Nie jesteś zalogowany.
No Bodzio nie marudz :D fajnie bedzie zgadasz sie??? taaak to fajnie
:D
Franko: A za te 2 to naprawde możemy być z ciebie dumni :D
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 22:44:08)
eurobiznes...
a wiecie co sobie przypomniałem? przecież moja ciotka z kuzynem tam miekają xD we Wrocławiu, byłoby gdzie spać... tylko jeden problem... nie pamietam ich nazwiska, ulicy i piętra na którym mieszkają:D już o okolicy gdzie to było nie wspomnę
EDIT: bodzio, jak tam rozmyślania nad dojściem do grupy:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 22:45:00)
Hatake to na co ty czekasz:D:D odezwij sie do rodzinki powiedz ze masz taki kryzys emocjonalny i czy niemogło by u nich przenocować parenaście osób :D:D:D
~Hatake bez obaw spytaj się rodziców oni napewno pamiętają
A w bierki zagramy w rozbierane
Bodzio dołączaj do nas. Ja ze swojej strony moge wziąść eurobusines, super gierka, a jak już sie nagramy to użyjemy jej do stworzenia makiety Konohy .
eurobiznes...
a wiecie co sobie przypomniałem? przecież moja ciotka z kuzynem tam miekają xD we Wrocławiu, byłoby gdzie spać... tylko jeden problem... nie pamietam ich nazwiska, ulicy i piętra na którym mieszkają:D już o okolicy gdzie to było nie wspomnę
nooo wiem wiem eurobiznes, ale spodkalam sie juz z ludzmi ktorym powiedzialam eurobiznes i niezakumali dopiero jak powiedzialam monopol to zajarzyli, a tak praktycznie to to samo:D wiec wiesz... [baka]
hahahahahahahahahaha Hatake nieprzejmuj sie zawsze mozemy napisac na slupach "POSZUKUJEMY RODZINY HATAKE" moze sie ktos zglosi..gorzej jak sie do ciebie nieprzyznaja, jak z jakoms podejrzana 30 osobowa gropa bedziesz chodzil
~Hatake bez obaw spytaj się rodziców oni napewno pamiętają
![]()
A w bierki zagramy w rozbierane
bądź pewien, że nie pamiętają, ale dziadków się spytam, powinni wiedzieć, jadę do nich w piątek, to mnie na weekend nie będzie (brak netu tam jest chwilowy)
tak w ogóle LOL, bo ja u nich ostatnio byłem hm? 8 lat temu^^ grejpfrut to cie na świecie nie było jeszsze:D
30 osób... hm, to jak 7 osób idzie tak przez miasto to już zgraja bandziorów sie wydaje, a tu 30 Oo, co to wycieczka klasowa xD Franko jako wychowawca klasy
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 22:51:34)
30 osób... hm, to jak 7 osób idzie tak przez miasto to już zgraja bandziorów sie wydaje, a tu 30 Oo, co to wycieczka klasowa xD Franko jako wychowawca klasy
nooo jaaasne Franko z przodu bedzie pilnowal "dzieciaczkow" a bodzio z tylu zeby sie przypadkiem gdzie nie zplatali
No Hatake dzwoń do ciotki, której okolicy i adresu nawet nie znasz, juz to widze:
-Ceść ciociu to ja
-Co za ja?
-No ten twój siostrzeniec którego ostatnio na 3 urodzinach widziałeś, mam małą prośbe bede niedługo w Wrocławiu moge wpaść
-kto? Nie moge se przypomnieć nikogo takiego
-No ten co go jak ostatnio widziałeś narobił ci na sukienke, a potem zerwałaś kontakt z jego gałęzią rodziny
-a to ty.... to jak musisz to zajdz wypijemy herbatke i pogadamy(w domyśle :"oddawaj mi kase, ty wiesz ile ta sukienka kosztowała")
- No dobrze, a bede mógł przenocować no wiesz daleko i wogóle
-Myśle że tak (w domyśle: oddasz kase i wylecisz przez okno)
-No to fajnie wezme ze sobą znajonego
-Co????????
-No w zasadzie 30 znajomych
...
Reszte sami se dopiszcie ale cos czarno to widze
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 22:56:28)
Hatake napisał:30 osób... hm, to jak 7 osób idzie tak przez miasto to już zgraja bandziorów sie wydaje, a tu 30 Oo, co to wycieczka klasowa xD Franko jako wychowawca klasy
nooo jaaasne
Franko z przodu bedzie pilnowal "dzieciaczkow" a bodzio z tylu zeby sie przypadkiem gdzie nie zplatali
ha, to tak jak u mnie na w-f jak idziemy na basen:D albo jakie Auschitz czy co?:D kupcie sobie karabiny i mundurki, my wdziejemy jakieś łachmany, fajnie to będzie wyglądać:D
Hahahahhaaaahahah ta wycieczka krajoznawcza po lasach Ja moge przynieść hmm...co ja tu mam...jakieś puzzle...hmm...o moge przynieść dodatkowe bierki nigdy za mało
Hatake i opuścisz nas tak na weekend jak śmiesz
A co do twojego poszukiwania rodziny to się jescze okaże że to jakaś dalsza rodzina od Grejpfruta jesteś pewien że nie jesteś z nim spokrewniony???:D:D
Ale w sumie to niebędzie 30 ludzi po połowe się wciśnie do Grejpfruta na chate wiec z 25 osób bedziesz tylko miał
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-05 22:58:01)
Hatake napisał:30 osób... hm, to jak 7 osób idzie tak przez miasto to już zgraja bandziorów sie wydaje, a tu 30 Oo, co to wycieczka klasowa xD Franko jako wychowawca klasy
nooo jaaasne
Franko z przodu bedzie pilnowal "dzieciaczkow" a bodzio z tylu zeby sie przypadkiem gdzie nie zplatali
[roftl]
Hm... ja chyba też mam rodzinę we Wrocławiu, jeśli chodzi wam właśnie o to miasto...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-12-05 22:57:26)
Bodzio trzeba było tak odrazu a duży dom mają albo jakis ogródek przynajmniej
??
Yoshiku napisał:Hatake napisał:30 osób... hm, to jak 7 osób idzie tak przez miasto to już zgraja bandziorów sie wydaje, a tu 30 Oo, co to wycieczka klasowa xD Franko jako wychowawca klasy
nooo jaaasne
[roftl]
Hm... ja chyba też mam rodzinę we Wrocławiu, jeśli chodzi wam właśnie o to miasto...
buhahha, już widzę bodzia w tej roli... OMG "no maleństwa, raz, raz! idziemy <klaszcze> szybciej bo się spóźnimy! biegusiem!"
Wy mnie przerazacie, ja sie was boje, juz robia ze mnie nianke, a zgiń przepadnij zły duchu, bede żebkował z UK żeby niańczyć ludków z ansi. W życiu już szybciej sie powiesze. Odalienuje sie od was i bede sie śmiał z tego co wy wyprawiacie i z tego jak ludzie beda was wywalac z domów i ostatecznie wyladujecie u mnie w parku, tam bede miał już wtyki u wszystkich meneli i strazy miejskiej i wtedy sie zacznie prawdziwa zabawa z dziećmi istne przedszkole
bodzio napisał:Yoshiku napisał:Hatake napisał:30 osób... hm, to jak 7 osób idzie tak przez miasto to już zgraja bandziorów sie wydaje, a tu 30 Oo, co to wycieczka klasowa xD Franko jako wychowawca klasy
nooo jaaasne
[roftl]
Hm... ja chyba też mam rodzinę we Wrocławiu, jeśli chodzi wam właśnie o to miasto...buhahha, już widzę bodzia w tej roli... OMG "no maleństwa, raz, raz! idziemy <klaszcze> szybciej bo się spóźnimy! biegusiem!"
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl] <ludzie ja tu juz jestem poplakana ze smiechu hahahahaha> a my takie jak malutkie dzieci za raczke sie w parach bedziemy trzymac i spiewac piosenki hahahaahahahhahahahhaha
Franko, niech przyjadą do Szczecina, park Kasprowicza wita i znajomi ze straży miejskiej też... chociaż gdyby zobaczyli dworzec główny, to pewnie wróciliby tak szybko jak przyjechali.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-12-05 23:09:06)
Franko, niech przyjadą do Szczecina, park Kasprowicza wita
i znajomi ze straży miejskiej też... chociaż gdyby zobaczyli dworzec główny, to pewnie wróciliby tak szybko jak przyjechali.
Życie, ale widze że na Ansi stado ludzi jest ze Szczecina, to może warto by sie zastanowić nad zmianą miasta, bo coś wątpie żeby Hatake coś załatwił z lokum a i grei.. cos zaginą, a ja juz przynajmniej 4 osoby na tym watku z Szcz załważyłem niech kazda jakies lokum załtwi i bedzie gicior ,a siare bym miał taką że by mnie palcami przez .... do konca zycia wytykali, w sumie bomba
bodzi a masz jakies wtyki w strazy? ja mialem tylko kilka bliskich spotkan z nimi,ale zawsze sie okazywali spoko ludkami, a ja mam chyba niestety znajomości z 2 strony mocy
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-12-05 23:17:27)
A tam a jak Hatake nie załatwi to jest Grejpfrut a jak to nie zadziala to bedziemy mieli taki mały obóz przetrwania
bodzio napisał:Franko, niech przyjadą do Szczecina, park Kasprowicza wita
i znajomi ze straży miejskiej też... chociaż gdyby zobaczyli dworzec główny, to pewnie wróciliby tak szybko jak przyjechali.
Życie, ale widze że na Ansi stado ludzi jest ze Szczecina, to może warto by sie zastanowić nad zmianą miasta, bo coś wątpie żeby Hatake coś załatwił z lokum a i grei.. cos zaginą, a ja juz przynajmniej 4 osoby na tym watku z Szcz załważyłem niech kazda jakies lokum załtwi i bedzie gicior
,a siare bym miał taką że by mnie palcami przez .... do konca zycia wytykali, w sumie bomba
ja może u big mistera bym spał
btw. a ukradli by mi komórke, jakbym sobie szedł i słuchał dzwonków z anime?
A tam a jak Hatake nie załatwi to jest Grejpfrut a jak to nie zadziala to bedziemy mieli taki mały obóz przetrwania
no 2 w 1, frajda, no i na kolonie nie musisz jechać xD
Everelyn weś te bierki, to jak sie znudzimy grom to zorbimy z nich kunaie . A tak apropo to Szczecin też jest spoko, tylko czy tam jest jakiś park??
iglice może
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-12-05 23:19:39)