Nie jesteś zalogowany.
Dokładnie o to mi chodzi...
Mozliwe, ze zle zrozumialem.
Edit
Jednak zle zrozumialem. ^^
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-08-21 18:27:58)
A teraz do tych co są za filerami żeby dalej leciały:
- Mamy mangi na około 80 epów------- zgadza się?
- Jeden miesiąc daje nam jakieś 4 epy.
- Pzez 10 miesięcy ukarze się jakieś 40 epów ,20 miesięcy daje 80
- Czyli rok i 8 miesięcy a w tym czasie przecież manga nie stanie w miejscu i nie zaczną w niej wypuszczać filerów
Jak się gdzieś pomyliłem to mnie uświadomcie bo ja za holere nie moge pojążć waszego rozumowania z tym żeby dalej leciały zapychacze
P.S.szczegulnie jestem ciekaw wypowiedzi od ~Jubei
Słuchaj Jmi.
Obecnie manga oddaliła się od anime gdzieś na 80 chapterów z czego starczy to na 40 odcinków ( licząc 2 chaptery na 1 odcinek ).
Gdyby wyszło już 40 odcinków Naruto to manga oddaliłaby się na 40 chapterów z czego można zrobić 20 odcinków.
W czasie tych dwudziestu odcinków wyszedłoby 20 chapterów z których zrobiono by 10 odcinków.
W czesie tych 10 odcinków wyszłoby 5 chapterów z czego można by zrobić 2 odcinki.
A w czasie tych dwóch odcinków wyszedły by 2 chaptery z czego można zrobić 1 odcinek.
A gdyby anime dogoniło mangę to znowu zacząły by się fillery, po 80 odcinkach czyli 20 miesiączach zaczęły by sie znowu fillery które być może trwały tyle samo ile teraz.
A jak fillery skończyły by się w maju to byłoby już można nakęcić około 130 odcinków Naruto i wten sposób miałbyś ponad rok oglądania więczej. ( kto wie może w tym czasie manga doszła do końca ) bo jak teraz by póścili to pewnie by nie zdąrzyła i znowu mielibyśki kilkadziesiąd odcinków fillerów.
A pozatym lubie Fillery i dlatego jestem za tym aby trwały na maja.
A ja nie rozumiem czemu nie mogą puszczać zapychaczy między fabułą to by bylo lepsze bo bynajmniej by się coś działo a nie nauka robienia makaronu
Bo by siÄ nic nie trzymaĹo kupy. Np. WyobraĹźasz sobie jak trwa egzamin na chuunin'a (czy jakoĹ tak) i nagle Naruto z sasuke i Sakura wychodza i coĹ robia przez dwa odcinki, a potem se wracajÄ do lasu jak gdyby nic ?? Niezbyt mi sie to uĹmiecha
201. Multiple Traps, Countdown to Collapse
202. Final Mission! The Conclusion of the Konoha Chronicles Part 1!
203. A Walk Through Memories! The Failed Mission that Broke Hearts!
204. Gaiden 1: Gathering of the Three Youths!
205. Gaiden 2: Kakashi's Mistake! Rin Kidnapped!
206. Gaiden 3: Friends Forever! Kakashi and Obito's Teamwork!
207. Homecoming! Kakashi's Survival Test Round 2!
208. Deidara and Sasori! Ambush on Hidden Sand Village!
BŁA HA HA..hehe urojenia fanów czy fakt?
ANN
O juĹź siÄ jeden tytóŠZMIENIĹ:
208. Akatsuki's Ambition! Ambush on Hidden Sand Village!
209. Oh My! Anko and Tsunade Sexy Paradise
210. Pirates!? Enter the Mugiwara Kaizoku
211. Konohamaru vs. Orochimaru?! Who will win!?
Daję sobie spokój...TO WCALE NIE JEST ĹMIESZNE!
Ostatnio edytowany przez Gabriel665 (2006-08-21 21:31:55)
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … me&aid=239 przyjzyjcie sie spisowi odcinków i co widać?? otorz odcinkii 200-211 nie sa wcale znane czyli jaki wniosek z tego że pewnie jeszcze nie ma tytułów a Ann poprostu bawi sie wqrzaniem ludzi!
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … me&aid=239 przyjzyjcie sie spisowi odcinków i co widać?? otorz odcinkii 200-211 nie sa wcale znane czyli jaki wniosek z tego że pewnie jeszcze nie ma tytułów a Ann poprostu bawi sie wqrzaniem ludzi!
Nie zupełnie. Otóż odcinek 200 i 201 to na 100% nie jest fake. Mogę to udowodnić, jeżeli ktoś zna Japoński...To jest dokładne tłumaczenie:
199 Unrelated the target which is visible
201 Active Bali Bali strongest supporter
201 Countdown of multiplex trap collapse
Ostatnio edytowany przez Gabriel665 (2006-08-21 21:43:15)
A teraz dali takie tytuĹy
2006-10-05 203. Ino-Shika-Chou-Naru-Saku-Shino-Hina-Kaka-Tsu! The Ultimate Konoha Orgy
2006-10-12 204. Naruto's Colonoscopy, The Battle of Rectal Blockage
2006-10-19 205. Harry Twater
209. Zombie Ninja Action! Zombie Obito Appears!
The Ultimate Konoha Orgy
Snakes on a Plane
Zombie Ninja Action
[roftl][roftl]Dobre, dobre.