Nie jesteś zalogowany.
no tak... 15 luty. to już tylko dwa tygodnie.
kreska na tym trailerze nowej serii .
nie jest zbyt rewelacyjna. ;/
pozdrawiam ;]
sinsc napisał:sendspace.com/file/12hwxi - jeśli ktoś nie widział. ;]
pozdrawiam.mam nadzieje ze juz niedlugo ruszy nowa serja
czemu masz nadzieję? przecież to już pewne jest... omg wiem wiem, specjalnie żeś tak napisał:P
musze przyznac ze odcinek 219 byl calkiem konkretny ;] ta postac tego Saiko czy jak mu tam calkiem ciekawa ;]
wszystko nabiera barw, rywal stal sie potezny a na tym sie pewnie nie skonczy... no i ciekawi mnie... jaka role odegra Kakashi i Jiraiya ...
jedyne co moze byc denerwujace to postawa Naruto, taka jak zwykle i dosc nieudolna... no ale pewnie skonczy sie na Kyuubim i rozniesieniu rywala ;]
Czy ja wiem czy bedzie cos konkretnego podczas jednego epka :/, zreszta te walki w ostatnich odcinkach sa bardziej niz denne... jak sobie przypomne wczesniejsze walki to az milo ale to co teraz to syf nad syfy...
a pod tym syfem jeszcze 2 metry mulu i naruto z kunaiem walacy w blache co za debil wymysla te odcinki litosci
Na siłę cisną te odcinki... byle do końca
mieć nadzieję, że 2 seria będzie 'normalniejsza'... bo mnie krew ciśnie, jak ta mu te smoki łapie, a ten się gapi i zaczyna gadać zamiast wykorzystać okazję do ataku O_o ale tak to przez całą serię niestety się ciągnie -.-
już nie wspominam o animacji 'odbijania się od gleby' jak 'kaczka' na wodzie
Mam wrazenie ze poziom Naruto bardzo spadl. Kreska jakas taka sie zrobila biedna (moze dlatego ze ogladam inne Animy o wiele lepsze wizualnie) Po drugie te walki sa strasznie denne i przewidywalne... No i sam Naruto juz mnie wkurza :] -gada ,a nie wiele robi...
Dawno mnie tu nie było... :]
Co oni z tym Gaara zrobili... przecie konochamaru juz sie pewnie lepiej bije. Jakims magicznym sposobem piasek przestal chronic Gaare niezaleznie od jego dzialan. Naruto tez zamiast rasenganem przywalic to paznokciami drapal... Naprawda jesli kakashi nie przywali z chidori albo Jiraiya nie nie wezwie jakiejs zaby to sie zalamie
Pozostał jeszcze tylko jeden, ostatni odcinek "starej" serii, w którym wszystko ma zostać przedstawione (pokonanie wroga, uleczenie Gaary, przybycie Kakashiegi i Jiraiyi, zwycięski powrót do wioski, itp.) więc będzie to arcyciekawy mix . Wszystko na przełomie 20 minut .
A może wszyscy siądą i zapalą fajkę pokoju, a wróg popełni harakiri --->
Ktoś ma własne interpretacje zakończenia?
Pewnie ze druga seria Naruto bedzie normalniejsza Ja jestem na bierzaca z Manga, i musze przyznac ze juz nie moge sie doczekac az zobacze to wszystko w anime Zwlaszcza ze bedziemy miec do czynienia z panami z AkatSUKI
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-02-03 13:31:28)
Świetny filler ...jestem całkowicie zachwycony i oczarowany
czy ten ożywiony kolo nie jest przypadkiem rangi Kage?
czy ten ożywiony kolo nie jest przypadkiem rangi Kage?
no niby jest, bo sam powiedział, że jest założycielem tej wioski Takumi, ale co to za kage, jak ta wioska w ogóle nie była jedną z pięciu głównych XD
oglaadnalem 219 ep i sobie ziewnalem :] ja nadal nie moge zrozumiec gdzie sie podzialy te niesamowite walki (patrz Naruto vs. Sasuke). Gdzie jest ten humor (patrz curry zycia). Jednym slowem bieda i syf.... Mam nadzieje ze to sie zmieni
Dawno mnie tu nie było... :]
Już mi te filtery bokiem wychodzą ale pocieszam się drugą serią. Poza tym wygląda na to że pierwszy odcinek będzie połączony z drugim. Będzie special!!!
Jpn. 02/15/07 Episode 001: "Homecoming"
Jpn. 02/15/07 Episode 002: "Akatsuki, Action Begins"
Jpn. 02/22/07 Episode 003: "Fruits of the Training"
Już mi te filtery bokiem wychodzą ale pocieszam się drugą serią. Poza tym wygląda na to że pierwszy odcinek będzie połączony z drugim. Będzie special!!!
Jpn. 02/15/07 Episode 001: "Homecoming"
Jpn. 02/15/07 Episode 002: "Akatsuki, Action Begins"
Jpn. 02/22/07 Episode 003: "Fruits of the Training"
Z choinki sie urwał??:P Już o tym było wiadomo:)
I jak tu się wczuć z powrotem w klimat po tylu zapychaczach (których zresztą nie oglądałem)? Zacząłbym oglądać od początku, ale trochę szkoda czasu. Może zebrać z dziesięć odcinków nowej serii i obejrzeć jednym ciągiem... ale raczej nie dałbym rady.
Przynajmniej dobrze, że ten podwójny epek będzie.