Nie jesteś zalogowany.
Jubei, gdyby te "odcinki" jak nazywasz te zapchajg**no były CO NAJMNIEJ jakości tego polowania na robala, to bym to z chęcią chciał oglądac. A tak zastanawiam się czy dosysać te dwa odcinki co mi brakują:|
Co mnie tam siła Naruto, on jest głównym boheterem więc i tak w końcu będzie najlepszy:P Mnie zastanawia jak tam wygląda tera siła Saska:D Ciekawe czy opanował Mangekyuo Sharingana?[slina]
8 epków = 2 miechy..... arghhh ta kreska w zapychaczach coraz gorsza, animacje też codobre nie są.... ja czekam na walki naruto z urzyciem czakry Kyuubiego (cholera przestałem oglądać naruto i już nie pamiętam jak to sie pisze -_-) btw walki urzyciem jego czakry to moje ulubione mam n adziejke że sie nauczy lepiej wykorzystywać jego czakre. I prośba do tych co czytali mange, prosze nie dawać spoilerów, kilka ich już zobaczyłem i nie psujcie ludziom wolącym anime zabwawy. Za spoilery powinno sie bany rozdawać :/
ja tam oglądam Anime tylko i mi spoilery nie przeszkadzają jeszcze tylko zwiększają ochote bo jak sie troche dowiem np że bedzie umiał coś nowego to odrazu nachądzą pytania co to bedzie, na czym bedzie polegać itd poprostu dodaje troche smaczku jak dla mnie spoilery mogą być przynajmniej bede czekał aż coś co było mówione sie stanie to tak jak z oglądaniem np DB któryś raz z kolei oglądasz oglądasz i ciągle czekasz aż bede ta walka z Frezerem i aż wkońcu Goku osiągnie SSJ
A gdzie ty widziałęś w Dragon Ballu takie wieśniackie zapychacze?? Jak oglądałem te odcinki o Curry życia to w pewnym momencie już miałem tak dość że myślałem że mi żyłka pęknie. Narazie pożuciłęm dalsze oglądanie. Szkoda mi czasu na te badziewia.
O zapychaczach w DB nic nie wspominałem
Ale sie dyskusja rozwineła :)[respekt]
Fajnie w końcu że jest stronka na której można poklikać na interesujące tematy dzięki wam wszystkim za wpisy i pozdrawiam
NRUTO rUlEz!!!!!!
a tys z kad sie urwał :p
Fak NARUTO zbladł ale prawdziwy fan zrobi wszystko by nie przegapić żadnego odcinka
z drugiej strony te zapychacze mogły by być lebsze brakuje tego czegoś co zawsze mnie kręciło do NARUTO
Więc pytanie do was co was tak naprawde kręci w NARUTO ??
mnie naprzykład najbardziej się podobało jak WSZYSCY WYJEBY[cenzura]ALI gały ze zdziwienia jak sie okazywało że naruto nie jest ciota podobał mi sie odcinek kiedy Naruto walczył z Gara Sakuke wówczas miał nie lada głupkowatą mine hehe (fakt wtedy NAruto nieźle przyszpącił)
a egzamin i walka na arenie z Neji tesz była odlot wtedy pokazał prawdziwą klase i to przed wszystkimi ZATKOŁO IM KAKAO TO sa prawdziwe momęty kiedy naruto naprawde mnie kręcił to że udowadniał wszystkim że jest debeściak
P.S. A na czas zapychaczy oglądam serie od nowa jusz 4 raz hehe
POZDRO ALL
Popieram przedmówce, najbardziej mnie kręci w Naruto to jak wszyscy łapią zdziwko jaki to Naruto mocny jest[ukryty]
heh no to ja tak jak moi przedmówcy walki naruto i humor zawary w tym anime darcie miałem jak był epek jak Naruto, Saske i Sakura próbowali sie dowiedzieć co Kakashi ukrywa pod maską
Dokładnie walki walki i jeszcze raz walki i nie tylko te z udzialem samego Naruto ale tez innych bohaterow serii No i sceny w ktorych mozna bylo sie niezle posmiac Tego wlasnie brak w zapychaczach no ale juz niedlugo
btw dziś powinien być już dostępny kolejny epek [DB]Naruto.... 7 episods left?
cos dla fanow naruto wejdzie sobie tu hehe dobre to jest http://www.youtube.com/?v=WuWyZ9ps3f0
a tak pozatym 172 epek juz wyszedl i spoko calkiem jest;D Chyba juz po tej serii zapychaczy juz chyba sie skoncza i bedzie good
mi tam sie te teledyski wogóle nie podobają
hehe ale ten dla mnie smieszny byl
a ogolnie to lubie sobie jakis teledysk zapuscic z dobra muza chociaz ostatnio nie sciagam przez te cholerne limity z chello
jakie chello założyło limity ?? ( tak z ciekawosci pytam)
don't like that ... oby sie szybko skonczylo ... PROSZE.... -_-"