Nie jesteś zalogowany.
dobra grejfrut rezerwoj nam z Everelyn ten pokoik hahahahaha
Franko napisał:Ok podsumujmy mamy miliard miejs gdzie mozna sie spotkac, od UK, przez miasta w całej Polsce, po auto Dombo'a, mamy obsde która niezależnie gdzie byśmy sie nie spotkali szybko sie rozsypie gdy zapadnie decyzja (niewazne jaka), jesteśmy zgodnie newt co do tego czy gadać tu czy tworzyć nowy wątek. Tak więc jest ktoś kto to jeszcze ogarnia bo ja zastary chyba juz na to jestem
![]()
~Yoshiku : to już mozesz sie bac, dzisiaj lepiej nie idz spac :)albo moze jednak nie bede rymować(nie przepadam za hip-hopem):)
....hmm...jakby sie na tym zastanowic.....wiesz jeszcze w miare ogarniam
<hahaha tak tak to tak na starosc juz Franko, a co dopiero bedzie za 10lat
looohoo
hahahaha>
a co do niepojscia spac to bedzie to dla mnie trudne bo juz czuje sie zleczka zmeczona
![]()
Super to gdzie sie spotykamy? Bo ja już nie wiem. Nie śmiej sie ze mnie tez tak bedziesz miała na starość, sama zobaczysz. Nie idz spać bo ci sie straszny 8 latek przyśni który bedzie zmieniał wiek jak renkawiczki i u ktorego na podłodze śpisz Ty
Yoshiku napisał:Franko napisał:Ok podsumujmy mamy miliard miejs gdzie mozna sie spotkac, od UK, przez miasta w całej Polsce, po auto Dombo'a, mamy obsde która niezależnie gdzie byśmy sie nie spotkali szybko sie rozsypie gdy zapadnie decyzja (niewazne jaka), jesteśmy zgodnie newt co do tego czy gadać tu czy tworzyć nowy wątek. Tak więc jest ktoś kto to jeszcze ogarnia bo ja zastary chyba juz na to jestem
![]()
~Yoshiku : to już mozesz sie bac, dzisiaj lepiej nie idz spac :)albo moze jednak nie bede rymować(nie przepadam za hip-hopem):)
....hmm...jakby sie na tym zastanowic.....wiesz jeszcze w miare ogarniam
<hahaha tak tak to tak na starosc juz Franko, a co dopiero bedzie za 10lat
looohoo
hahahaha>
a co do niepojscia spac to bedzie to dla mnie trudne bo juz czuje sie zleczka zmeczona
![]()
Super to gdzie sie spotykamy? Bo ja już nie wiem. Nie śmiej sie ze mnie tez tak bedziesz miała na starość, sama zobaczysz. Nie idz spać bo ci sie straszny 8 latek przyśni który bedzie zmieniał wiek jak renkawiczki i u ktorego na podłodze śpisz Ty
Franko ja sie wcale niesmieje ja juz zaczynam miec takie odchyly "na starosc" i skleroze, wiec wiesz no wiesz....wersja wstepna jest we Wroclawiu i mysle ze tam zostanie
wiec...na dzien dzisiejszy: Wroclaw
20 lat starość:/ no fajnie:) no comments;) idę spać bo rano trzeba się ogolić, wiecie starzy ludzie tak mają:) dziwne, że mnie jeszcze nikt nie oddał do Domu Spokojnej Starości, chociaż kto wie może to na tym polega Wasz spisek, a mydlicie tylko oczy wszystkim powyżej 20:) Pozdro dla wszystkich tetryków:)
jakby co to do grania paru moich znajomych się bez problemów znajdzie
mam i piwnice i strych, ale ludzi tam nie będę upychał. 4-5 osób to jest maksymalna liczba.
czyli zostaje ławeczka w parku^^ chociaż nie, ja się juz wcześniej zgłosiłem na miejsce u grejpfruta, wiec nie mam się co martwić:D
to tak:
v1: Wrocław
v2: Chorzów
v3: Jastrzębie:D
ja bym tak proponowal, ze względu na miejscówki i ilośc osób mogących spać normalnie w domu, a z Yoshiku się kłócić nie mam zamiaru^^
Ozz...jaka nieludzka pora do wstawania[baka]...nawet do porządku się nie połapałam w waszych postach :D Hmm...u mnie też może by mogła przenocować jedna osoba oczywiście w Chorzowie
:D i mam taki dużych strych tylko że z leczka zakurzony
:D A no i piwnice mam ale tam mój ojciec sie ledwo mieści jak tam idzie więc to raczej odpada
:D a no i mam takie fajne zamknięte podwórko z jednym drzewem
:D więc jak by ktoś chciał to namiocik można rozstawić
A no i wesołych Mikołajek wszystkim życze <jeee ciekawe czy cos dostane:D:D>
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-06 07:58:41)
hmm....no tak jakby tak na to spojzec to, przedpokoj, kuchnia, duzy pokoj, sypialnia od mamy, moj pokoik i pokoik mojego brata do tego dochodzi jeszcze zakurzony stryszek (troche wieje bo okna sa nieszczelne, ale do tego czasu to lato juz bedze wiec spoooko ), i piwnica, nawet nie taka mala hahaha pomiescilibysmy sie
hahahahaha
oz..mama by mnie za to zabila hahaha[baka]
a tak tak WESOLYCH MIKOLAJEK!!
<ciasteczka dla wszytkich>
Ostatnio edytowany przez Yoshiku (2006-12-06 08:27:05)
Ok chetnie moge sie pobawic w robienie muzyczki :> tylko w jakim stylu ma byc (bo nie wiem jakiego e-jay sciagnac xD <lol> joke:P)
ps. wogole nie bylem na forum 1 dzien patrze a tu 8 stron napisane xDxD
btw. przyjezdzajcie do londynu to przenocuje was mam taki qwielkie pokoik 2x2 <xD> odradzam namioty bo mam male podworko i wylozone kamieniem ^^
Ostatnio edytowany przez Pawa (2006-12-06 11:57:48)
Hmmm...Hatake nie rozumie czemu miałbyś się kłócić z Yoshi :D muzyczka musi byc pasujaca ogolnie do Naruto zeby nagle z jakoms klasyka nie wyskoczyc
:D
Pawa: Tak to jest mnie nie było połtorej dnia i było czytania na parenaście dobrych minut :D
Ps: nie ma to jak w szkole mieć neta gdzie jedna stronka się otweira w przeciągu 5 minut
tak, ja też w szkole jestem. i mam jedną ofiarę, która też chce grać. kakashiego najlepiej.
Ofiare powiadzasz...hmm..ale Kakashim jest Wrona wiec niezbyt ale Shino nam brakuje wiec moze chce??:D:D Albo za marionetke tą od Kankuro
:D patrz albo chce być kobietą to tez ma pare ról
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-06 13:57:00)
ja bym tak proponowal, ze względu na miejscówki i ilośc osób mogących spać normalnie w domu, a z Yoshiku się kłócić nie mam zamiaru^^
ja tez sie niechce z toba klocic, ale ja nawet niewiem o co biega haha jestem ciezko kapujaca dzisiaj
Co do neta w szkole...cieszcie sie ze macie wogole dostep do tej stronki, ja na poczadku mialam a pozniej mi zablokowali ta stronke w szkole bo stwierdzili ze podchodzi pod niebezpieczna kategorie: Sciaganie plikow....[cojest][cojest][cojest] a wiec sie konczy moje postowanie w ciagu dnia ...ksaaa jak ja nienawidze szkolnych oprogramowan i zabezpieczen
Jeeee Yoshi ohayooooo
Patrz a moze Hatake sie chce kłócić o te spanie u Grejpfruta ??:D:D patrz i nawet nasz kolega znalazł ofiarę :D:D
Ohayooo Everelyn-san ^^
nieweim, naprawde niemam zielonego pojecia, zobaczymy jak sie pojawi na forum to moze wytlumaczy
taaa, ta "ofiara" hahahahahahaha ja tez moge przyprowadzic pare ofiar placi zenskiej zainteresowanych naszym projektem, ale musielibyscie do nich gadac po angielsku, bo one sie po polsku raczej nienaucza hahahahahaha
O kurna ludzie , radze to jakoś uszeregować bo można dostac oczopląsu. Najlepiej wybrać kierowniaka projektu(według mnie na pierwszy plan wysuwa sie Yoshiku/Everlyn lub Hatake). Noi oni będą tym kierować i ustalać wszystko. Co wy na to ??
A wiec wiecie co ja moge sie zajac kierownictwem ale poprosze o pomoc Yoshi i Hatake jak beda mogli :D a wiec to gdzie sie spotykamy ??:D:D We Wroclawiu tak??:D:D zeby bylo wszystko jasne
:D i niech kazdy napisze czy jedzie czy nie
Wrona ofiara to nie ty albo cos nie zkumałam
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2006-12-06 16:29:09)