Nie jesteś zalogowany.
Ta i z takim czyms w pociagu jechac :D ludzie mnie by wzieli za bardziej nienormalna niz jestem
:D albo na miejscu by sie skleilo
:D taaa a te belki to skad ja wezme??:D:D w sumie jedziemy w okolice lasu co nie ale drzew to ja wycinac nie bede
:D
Kazik1990 gorszy to ty bedziesz mial problem z robaczkami...bo mamy juz czlowieczka od robaczkow ale jak ty sobie z nim poradzisz to ja nie wiem :D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 18:24:42)
Wy macie problem?? A ja co, mam płeć zmienić??:) Poza tym ja się tak nie czerwienię a Naruto to nie mój typ chłopca:) No ale dla aktorów takiej klasy jak my nie będzie z tym problemów:)
[cytuj]bój się bój a tak na serio, to jaki? [/quote]
Oco ci z tym chodzi bo niewiem, metoda na chmurki ?? Normalnie z kartonu powycinać.
hahaha no jak możesz to zmień pleć będzie śmieszniej :D:D A z tym że się masz czerwienić to zawsze można cię czymś czerwonym wysmarować i efekt też będzie
:D No wlaśnie i dobrze powiedziałeś jesteśmy najlepszymi aktorami:D ze z wszystkim sobie poradzimy
E takie chmurki to bardzo mało praktyczne będą :D trzeba coś innego wymyśleć
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 18:52:40)
[cytuj]bój się bój a tak na serio, to jaki?
Oco ci z tym chodzi bo niewiem, metoda na chmurki ?? Normalnie z kartonu powycinać.
A moge je trzymac?? :-D:P
Ostatnio edytowany przez Natanael (2006-12-05 18:55:18)
yyy... chcecie nocować? proszę bardzo, z 2-3 osoby byłbym w stanie u siebie w pokoju na podłodze przenocować cóż, ciekawe, co na to moja matka ^^ postawię ją przed faktem dokonanym
a reszta gdzie przenocuje? pojęcia nie mam ciepło może będzie, namioty bierzcie
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-05 18:57:46)
Przyszedłem ze szkoły i tak sobie czytam i się śmieje z tej kłótni pomiędzy ~Hatake a ~Sansiro żeby takie coś ciasteczka wywołały:P. A tak a propo to strój łatwo skombinować ale jak ja sobie dziure w twarzy zrobie z której robaki mają wychodzić[baka].
kazik jest propozycja podobnojk czlowiek sie nie myje to owady go otaczaja moze sprubujesz???[baka]
Grejpfrut to my sobie z Yoshiku rezerwujemy miejsce :D
Nom nom a te namioty to niebyłaby zła rzecz (tylko skąd ja wezme namiot
a masz jakies fajne duze podwórko toby sie tam dało rozłożyć jakieś pole namiotowe
Sansiro to on by się musiał nie myć przez ładne pare lat a na to my nie mamy czasu :D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 19:02:01)
Everelyn ja załatwie namiot jak chcesz to cie przyjme.:):)
Niewiadomo czy Matka grejfruta pozwoli komuś u niego przenocować. Przecież ma dobiero 7 lat:D:D
~sansiro jak chcesz to się nie myj przez ten czas i zobaczymy czy owady Cię otoczą i jak Cię otoczą to wtedy może spróbuje.
Wiesz nie moge a ja ci tylko zaprponowalem:P
o namioty się nie martwić, można brać xD ile ludzi ma namiot, przyznawać mi się tu xD no bo ile ich?
powiedzmy 30 osób jedzie, a jeden namiot to średnio 3 osoby (no chyba, że ktoś ma mniejszy, ale są one bardzo niepraktyczne:D) to macie 10 namiotów raptem.
ghost: ta, ta o to mi chodziło. a może poprostu jakąś pianę?:D ktoś by rzucił pianą w trakcie przemiany:D
może jeszcze Kisiel przyjmie kogoś:D Kisiel odezwij się!
EDIT: 3 osoby? no to ja też wbijam:) wezme sobie koc
EDIT2: co? a co ci przeszkadza jechać z takim czymś w pociagu:D osobny przeciał i gitara. ja to mam inny problem, bo jak sobie zrobie siwe włosy, hmm... pomijając farbowanie rzecz jasna i peruke:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 19:45:41)
Hatake mam taki sam problem
grejpfrut ja moge spac na balkonie[jesli masz]:D
Niewiadomo czy Matka grejfruta pozwoli komuś u niego przenocować. Przecież ma dobiero 7 lat
No wiesz ale za rok już będzie miał 8 :D
A co do jechania tym pociągiem to w sumie wiesz mnie to nieprzeszkadza tylko biedni ludzie bo jak tak się np. zamachne tym wachlarzem przy wysiadaniu to ktoś może oberwać niechcący :D
A z ta pianą no to bez przesady będziecie w nas rzucać no jak tak możecie
A tak wogóle to Kisiel coś nie zagląda tu do nas KISIEL JAK ŚMIESZ NAS TAK TRAKTOWAĆ !!
a jak zabraknie nam namiotów to od czego są ławki w parku
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 20:08:29)
ławka + wiśnióweczka = udana nocka w parku:D jeszzce jakiś zbok się przypałęta:D
Ĺťaden zbok sie do nas nieprzypałęta bo sami będziemy najgorszymi zbokami w okolicy:P:P
Czy ja mam sie zacząć was bać...[cojest] :D wy sie tam skupić na pracy a nie!!!!!!!!
wlasnie tak przegladam stronki i stwierdzilam ze nadal nam brakuje SAKURY INO TSUNADE-SAMA nikt już nie jest chętny??:D:D
Ps: dobrze dobrze uznajcie że nic nie pisałam na temat ławki w parku :D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 20:30:30)
Kurde ludu, ale wy mi apetyt robicie na ten wyjazd, nocowanie w parku na ławkach w 30 osób do tego "tanie wina ze Szczecina" i bedzie super. Banda ludzi przebranych za jakieś postacie z japońskiej bajki biega po mieście z kamerą i robi jakieś dziwne zeczy:ktoś tam z chmurkami biega(a ktoś bez bo ten z chmurką sie pomylił i pobiegł w 2 strone niz ta która chmurka miała zasłanić ), ktoś przesadzi z ... integrowaniem sie i bedzie sie przewracał, a potem wszyscy polegna na ławeczkach w parku dołonczą do nas jakieś menele i zrobimy z nich akatsuki czy coś takiego
, już widze te tłumaczenia przed strazą miejską gdy nas zapytają "eee a o co tu chodzi????"(chociaz tam zazwyczaj sa spoko ludzie, ale tego raczej niezrozumieja), a jak trafimy na policje, hmmmm miodzio. Jeszcze raz wejde na te forum i oleje wyjazd za granice na wakacje i jade do was bede Sakurą to by pasowało
... ale niemoge
Ludzie....zostawic was na pare godzin<no dobra prawie caly dzien>, i mam normlanie lekture na 30min[baka][baka] hehe
co to jest w koncu tak dokladnie xD jakies spotkanie czy cos ;> bo jak tak to raczej nie bede mogl sie zjawic xD no chyba ze gdzies na terenie UK xDxD
PS: Yoshiku co sadzisz o spotkaniu w UK????
Jaaaasnee!! to moze wszyscy przyjedziecie do Anglii hahaha tu sa fajne tereny
a ty Pawa nienarzekaj na odleglosc bo jakby tak popatrzec geograficznie to mieszkam dalej od Wroclawia niz ty i tez sie poswiecam i przylatuje z UK
ja też sam kombinuję sobie pieniądze i twierdze, że dobre mi to robi, od rodziców nie sępie, bo w przeciwieństwie do takich snobów jak ty, mi się w domu nie przelewa, a co do pieniędzy, dla mnie, każdy pieniądz jest ważny, cenie sobie każdy grosz... a jak już mam dużo wydać, to na coś pożyteczniejszego, niż jakiś jabol, czy wódę (nawet nie lubię), bo z tym, to możesz iść do baru i zawsze znajdzie się ktoś, kto ci postawi i masz za fri.
a snikersów nie lubie, wole zielone kitkaty i marsy.
moim zdaniem o wiele lepsze jest jakieś ciasteczko, niż prezent w postaci alkoholu...
oz..fest....jak to czytalam to chyba moje galki oczne mialy spodkanie pierwszego stopnia z monitorem..w zyciu czegos takiego od faceta nieslyszalam.....[brakslow][brakslow][respekt][respekt][respekt][respekt]
a co do noclegu to zaklepuje sobie miejscówe pomiędzy ~Everelyn , a ~Yoshiku
Zapoooooooooooooomniiiiiiiij!!!!!!!!!!!!:P:P:P
Everelyn ja załatwie namiot jak chcesz to cie przyjme.
hahahahahahahhahahahahahhahahahhahahaahhaha jaaacy oni mili Everelyn hahahahahaa to widzisz to twoj problem z noclegiem masz z glowy
tylko ciekawe gdzie ja bede spala
haahahahahaha, grejfrut masz strych??