Nie jesteś zalogowany.
to prznajmniej musze dotrwac do tego 85 epka, bo ciekawi mnie co tam bedzie
Nigdy nic nie wiadomo co do tego czy to prawda czy nie.
Co do pytania kiedy Sasuke spotka Itachi'ego, to spotka go w 85 odcinku.
Chyba wczeĹniej spotykajÄ go Kakashi, Kurenai i Asuma ale mogÄ siÄ myliÄ
Jubei napisał:Nigdy nic nie wiadomo co do tego czy to prawda czy nie.
Co do pytania kiedy Sasuke spotka Itachi'ego, to spotka go w 85 odcinku.Chyba wczeĹniej spotykajÄ go Kakashi, Kurenai i Asuma ale mogÄ siÄ myliÄ
jako pierwszy w wiosce wyczaiĹ go KakaĹ.:D
A już 5 sierpnia premiera Naruto Movie 3, w roli głównej Naruto, Kakashi, Sakura i Lee. Może po premierze filmu coś się ruszy z fabułą.
SPOILER
Kakaś zjawił się w środku zabawy pomiędzy Itachim i jego kumplem a Kurenai i Asumą.
Konie SPOILERA.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2006-07-20 20:18:30)
Ciekawe tylko czy ta premiera bÄdzie naprawdÄ 5 Sierpnia, czy teĹź przesunÄ jÄ o kilka miesiÄcy tak jak z Naruto Movie 2.
A tak w ogĂłle to ile Naruto miaĹ ogonĂłw gdy byĹ w formie Kyuubi'ego podczasz walki z Sasuke?? Trzy czy cztery?
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-07-20 20:21:58)
jak to przesunęli premierę? na serio? według mnie to było tak ze ten 5.08.2005 to była premiera kinowa a te kilka miechów dalej to premiera DVD była. nie tak? i z 3 powinno być tak samo, że koło stycznia dvd powinoo sie pojawić, no może troche szybciej.
SPOILER
tak kakaś się pomiędzy nimi pojawił, ale wcześniej jak był w wiosce Liścia zaczaił szate Akatsuki, czyli Itasia bądź Kisame siedzącego w jakimś barze. miał podejrzenia:)
SPOILER
A tak w ogĂłle to ile Naruto miaĹ ogonĂłw gdy byĹ w formie Kyuubi'ego podczasz walki z Sasuke?? Trzy czy cztery?
Ja nie widziaĹem wiÄcej niĹź jednego
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Wie ktoś może jak długo jeszcze mają trwać te zapychacze, bo chyba miały się skończyć w kwietniu??
No i mamy kolejne pytanie, "czy ktoś wie ile trwać będą zapychacze?". NIE! Nikt nie wie. Jakby było na jakiejkolwiek stronie, to by już wszyscy wiedzieli, a nie tylko "ktoś" i teraz nie zgadywalibyśmy.
Bo mają sie skończyć niby w kwietniu 2007r.
Niby to miały się skończyć w styczniui 2006, a potem na wiosnę, a potem na wakacje. Teraz niby mają się skończyć w kwietniu 2007
Patrycja - 136
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-20 20:54:01)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
a w ktorym epku zaczynaja sie te zapychacze?
a w mandze się straszne i super rzeczy dzieją, oj dzieją się... ;>
Jeden
SPOILER!
Tobie pewnie chodzi o to, Ĺźe w mandze gdy walczy z Orochimaru uaktywniĹ ich 3 i rozwaliĹ ladny kawaĹek lasu (jednak Naruto wtedy nie panuje nad sobÄ
) - niech wĹÄ
czy wszystkie 9
SPOILER!
Tak korzystając z tematu, chciałem zapytać tych bardziej doświadczonych, od którego odcinka zaczynają się zapychacze w Naruto, i czy jeszcze trwają, czy już się skończyły? Jestem dopiero na 120 odcinku, więc nie mam pojęcia
przeczytaj ostatni post Wanderera i ostatni pa3cji
[cytuj]SPOILER!
Tobie pewnie chodzi o to, że w mandze gdy walczy z Orochimaru uaktywnił ich 3 i rozwalił ladny kawałek lasu (jednak Naruto wtedy nie panuje nad sobą) - niech włączy wszystkie 9
SPOILER![/quote]
SPOILER!
W walce z Oro uaktywnił 4 a nie 3 ogonki :)Przy 3 to on się jeszcze kontrolował. Ciekawe czy kiedyś dojdzie do 9:P
SPOILER!
[cytuj]SPOILER!
Tobie pewnie chodzi o to, że w mandze gdy walczy z Orochimaru uaktywnił ich 3 i rozwalił ladny kawałek lasu (jednak Naruto wtedy nie panuje nad sobą) - niech włączy wszystkie 9
SPOILER!
SPOILER!
W walce z Oro uaktywnił 4 a nie 3 ogonki :)Przy 3 to on się jeszcze kontrolował. Ciekawe czy kiedyś dojdzie do 9:P
SPOILER!
Jesteś pewny? Ja mogę się oczywiście mylić niestety nie mam jak tego sprawdzić bo jakiś czas temu wywaliłem te chaptery
Aaaa i ja już wiem gdzie jest Sasuke
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-20 21:48:38)
Zapychacze od 136 do dziś i pewnie nigdy sie nie skończą, siłą przez nie wywierana na umysły oglądających jest tak wielka, że nawet sami ich twórcy do reszty zdziecinnieli. A tak swoja droga, to dzisiejszy zapychacz trzymał poziom, nawet mi się podobał ( czytaj: do reszty mi już mózg zlasowało), ale i tak nie umywa sie do mangi i nowej techniki Naruto.
chopie ta animacja wogóle i nawet ryjów im nie zniekształcili xD.
a co do tych zapychaczy. chyba łatwo sie domyśleć, że będą trwały przez 2.5 roku wliczając te które już były? w mandze jest że sasuke odszedł i po 2.5 roku po niego idą.
i tutaj zapewne też tak będzie.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-20 22:21:21)