Nie jesteś zalogowany.
tak, Rysio z Klanu już nie będzie szefem
ale fajne xD chyba bede ogladal xD
ciekawe na podstawie czego oni to pisali :s
Ale.. kiedy Naruto stracil swoje dobre imie? Przeciez go nie stracil.
bo nigdy go nie miał?
Od dłuższego czasu mam trochę ograniczony czas i możliwości kożystania z internetu(taki rodzaj studiów) więc nie wyzywajcie mnie jeśli zapytam o coś co było już poruszane. Wiem że niedłógo zacznie się nowa seria Naruto ale nie wiem co będzie z Kakashi Gaidenem. Czy ktoś wie coś na ten temat? Czy będzie zekranizowany czy od razu przejdą do momentu jak naruto wraca z treningu???
[cytuj](spoijler)młody wojownik prestiżowej Akademii Ninja - NARUTO. Ma on przed sobą jeden cel: być przywódcą klanu.(/spojler)[/quote]
Nowe imie, nowy dyplom, nowy cel.
Kosmos[shithappens]
A może to nie jest ten NARUTO?
Tak poza tym to nowy dresik Naruto jest w barwach KSZO Ostrowiec xD . Czyżby Naruto miał styczność z polską II ligą ?
EDIT:
[cytuj]Ówczesny przywódca klanu pokonał go ukrywając jego ducha w brzuchu nowonarodzonego dziecka. Tym dzieckiem był Naruto - przez swój sekret dla mieszkańców wioski wyklęty i traktowany z pogardą.[/quote]
LOL! Przecież w anime nawet nie ma słowa o tym, że 4th jest spokrewniony z Naruto xD. Wszystko to jedynie spekulacje.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-02-04 21:04:42)
LOL! Przecież w anime nawet nie ma słowa o tym, że 4th jest spokrewniony z Naruto xD. Wszystko to jedynie spekulacje.
a gdzie tu pisze, że są spokrewnieni?
hieh nie ma to jak "Polski" Naruto ;] ...
[cytuj]Ówczesny przywódca klanu pokonał go ukrywając jego ducha w brzuchu nowonarodzonego dziecka.[/quote]
Ówczesny przywódca klanu, a potem jest, że Naruto chce zostać przywódcą klanu. Czytając to można odnieść wrażenie, że są spokrewnieni, bo klan to chyba jest jak rodzina. Chyba, że to klan w Counter Strike'u lub Lineage'u
Wiem przecież, że chodzi tu o wioskę, nie o klan. Próbuję wczuć się w rolę czytającego osobnika, nie ogladającego tego dłuuuuugiego anime.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-02-04 21:31:49)
jesli dobrze pamietam ktos powiedzial ze zrobili z haku dziewczyne:/
człowieku, nie bluźnij!!! no ale co, nie ma to jak zmienić całkowicie fabułę:D mogli zrobić, że Jiraiya to chuunin a Iruka to w ogóle jego wujek, Mizuki pewnie bedzie jego chrzestnym, a Sakura tak naprawde nie kocha Sasuke, bo Sasuke jest emo:o8-D zobaczyta, niezłe jajca będą.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-04 21:35:50)
[cytuj]Ówczesny przywódca klanu pokonał go ukrywając jego ducha w brzuchu nowonarodzonego dziecka.
Ówczesny przywódca klanu, a potem jest, że Naruto chce zostać przywódcą klanu. Czytając to można odnieść wrażenie, że są spokrewnieni, bo klan to chyba jest jak rodzina. Chyba, że to klan w Counter Strike'u lub Lineage'u
Wiem przecież, że chodzi tu o wioskę, nie o klan. Próbuję wczuć się w rolę czytającego osobnika, nie ogladającego tego dłuuuuugiego anime.
Wiec wychodzi na to, ze I, II i III tez sa ojcami Naruto, tak jak IV ?
Szual napisał:[cytuj]Ówczesny przywódca klanu pokonał go ukrywając jego ducha w brzuchu nowonarodzonego dziecka.
Hehe Homobigamia Rlz:D
Tak naprawde to było tak, pierwszy był dziewczyną i był żoną z drugiego, ale że byli bezpłodni to wzieli sperme od trzeciego i zapłodnili inwitro IV. Proste, co nie
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
[cytuj]Wiec wychodzi na to, ze I, II i III tez sa ojcami Naruto, tak jak IV ?[/quote]
Myśląc sposobem myślenia Jetix, to tak. No może nie ojcami, ale są spokrewnieni xD
a ja mam takie pytanie. ile będzie trwać pierwszy odc drugiej serii? a danych anidb wychodzi że trzy odc, chyba że tam jakiś błąd jest
a to na Jetix jest juz naruto?? jak tak to powiedzcie o ktorej h
a ja mam takie pytanie. ile będzie trwać pierwszy odc drugiej serii? a danych anidb wychodzi że trzy odc, chyba że tam jakiś błąd jest
2 pierwsze wychodzą jako jeden podwójny, 3 tydzień po nich...
Według mangi, pierwsza powinna być historia Kakashiego, a po nim powrót Naruto, a zatem może być to jeden, długi odcinek.
to w takim razie napewno jakiś byczek albo tak jak mówisz mogą umieścić KK gajden jak ja lubie czekać lol jeszcze tylko two weeks
CYTAT: a to na Jetix jest juz naruto?? jak tak to powiedzcie o ktorej h KONIEC CYTATU
od 12 lutego bodajże o 19.30 21 i 23 (moge się mylić odrobinke )
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-04 23:36:57)