnie ty jesteś tak bardzo słabo osamodzielniony. nie martw się psychiki nie da się oszukać, a prawda boli.
btw. "ciężko zarobione pieniądze?" - czyli to oznacza, że wykonujesz pracę fizyczną, bo z takimi błędami ortograficznymi i tą pisownią, to na lepsze stanowisko nikt by cię chyba nie wziął... niech zgadnę... budowlanka? ale nieee... co ja mówie, wybacz, dużo osób harujących fizycznie jest przeczulonych na poruszanie tematu o ich pracy, nie mówiąc już o własnym tego zdaniu... a ciasteczka są dla każdego, nawet ludzie w sędziwym wieku się w nich lubują, a na romantyczne chwile, moim zdaniem o wiele lepsze jest jakieś ciasteczko, niż prezent w postaci alkoholu...
sansiro, przez ciebie ludzie zaczynają offtopować, ja się cieszę, że będąc kiedyś w słupsku nigdy cię nie spotkałem, a może spotkałem, ale nie wiem jak wyglądasz, może to i dobrze... xD
Ja tam mam łatwy strój jakaś kurtka i spodenki, żadnych fantazji, ale kilka pytań jeśli chodzi o naszą ""superprodukcje". Jeżeli to jest we wrocławiu to gdzie my tam las znajdziemy bo jeśli dobrze pamiętam to oni zazwyczaj po lasach walczyli, po drugie ochraniacze na czoło z logiem wioski, z kąd to wziąśc a po trzecie jak chcecie chmurki na haremno jutsu to ja moge je łatwo skombinowac tylko niewiem czy mnie za to hatake niezabije. Co wy an to wszystko ??
bój się bój a tak na serio, to jaki?
PS: Dranzeer - wątpie, żeby obie dziewczyny się zgodziły na to:) a nie lepiej "na?":D:D:D dobra, dobra, tylko dżołkowałem...
Dranzeer napisał:No ja też będę miał ciężko ze zrobieniem stroju... hmm... a co do noclegu to zaklepuje sobie miejscówe pomiędzy ~Everelyn , a ~Yoshiku
Haha jestes pewien ze ci pozwolimy??:D:D:D:D:D
A na Mazury eeee....jakos tak nie pasi do Narutka ale w okolicach Wrocławia jest tez sporo laskow jak zawsze jade do Babci to przejezdzam przez takie "dzungle" ze po godzinie jazdy (no dobra przesadzilam[baka]) nic innego oprucz drzew nie widac
Wrocław to duże miasto, i dużo ludzi tam mieszka... cieszcie się, że większość ekipy to chłopaki, bo niewiadomo jakie zboczuchy po tych lasach chodzą:D
PS2: ha! widzisz, jak zgadłem?:D
Everelyn: kto jak kto, ale ja się nie biję, nawet nie lubię, robię to tylko wtedy, kiedy mam naprawdę poważny powód do tego.:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 17:25:57)
No ja też będę miał ciężko ze zrobieniem stroju... hmm... a co do noclegu to zaklepuje sobie miejscówe pomiędzy ~Everelyn , a ~Yoshiku
Haha jestes pewien ze ci pozwolimy??:D:D:D:D:D
A na Mazury eeee....jakos tak nie pasi do Narutka ale w okolicach Wrocławia jest tez sporo laskow jak zawsze jade do Babci to przejezdzam przez takie "dzungle" ze po godzinie jazdy (no dobra przesadzilam[baka]) nic innego oprucz drzew nie widac :D
Hatake spokojnie bo tu sie bic zaczniecie :D moze skonczmy juz temat tych ciasteczek snicersow i innych dobroci i przejdzmy do naszego tematku
ps: wiesz fajnie napisales ze sie NIE bijesz ale jak przyjdzie co do czego to sie bijesz :D zdolnie powiedziane
:D Ale wiesz bedziesz mial taki powazny powod jak bedziemy w trakcie LIVE ACTION bo trza chyba troche walk pokrecic co nie ??[hehe][hehe]
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 17:28:21)
ps: wiesz fajnie napisales ze sie NIE bijesz ale jak przyjdzie co do czego to sie bijesz
:D zdolnie powiedziane
:D Ale wiesz bedziesz mial taki powazny powod jak bedziemy w trakcie LIVE ACTION bo trza chyba troche walk pokrecic co nie ??[hehe][hehe]
eee, tak nie na poważnie i dla frajdy (byle nic nie było łamane, gruchotane i roztrzaskiwane lub zdzierane) to oczywiście, to całkiem inna sprawa:D
Oj Hatake... Ja pracuje w firmie przewozowej... Pozatym to ciebie niepowinno interesować..Jestes jeszcze dziecko a ze se popijales z kumplami vodke z bazaru (uwazaj bo oslepniesz)zrozumiesz ze w kazdej pracy sie charuje... za duzo telewizji sie naogladales typu ally mc'beal czy tam niustraszeni... Nie bede obrazal ciebie bo nie jestes tego wart;]. Żanim wejdziesz w swiat doroslych miej dystans do takich postów kierownych w kogoś stronę (troche szacunku dla starszych) .
BTW. Umówie sie wszedzie o każdej porze tam gdzie nie ma Hatake[żart] Co do nutki openingow pracuje nad nia mój kolega...Pozdrawiam[baka]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-05 17:39:02)
ale jakby co (odpukac) to rodzice nas ubezpieczyli haha tylko trzeba pamietac zeby po takich zbyt wysokich drzewach nie chodzic
a ja sobie wlasnie tak przypomnialam ze musze zainwestowac w wachlarz
ciekawe skad ja taki biiig wytrzasne
Sansiro: Widac ze sie wspaniale razem dogadacie :D ale wiesz Sansiro masz byc bo co to za Naruto bez Lee
Ps: nie ma to jak spor zaczety od Ciasteczek
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 17:45:22)
Oj Hatake... Ja pracuje w firmie przewozowej... Pozatym to ciebie niepowinno interesować..Jestes jeszcze dziecko a ze se popijales z kumplami vodke z bazaru (uwazaj bo oslepniesz)zrozumiesz ze w kazdej pracy sie charuje... za duzo telewizji sie naogladales typu ally mc'beal czy tam niustraszeni... Nie bede obrazal ciebie bo nie jestes tego wart;]. Żanim wejdziesz w swiat doroslych miej dystans do takich postów kierownych w kogoś stronę (troche szacunku dla starszych) .
BTW. Umówie sie wszedzie o każdej porze tam gdzie nie ma Hatake[żart] Co do nutki openingow pracuje nad nia mój kolega...Pozdrawiam[baka]
to po co zaczynasz? se pracuj gdzie chcesz, czy przewozowa czy coś, to na jedno wychodzi xD i tak musisz jeździć i tak, chociaż, nawet fajna robota, sobie tak pojeźdźić. a telewizji to się nie naoglądałem, bo oglądam ją tylko, jak lecą jakieś dobre filmy, powinno być chyba na odwrót, no ale mniejsza, nie, żebym się chwalił, lub wywyższał, ale powiem ci, że ty nie przeżyłeś tego co ja (nie będe pisał co, moja osobista sprawa, mogę poopwiadać prywatnie jak ktoś sam spyta, bo tak to nie wypada), i może nie jestem pełnoletni, ale co z tego? mając powiedzmy 5, czy 10 lat mniej od ciebie, mogę mieć 3 razy lepiej poukładane w głowie niż ty, ale śmiem twierdzić, że tak nie jest, ale dopiero po tym, jak się wykażesz, bo jak narazie to sobą prezentujesz a nie człowieka.
a wart wiem, że nie jestem, bo jestem na to zbyt dobry xD (jaka skromność).
vodka z bazaru... co ty myślisz, że ja gówno jakieś piję? wódkę pijąc tak, że się upiłem, piłem tylko raz w życiu, i ten jeden raz mi w zupełności starczy, i była to czeska wódka.
aha, mówisz, że nie powinno mnie interesować... hmm, to co cię interesuję, co ja lubię, robię i jem?
ps: ta pisownia, dalej prosi o pomstę do nieba...
wiesz, wybacz, że tak ci wypisuję, ale sam zacząłeś, a ja mimo iż jestem od ciebie młodszy, pomiatać sobie nie dam, taka natura moja...
a szacunek do starszych jak najbardziej, zgadzam się z tym, pod warunkiem, że ta starsza osoba prezentuje się jako starsza osoba, a nie jak 5-latek:)
ale jakby co (odpukac) to rodzice nas ubezpieczyli haha
tylko trzeba pamietac zeby po takich zbyt wysokich drzewach nie chodzic
a ja sobie wlasnie tak przypomnialam ze musze zainwestowac w wachlarz
ciekawe skad ja taki biiig wytrzasne
Sansiro: Widac ze sie wspaniale razem dogadacie
:D ale wiesz Sansiro masz byc bo co to za Naruto bez Lee
Ps: nie ma to jak spor zaczety od Ciasteczek
żebyś ty widziała, jakie mi głupoty wypisywał na gadu:D dostał bloka...
Ja zapuszczam brwi, a ty hatake skończyłem z toba rozmawiać juz w ostatnim poscie zaraz przed tym co teraz napisalem;)
jakoś tego nie było widać, po tym wcześniejszym poście... ale nie ma to jak uciekać od rozmowy - typowe dla dorosłego:P ale mniejsza xD a nie lepiej, jakbyś sobie przykleił? xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 18:19:11)
Ja zapuszczam brwi, a ty hatake skończyłem z toba rozmawiać juz w ostatnim poscie zaraz przed tym co teraz napisalem;)
Ta ta Sansiro brwi to podstawa :D no i oczywiscie musisz se tak wystylizowac wloski "pod garnek" ze tak powiem
:D A ma ktos pomysla skad wziac taki big wachlarz ?? bo ja tak mysle mysle i wymyslec nie umie
Ta ta Sansiro brwi to podstawa
:D no i oczywiscie musisz se tak wystylizowac wloski "pod garnek" ze tak powiem
:D A ma ktos pomysla skad wziac taki big wachlarz ?? bo ja tak mysle mysle i wymyslec nie umie
xD troche kartonu białego posklejać, usztywnić drewnianymi belkami, pokolorować i jest