Nie jesteś zalogowany.
Yep, "Homecoming" to pewnie Kakashi gaiden + 1 ep nowej serii.
Ktos juz mowil w tym temacie ze nie bedzie kakashi gaiden
homecoming bardziej odnosi sie do powrotu naruciaka w nowym dresiku:)
kto wie może zrobią na odwrót że najpierw Naruto wróci do wioski a potem Kakashi gaiden lol
szczerze watpie...kakasza wyje...wyrzuca...i dadza tylko nowy dresik...(oczywiscie jakis gag z tym dresikiem bedzie na bank xD)
no nic poczekamy zobaczymy nie zapeszajmy lepiej pewnie tylko jak pojawi się Kakashi na ekranie to będą wspomnienia
Oczywiście Hatake napisy wydasz przed epkiem? żart oczywiście
ja sobie grzecznie poczekam aż wyjdą 3-4 epki i wtedy obejrzę.
Tak jak nadal czekam na wydanie DA od 3xA [zatrzymałem się przez to na 8 epku]
Hehe :p bo najlepiej obejrzeć z 3 miesiące w ciągu jednego dnia Przy krótszych animcach do 24 epkow czekam nawet do ukończenia serii
W Naruto też zastanawiam się czy nie poczekać najpierw z 10 epków :p
Ja Naruto zacząlem oglądac jak już bylo (chyba) 196 epków i wszystko obejrzałem w niecały miesiąc
Jeden mój znajomy dostał 105 epów, skończył oglądać jakieś 60 godzin później.
Oczywiście Hatake napisy wydasz przed epkiem?
wiadomo, jak zawsze
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale na kanale JETIX ma lecieć Naruto z polskim dubbingiem, już niedługo... Oby tylko nie popsuli tłumaczenia...
próżne nadzieje;/ te odcinki beda chyba 3 minutowe:/tyle potną;/jesli dobrze pamietam ktos powiedzial ze zrobili z haku dziewczyne:/
klanu...jakiego kur klanu?? klanu uzumaki?? jesli dobrze mi sie wydaje to juz jest głową tego klanu xD
Klanu ? o mały włos i bym spadł z krzesła <lol>
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
no doje******* jak nigdy dotąd widać że tym zajmuje się ktoś kto nie ma pojęcia o japońskiej wersji lol
[cytuj]Czy Naruto pokona przeznaczenie i odzyska dobre imię?[/quote]
Jakie dobre imie on przecież zawsze był uważany za idiote
A ten "klan" też jest dobry [roftl]
Propo dresiku naruciaka... Mój kumpel będąc kiedyś u mnie jak mu naruciaka pokazałem stwierdził że parę lat temu widział taki w reeboku. Ja mu wierze bo sam cały czas w dresie dyma :/
moja laska ost do mnie taki tekst...
-poogladamy razem naruto na jetixie?? boje sie tego dubbingu i chce zebys ze mna był xD
nie wiedziałem czy gada serio czy se jaja robi ale w sumie mialem to gdzies bo na ulicy sie pokładałem xD