Nie jesteś zalogowany.
Jasne Franko dajesz czadu :D ta ja juz widze miny tych ze straży miejskiej pytaja sie nas "co tu sie wyprawia" a my "nie widzi pan anime kręcimy takie Live Action..hmm...a może chce pan nam pomóc bo brakuje nam jednej osoby" nie no on by tam chyba zawalu dostał...a najlepiej jakby mu coś o fabule Naruto gadać a gościu nie będzie wiedział o oc biega hahahahahahaha
ale te chmurki to beda do nas przyczepione na stałe wiec juz mówie wam nie cieszcie sie tak
Ps: Yoshi my śpimy przeciez u Grejpfruta na podłodze nie wiesz juz zarezerwowalam miejca
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 20:50:58)
hahahahahahahahha taaaaa juz widze tekst grejfruta do jego mamy: " czesc mamo, przyprowadzilem kolezanki z internetu moga przenocowac na pare dni co nie?, reszta bandy sie rozlozyla w ogrodku", mama wychyla sie zza okna i widzi caly ogrodek zawalony namiotami, a z pod plotna wydobywajace sie miliony malych swaitelek....<no dobra moze nie miliony >czaicie jaki bylby to szok....hahahahahahahahahahahaha (JA CHCE JUZ WAKACJEEEEEE!!!!!!!!!!
[yahoo])
OMG, straż miejsca w Naruto<rotfl> niezły pomysł:D, a z tymi chmurkami, to co, na sznurkach sobie zamocujecie? bo jak tak to tylko, tak niepostrzeżenie przejść obok uciąć, albo odwiązać, i sruu.....:D
Wrona: a majtki za luźne i fruuu... xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 20:59:37)
w ostatecznosci chmurki mozna do majtek przypiac
Jakie na podłodze wszyscy do parku im więcej tym lepiej bedzie zabawnie, normalnie chyba sie urwe z tego UK i jade do Wrocławia musze to zobaczyć Ci z Uchiha tworzyli policje w Konoha więc mam role dla pierwszygo Police-mana który się czepi, zrobimy z niego Itachiego
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 21:05:00)
Ej no ludzie!! przecierz my niebedziemy 24godziny na dobe w stroju chmurek!! ja mam zamiar tez normalnie byc ubrana...jak Tenten nooo hahahaahhaahhaha:P:D
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-05 21:00:38)
Franko przyjezdrzasz!! musisz!! dajesz czadu!! niemozesz nas tak zosatwic
<oz..ksaaaa..sorki za dwa posty pod rzad [baka]>
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-05 21:06:06)
no jakby to wyglądało...:
grejp: mamooooo? mogę przenocować 2 koleżanki i kolegę?
mother: a znam ich? skąd są?
grejp: noo, nie znasz raczej, znajomi, poznałem na internecie...
mother: matko boska, to nie znasz ich tak naprawdę? co za zbójów mi jeszcze do domu przyprowadzisz...
grejp: nie no mamo, uczciwi ludzie, i spokojni <xD>
mother: no dobra... ale zapytaj ojca też, bo nigdy nic nie wiadomo...
grejp: tatoooo? mogę przenocować w domu 2 koleżanki i kolegę? poznałem ich na internecie, a będą coś nagrywać tu we Wrocławiu...
father: co?! 2 koleżanki? ile mają lat? jak wyglądają? ładne jakieś? jasne, że możesz:D
grejp: oo to fajnie, dzięki tato!
grejp: aha, mamo, tato...
mother: ??
father: ??
grejp: w sumie wszystkich przyjechało okolo 30 osób, ale reszta śpi pod blokiem na trawniku, albo w parku na ławkach... może być nie?
mother: co?! ile?! <wygląda przez okno> o matko, ile namiotów, to co ty za ludzi znasz?
father: wow! a co będą nagrywać, że ich tak dużo? a mogę też? a ile wśród nich jest dziewczyn? ładne jakieś? co?
mother: oj Zbysiu, daj spokój, masz przecież mnie...
father: aaaaajjj tam, to co? co? pokaż ich pokaż
ja bym tam padł:D
hahahahahahahahha taaaaa juz widze tekst grejfruta do jego mamy: " czesc mamo, przyprowadzilem kolezanki z internetu moga przenocowac na pare dni co nie?, reszta bandy sie rozlozyla w ogrodku"
Yoshiku no wiesz nie same koleżanki bo Hatake spi tez na podlodze ze swoim kocykiem i Wrona na balkonie wiec wiesz
Grejpfrut podejdź delikatnie do tej sprawy z rodzicami :D
Ps: Hatake [roftl][roftl][roftl] ja tu zaraz ze śmiechu niewytrzymam hahhhaha Fajny scenariusz może damy go do naszego dzieła co [roftl]
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 21:08:51)
no jakby to wyglądało...:
grejp: mamooooo? mogę przenocować 2 koleżanki i kolegę?
mother: a znam ich? skąd są?
grejp: noo, nie znasz raczej, znajomi, poznałem na internecie...
mother: matko boska, to nie znasz ich tak naprawdę? co za zbójów mi jeszcze do domu przyprowadzisz...
grejp: nie no mamo, uczciwi ludzie, i spokojni <xD>
mother: no dobra... ale zapytaj ojca też, bo nigdy nic nie wiadomo...
grejp: tatoooo? mogę przenocować w domu 2 koleżanki i kolegę? poznałem ich na internecie, a będą coś nagrywać tu we Wrocławiu...
father: co?! 2 koleżanki? ile mają lat? jak wyglądają? ładne jakieś? jasne, że możesz:D
grejp: oo to fajnie, dzięki tato!
grejp: aha, mamo, tato...
mother: ??
father: ??
grejp: w sumie wszystkich przyjechało okolo 30 osób, ale reszta śpi pod blokiem na trawniku, albo w parku na ławkach... może być nie?
mother: co?! ile?! <wygląda przez okno> o matko, ile namiotów, to co ty za ludzi znasz?
father: wow! a co będą nagrywać, że ich tak dużo? a mogę też? a ile wśród nich jest dziewczyn? ładne jakieś? co?
mother: oj Zbysiu, daj spokój, masz przecież mnie...
father: aaaaajjj tam, to co? co? pokaż ich pokaż
ja bym tam padł:D
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Hatake masz wyobraznie [roftl][roftl][roftl][roftl]
Franko przyjezdrzasz!! musisz!! dajesz czadu!! niemozesz nas tak zosatwic
Moja droga nawet nie wiesz jak chętnie, ale wiesz UK=>kasa=>studia, albo Wrocław=>faza=>wstyd na całe życie, wiem że ta 2 opcja jest fajniejsza wstyd na całe życie jak ja lubie takie żeczy tyle że do UK już jestem z ludzmi ustawiony, zresztą nie wiem jak bym se poradził z rolą Sakury
sylwetka już troche nie ta i różowych włosów też nie mam
Hatake: to taki raczej optymistyczny scenariusz na rozmowe, jakby tak było to by sie szturm na chate przeprowadziło i nie tylgo u niego w pokoju by spali ludzie ale i w pokoju jego rodzicvow, w wannie, na kuchence etc, ale po mojemu i tak nocowanie w 30 osób pod gołym niebem w parku jest najlepsze
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 21:16:42)
Yoshiku napisał:Franko przyjezdrzasz!! musisz!! dajesz czadu!! niemozesz nas tak zosatwic
Moja droga nawet nie wiesz jak chętnie, ale wiesz UK=>kasa=>studia, albo Wrocław=>faza=>wstyd na całe życie, wiem że ta 2 opcja jest fajniejsza wstyd na całe życie jak ja lubie takie żeczy
tyle że do UK już jestem z ludzmi ustawiony, zresztą nie wiem jak bym se poradził z rolą Sakury
a czy ona w ogóle ma figure?
Yoshiku napisał:Franko przyjezdrzasz!! musisz!! dajesz czadu!! niemozesz nas tak zosatwic
Moja droga nawet nie wiesz jak chętnie, ale wiesz UK=>kasa=>studia, albo Wrocław=>faza=>wstyd na całe życie, wiem że ta 2 opcja jest fajniejsza wstyd na całe życie jak ja lubie takie żeczy
tyle że do UK już jestem z ludzmi ustawiony, zresztą nie wiem jak bym se poradził z rolą Sakury
Franko...moje opcje: UK=>praca=>szkola(a dokladnie College) druga opcja Wroclaw=>zarabista zabawa=>wstyd na cale zycie moge sie zalozyc ze mi urlopu niedaja i mnie wyleja z pracy ale jednak wybralam druga opcje
a co do wygladu to sie nieprzejmuj
moze 1% z nas wszytkich wyglada jak bohaterowie ktorych sobie wybrali
Hatake: Stary ale ja na trójbój chodze(no może bede chodził niedługo wię wiesz, do siły sakury to mi jeszcze daleko, a juz raczej w jej laszki nie wskocze
Yoshiku: College w UK wiem ze mnie nikt tu nie lubi, ale zeby od razu mnie na studia za granice wywalać:) zresztą moje studia są w Poznaniu, ewentualnie w Warszawce Bo mi sie juz polibuda znudziła
dobra zobaczymy może sie urwe z UK na kilka dni i zajade do was, ale niczego nie obiecuje
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 21:21:59)
OMG - to ty pracujesz? fiu fiu, też bym chciał...
ale w końcu o co chodzi z tym UK?
United Kingdoms, czy może Uniwersytet Krakowski?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 21:20:01)
Anglia Anglia Hatake
OMG - to ty pracujesz? fiu fiu, też bym chciał...
hahahahahahahhaha przyjezdrzaj do UK cos sie wykombinuje Everelyn-san juz na poczatek wakacji wykombinowalam dlatego chce jechac w drugiej polowie sierpnia dopiero do Wroclawia
Hatake: UK=> United Kingdoms => Wielka Brytania => Anglia
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-05 21:23:33)
Hatake napisał:OMG - to ty pracujesz? fiu fiu, też bym chciał...
hahahahahahahhaha przyjezdrzaj do UK cos sie wykombinuje
Everelyn-san juz na poczatek wakacji wykombinowalam dlatego chce jechac w drugiej polowie sierpnia dopiero do Wroclawia
ej... to jade:D ale gdzie bede mieszkać? a nie wiem czy mnie matka puści, na tyle miesięcy:D może w wakacje xD
Hatake: UK=> United Kingdoms => Wielka Brytania => Anglia
wiem[hehe]
EDIT: lol, fajnie sie pisze posty, jak się kłócą i leją za ścianą xD (blok)
edit: a nie to chyba jakaś imprezka, alkohola walą...:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 21:26:15)
hmmmm....z mieszkaniem to hmm...wiesz mam taki maly pokoik wolny ale juz zarezerwowany dla Everelyn ale wiesz cosby sie wykombinowalo