Nie jesteś zalogowany.
hahaha dobra czekamy na pogromców jak nas wyrzucą to wtedy zrobimy nowego temata
:D
Yoshi zapisz cała liste na wszelki wypadek :D
Franko ponieważ dziewczyny wolą grejpfruta to ja sie pisze na ta siare w parku razem z tobą
no wiesz ty co przecież mamy wszyscy być w ogródku (którego może nie być) Grejpfruta
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 21:56:51)
Franko ponieważ dziewczyny wolą grejpfruta to ja sie pisze na ta siare w parku razem z tobą .
hahahahhahahahaha bo sie go nieboimy, ma tylko 7 lat(oj sorki 8 bedzie mial ) hahahahahhahahaha
Edit.: Prosze cie bardzo Everelyn-san oto lista ponownie:
Temari- Everelyn
Tenten- Yoshiku
Lee- sansiro
Jiraiya- gogi19
Akamaru & robaczki od Shino & Tonton- namd2m
Hinata- Dambo
Gaara- pa3cja
Neji- Hilf
Naruto- Natanael
Kakashi- Wrona
Itachi- star5555
Asuma- kazik1990
Chouji- saper_2
Kankuro- masterjack90
Sasuke- Dranzeer
Konohamaru- wasileq
Shikamaru- Laska
Kyuubi- lugar
Kabuto- Hatake
Kiba- GhostofOrion
Orochimaru- Jubei
Franko- Sakura
Czwarty Hokage- sebastianx
gosc od ramenu- grejpfrut
EXTRAS:
muzyka, montaz itp.- Hatake, sansiro, yakuYE
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-05 22:25:34)
A mnie sie boicie?? jestem ledwo 10 lat starszy do niego :P
GhostofOrion napisał:Franko ponieważ dziewczyny wolą grejpfruta to ja sie pisze na ta siare w parku razem z tobą .
hahahahhahahahaha bo sie go nieboimy, ma tylko 7 lat(oj sorki 8 bedzie mial
) hahahahahhahahaha
Ja tam bym sie bał 8-latka który sprasza ludzi z całego kraju do siebie do domu i w dodatku umie sie cofac w czasie(odmładzać) zresztą myślicie że on wam coś da, na podwurku bedzie 30 psychpatów którzy piszą że mają np 16 lat(lub 8) a tak naprawde maja po 50lat i mniejwiecej tyle samo wyrokow w zawiasach. Zresztą nawet jak ma te 8 lat to ogladał ktoś supernianie, dzici bywają gorsze o dżumy (nie ma to jak miec młodsze rodzeństwo)
~GhostofOrion , Franko pisze się do was
Hmm.... chciałbym byc jeszcze dzieckiem....
Ej no na tą ławke to se pójdziemy oblać zakonczony projekt :D
a tak na marginesie to sie grejfrut cos nieodzywa....moze sie juz zapytal..albo raczej probowal sie zapytac rodzicow i dostal szlaban na kompa...[baka][baka][baka] hahahaahah
Yoshiku napisał:GhostofOrion napisał:Franko ponieważ dziewczyny wolą grejpfruta to ja sie pisze na ta siare w parku razem z tobą .
hahahahhahahahaha bo sie go nieboimy, ma tylko 7 lat(oj sorki 8 bedzie mial
) hahahahahhahahaha
Ja tam bym sie bał 8-latka który sprasza ludzi z całego kraju do siebie do domu i w dodatku umie sie cofac w czasie(odmładzać) zresztą myślicie że on wam coś da, na podwurku bedzie 30 psychpatów którzy piszą że mają np 16 lat(lub 8) a tak naprawde maja po 50lat i mniejwiecej tyle samo wyrokow w zawiasach. Zresztą nawet jak ma te 8 lat to ogladał ktoś supernianie, dzici bywają gorsze o dżumy (nie ma to jak miec młodsze rodzeństwo)
taaaaa, mam nadzieje ze ma te 7 czy tam 8 lat a nie zeby sie okazalo ze kolejny ktory ma 17 lat hahaahhhaahhahahahahahaaahahah
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-05 22:17:07)
~Yoshiku: tym lepiej przyjdziemy mu z odsieczą, rodziców wyniesiemysami, sami sie wprowadzimy i kompa mu podłonczymy spowrotem(co to jest szlaban na kompa u mnie nik tego nigdy nie dal rady przeprowadzić)
~Dranzeer:miszczu:P pisze sie do was eeeeeeeeeee.......... nie, bo gdzie ja nic nioe widze
~Everelyn: ławka nie nadaje sie tylko do oblewanie, ja w UK bede miał pewnie zaprawe w spaniu na niej wiec.... rozumiem ze wszyscy do parku;)
Jasne że tak kazik1990, za kare musisz wykonać misje polegającą na znalezieniu zastępcy, oczywiście żartuje Yoshi do dzieła zmieniaj liste
Franko: dokładnie co to jest za szlaban!! przyjdziemy mu tam podłączymy kabelki i zrobimy wykład jego starym i oznajmimy że w wakacje się wprowadzamy :D
A co do ławki no tak ale w UK mogą być wygodniejsze niż tu u nas w PL
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 22:25:44)
jaaasne spoooko niema sprawy tak tak Everelyn
hahahahah a moja kara jest nastepujaca: musisz nam w takim razie znalesc kogos na miejsce Shino
chciałbym sobie zmienic postać z Shino na Asume jeśli można bo się skapłem że zapuszczam brode a Asuma brode w Naruto czy takie coś jest możliwe??
To sie ogol bedzie łatwiej, bo skoro sie "skapnełeś że zapuszczas brobe" to coś mi sie zadaje ze jeszcze sporo byś musiał ja pozapuszczać
btw teraz sie zorientowałem że ja tu jeden z najstarszych jestem, tragedia jade fazować z 8-latkiem i kilkoma osobami niewiele starszymi , czy ja już tak niesko upadłem?????? Chyba tak jede do was
~Franko nie będzie tak źle np ja mam 17 lat nie wiele młodszy jestem . Zresztą fajni ludzie (prawdopodobnie:P) będą
btw teraz sie zorientowałem że ja tu jeden z najstarszych jestem, tragedia jade fazować z 8-latkiem i kilkoma osobami niewiele starszymi
, czy ja już tak niesko upadłem??????
hahaahahah zawsze mozna bylo upasc nizej
nieprzejmuuuj sieee bedzie git
~Franko nie będzie tak źle np ja mam 17 lat nie wiele młodszy jestem . Zresztą fajni ludzie (prawdopodobnie:P) będą
No ma to swoje zalety jak kogoś nie będą chcieli rodzice puścić to powie że bedzie tam taki jeden staruch co pewnie pamięta Grunwald i on sie napewno zajmie juniorami. A ja sie już wami zajme jak wrócice do domu to was nie wpuszczą:P . O ile wrócice.....
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 22:33:29)
hehehe uważaj bo nasza ekipa się powiększy po tym co napisałeś
Co masz na myśli Franko???:D:D:D Powie się że jedzie sie na pielgrzymke (wtedy by mnie puścili, ale najpierw musiałabym im to udowodnic) :D
To o ile wrócicie bylo pieknie powiedziane hahahahahaa
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 22:34:17)
hehehe uważaj bo nasza ekipa się powiększy po tym co napisałeś
Ok jasne czyli oficjalna werrsja jest taka ze jedziemy tam oglądać Telatubisie i grac w bierki, hmmm niech i tak bedzie powiem Matce:
jade jutro do Wrocławia do 8-latka ogladać teletubisie, bede jak wróce, czyli za kilka dni moze jakis tydzien.
Everelyn: Ja zawsze pięknie mówie, miało sie te 2 z polskiego i 100% z maturki ustnej
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 22:39:49)
Ĺťeście tyle spamu tu napisali, że czytam, czytam i głupieję do reszty... To w końcu co wy macie kręcić, OAV jakiś czy co? Nawet ekipę niezłą zebraliście... no cóż są różne sposoby zabicia nudy
Dranzeer napisał:hehehe uważaj bo nasza ekipa się powiększy po tym co napisałeś
Ok jasne czyli oficjalna werrsja jest taka ze jedziemy tam oglądać Telatubisie i grac w bierki, hmmm niech i tak bedzie powiem Matce:
jade jutro do Wrocławia do 8-latka ogladać teletubisie, bede jak wróce, czyli za kilka dni moze jakis tydzien.
hahahaahahahahaha [roftl] to ja wezme bierki, i i pchelki(gra oczywiscie )
moze monopol jeszcze?? hahaahahahahahahahha
Żeście tyle spamu tu napisali, że czytam, czytam i głupieję do reszty... To w końcu co wy macie kręcić, OAV jakiś czy co? Nawet ekipę niezłą zebraliście... no cóż są różne sposoby zabicia nudy
bodzio dolanczasz do druzyny!!! Franko niebedzie sie czul samotny jako "staruch co pewnie pamięta Grunwald" bedziemy mieli dwoch opiekunow po 20lat
ahahahahahahahah
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-05 22:42:26)