Nie jesteś zalogowany.
moze to co w mandze jest o przeszlosci kakashiego...
[YHBT] = fake
[DB] = real ;p
Odcinek YHBT to informacja o tym, że, cytuję:
13.09-Episode 200
20.09-Episode 201 (Finall Filler Episode)
27.09-Episode 202 (Clip Show)
At this time Naruto changes time slots to THURSDAY.
5.10- 90min. Kakashi Gaiden Speciel Followed by Episode 203
12.10-Episode 204
And just incase you were wondering, we've know this since April.
We were just screwing you.
Taki tekst można tam znaleźć. Poza tym pokazują urywki z fillerów a gościu to komentuje.
Tylko czy mozna wierzyć w coś, co samo w sobie jest fake'iem?
Will see.
[cytuj]
5.10- 90min. Kakashi Gaiden Speciel Followed by Episode 203
[/quote]
LOL 90 min, xDDD ciekawie będzie skoro chcą zrobić całe w 1 odcinku, prawie jak film kinowy:P
nie wiem jak dla was ale początkowe filery mi sie podobają, potem juz jest kupa.Ale jak wiem ze ma byc akcja z gaarą bedzie to moge czekac, bo według mnie Gaara jest [cenzura mod].
Mod Edit:
Nie klnij.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-09-09 09:26:58)
Ja ogolnie to nie wiem, jak mozna rondelka (rondelek=Gaara) nie lubic On ma dobre serce.:):)
On ma dobre serce, tak?
Myślałem, że to sarkazm ale jak zobaczyłem podpis pa3cji: 'Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło. Kupię nóż...' to stwierdzam, że on rzeczywiście ma dobre serce.
hehe widze ze nie tylko ja slucham Happy SAd
pa3cja ma fajny podpis nie powiem (bo sie troche boje :p)
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-09-08 17:36:18)
Garnek jest moja bratnia dusza
hehe widze ze nie tylko ja slucham Happy SAd
Psychologa!
Bądźmy dobrej nadzieji (kiedy to byłem/byliśmy ostatnio w kościele?)
oby tylko nie było tak, że puszczą Kakashi Gaiden a po nim znów fillery.
a tak poza tym to skonczyłem 19 lat
żądam z tej okazji skończenia wypuszczania zapychaczy inaczej Naruto nigdy nie pozbędzie się przydomka IDIOTY
pa3cja - to kiedyś się zbliża? bo kupienie noża to nie problem! gorzej z prawdziwymi chęciami
WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO KISIEL :*
a co do filerów to 204 podobno koniec, ale moim zdaniem wersja: "filery nie mają końca" jest bardziej prawidłowa"
NAJLEPSZEGO KISIEL!! kupię ci w prezencie wiśniowy[hehe]
Inuś: nawet w wersji YHBT 200 odcinka, komentarz kolesia: "never ending fillers" xD
wersje YHBT sa [cenzura mod]
Mod edit:
Nie klnij
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-09-09 09:26:15)
Najlepszeo Kisiel [okej] (zyczenia spoznione ale sa )
a mam pytanie, odnosnie mangi
SPOILER!!! Akatsuki zabrali rondelkowi (rondelek= Gaara) demona prawda? I rondel prezyl bo tamta babcia oddala za niego zycie. I czy on juz nie ma tego demona i nie jet taki silny jak wczesniej? Skoro nie ma demona, to piasek tez nie powinien wtedy za nim latac i sie go sluchac. Nie wiem.. moze zle doczytalam i on jednak ma tego demona ale go zabili? SPOLIER!!
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-09-09 14:11:40)
Kisiel Czemu Psychologa??
Ostatnio edytowany przez DARK_SAN (2006-09-09 14:31:02)
SPOILER
Przeżyć to przeżył dzięki tamtej babci i Naruto ale demona wsobie nie posiada. Więc kto wie, z piasku pewnie umie nadal korzystać, bo swoją chakrę też posiada ale słabszy to on jest napewno, ale to tylko domysły, bo nikt nie wie tego napewno, z wyjątkiem Kishimoto.
[SPOILER]
Może zrobią tak że wszycy z akatsuki dostaną w termos i piaskowy kage odzyska swojego demona - na razie wszystko jest na dobrej drodze, chyba jednego z akatsuki już będzie mniej bo nie wiem czy przeżyje z dwoma tasakami w bebechach
[/SPOILER]
Odcinek YHBT to informacja o tym, że, cytuję:
.5.10- 90min. Kakashi Gaiden Speciel Followed by Episode 203
12.10-Episode 204Taki tekst można tam znaleźć. Poza tym pokazują urywki z fillerów a gościu to komentuje.
Tylko czy mozna wierzyć w coś, co samo w sobie jest fake'iem?
Will see.
To, że wyjdzie specjal trwający 80-90 min, potwierdza telewizja TOKYO, a to bardzo dobre źródło informacji.
Szukałem ostatnio jakiejś ciekawostki, przeglądałem teorie na temat przyszłych losów Naruto i znalazłem pewien dziwny mangowy skan, który ukazuje prawdziwego lidera akatsuki. To nie musi być prawda, ale warto zobaczyć...a kto wje może jakiś wyciek...?
http://www.youtube.com/watch?v=_NQ9M0icOUQ
Trzeba obejrzeć do końca.
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-09-10 15:36:20)
To jest pewnie ściema, wątpie żeby lider tak wyglądał.