Nie jesteś zalogowany.
Sansiro, masz może figurkę z Ero-seninem? A tak przy okazji, witam wszystkich .
nie filerowe odcinki maja ponoc w lutym byc...ponoć...i zaden zapychacz nie jest PORZĄDNY
własnie obejzalem ten 217 rewelacji ne ma ale dość przyjemny
Sansiro, masz może figurkę z Ero-seninem? A tak przy okazji, witam wszystkich .
15 lutego jadę do NY. To wezmę zobaczę po ile są jak coś to informne cie już wtedy gdy tam będę... Teraz nie mam:P Pewnie trza poczekać na nową serie Naruto:P. Pozdrawiam
Ps. Nie za stary na figurki??:P Za dziołchami się oglądaj[cool]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-21 16:09:55)
oo dobry pomysł możesz poszukac pełno wymiarowej figurki tsunade:P tylko wiesz w 3D i zeby wymiary były takie jak widac kiedy ma bunshin mode:on
jasne że za stary podobnie jak ty a swoją drogą mam już swoją dziołchę, i mam zakaz oglądania się za innymi :]
a Ero-Sennin jest najciekawszą postacią w Naruto i dlatego ja go chcę,
swoją drogą co myślicie aby przygotować szablon zabawki w stylu 'Flat Toys' np z Gaarą, czy Ero-Senninem albo Gluttony z FMA ?
to tylko propozycja, ja nie mam zdolności manualnych, ale może ktoś z was. Fajnie by było mieć kartonowego Gaia Senseia na biurku
jasne że za stary podobnie jak ty a swojš drogš mam już swojš dziołchę, i mam zakaz oglšdania się za innymi :]
Współczuję:P... Jak zakaz??. Nie kupuj jej nic to zobaczysz, że ten zakaz szybko zniknie:P
Paecja` Wiesz ja się zadaje z dziewczynami co lubiš kasiorę:P i nie tylko(Preferuje takie bo sš łatwiejsze hehe). A ty Mylisz, że sš tylko dziołchy co mylš o miłoci i takich tam bzdetach??:) Dobra nie rozmawiajmy już na ten temat w tym temacie bo znowu oety poleca i to z nimy znowu mojej winy. Pozdrawiam
Edit`
Paecjo... Fajny chłopak ogólnie jestem... Przystojnoci i rozumu mi nie brakuje;p Spotkałaby się ze mnš to by zmieniła o mnie zdanie:P A te dziewczyny to takie Do towarzystwa posiedzimy popijemy pobawimy się:P Przyjdzie też i czas na poważny zwišzek:P...
Już się nie odzywam bo Paecja wezwie grupę feministyczna i mnie pobijš...[los]
Widzisz SUMSIRO, jestes takim typem osoby ktorej nie chcialabym poznawac, i ktorš ledwo scierpie wirtualnie. I jak masz tyle kasy, to wspomoz ansi. Taipan by sie pewnie ucieszyl.
Za moderatora:P Tak dla dla twojej wiadooci nie lubie jak kto przekręca moje nicki Pitecjo:P
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-22 00:03:01)
galthran napisał:jasne że za stary podobnie jak ty a swojš drogš mam już swojš dziołchę, i mam zakaz oglšdania się za innymi :]
Współczuję:P... Jak zakaz??. Nie kupuj jej nic to zobaczysz, że ten zakaz szybko zniknie:P
Czyli jak powie swojej dziewczynie ze nie kupi jej prezentu, to ona pozwoli mu sie za innymi dziewczynami ogladac zeby dostac prezent tak...?
Widac ze nigdy nie miales dziewczyny..
EDIT:
[cytuj]Paecja` Wiesz ja się zadaje z dziewczynami co lubiš kasiorę i nie tylko(Preferuje takie bo sš łatwiejsze hehe). A ty Mylisz, że sš tylko dziołchy co mylš o miłoci i takich tam bzdetach?? Dobra nie rozmawiajmy już na ten temat w tym temacie bo znowu oety poleca i to z nimy znowu mojej winy. Pozdrawiam
Czyli te wszystkie twoje laski sa jakies puste.. dziewczyny ktore leca na kase.. zalosne Wychodzi na to ze nic procz kasy (ktorej niby masz duzo) w tobie nie widza.
[cytuj]Paecjo... Fajny chłopak ogólnie jestem... Przystojnoci i rozumu mi nie brakuje;p Spotkałaby się ze mnš to by zmieniła o mnie zdanie A te dziewczyny to takie Do towarzystwa posiedzimy popijemy pobawimy się Przyjdzie też i czas na poważny zwišzek...
:-D:-D:-D:-D:-D[los] Oki.. juz sie przestaje smiac..
Widzisz SUMSIRO, jestes takim typem osoby ktorej nie chcialabym poznawac, i ktorš ledwo scierpie wirtualnie. I jak masz tyle kasy, to wspomoz ansi. Taipan by sie pewnie ucieszyl.
[cytuj]Tak dla dla twojej wiadooci nie lubie jak kto przekręca moje nicki Pitecjo:P
ja tez nie lubie
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-01-22 00:06:45)
sansiro napisał:galthran napisał:jasne że za stary podobnie jak ty a swojš drogš mam już swojš dziołchę, i mam zakaz oglšdania się za innymi :]
Czyli jak powie swojej dziewczynie ze nie kupi jej prezentu, to ona pozwoli mu sie za innymi dziewczynami ogladac zeby dostac prezent tak...?
Widac ze nigdy nie miales dziewczyny..
heheh, lubie jak kto mówi prosto z mostu i zwięle:P
ale tymbardziej sansiro, współczujesz? a co ty casanova jaki? wiem, kto co lubi, też lubie kobiety, mimo, że ponoć jestem młodszy od ciebie o 7 lat, ale jakbym miał tš swojš jedynš, to bym się sam z własnej woli nie rozglšdał za innymi...
a tak w ogóle, to wtf? temat o naruto, a o dziewczynach i miłoci gadajš xDDDD
Daj spokoj wtedy wogole bedzie miec zakazy i nie tylko nie bedzie mógł zaspokoic wzroku ale i ciała(jesli cie to uraziło to sorry;P)
dla mnie to w ogóle masakra była, jak zobaczyłem gaarę, który taki uprzejmy jest XD a w 217 to dopiero, ale nie będę nic więcej mówił, skoro nie oglądałeś:P
Ok już obejrzałem i przyznam że odcinek poprostu miażdży
Gaara sensei spieszy na ratunek dziewczęciu w opałach
Naprawdę mocna końcówka fillerów
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-01-22 02:51:40)
mi sie najbardziej podobal filler z Onbu xDxD
poprostu genialne xD
mi sie najbardziej podobal filler z Onbu xDxD
poprostu genialne xD
Zabawny był
podajcie link do servera gdzie mozna sciagnac naruo tak od 152ep tylko jakies szybki i avi
bo ja szukam i nic nie moge konkretnego znalesc
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-01-24 17:23:56)
thx Arst , jestes wielki ;]
musze to powiedziec bo nie wytrzymam xD
wkurza mnie to ze naruto jest taki 'glupi' ale ni ew tym rzec
Dlaczego tylko Shikamaru dostal tytul chuunina xD
przecierz imo walka naruto z nejim byla bardziej efektowna i oni tez powinni dostac chuunina ...
wiec dlaczego dlaczego ?xD
bylo to w dalszym odcinku, Naruto i Neji stracili duzo chakry w swojej walce, w zw. z tym w 2 rd juz by nie dali rady, Shikamaru mimo iz tez stracil cala energie to zrezygnowal z dalszych walk i ta decyzja zrobila go Chuuninem ;]
a co do glupoty Naruto, to musi byc taka postac ;] Goku w dragonie tez byl tepy (za mlodu), ale dzieki temu dana postac jest sympatyczna zwlaszcza gdy bagle powaznieje podczas walki ;]
bo tu nie chodzilo o efektownosc walki ale o zdolnosci analityczne shikamaru no i o fakt iz nie chcial na koncu walkikiedy mial juz wygrana zabic przeciwnika wola nie narazac sie a lider druzyny powinien miec te wartosci
no ale o 'glupocie' mowie tez o tym ze np: spostrzegawczy to on nie jest...kiedy tych 2 typow przebralo sie za gui'a i Lee to wszyscy wiedzieli tylko nie naruto xD jest wiecej takich przykladow :p
ja nei wiem jak on chce zxostac Hokage ^^