Nie jesteś zalogowany.
Jest, ale z tego co wiem, to w wersji RAW i biednej jakości...
DB jeszcze nie wydało NM3
eto.... chodzi ci o tą wersje RMVB? 340 coś mega? bo jeśli tak to nie róbcie sobie nadzieji. to jest movie 2, skąd wiem? ściągnąłem dla pewności, czy to fake, czy nie.
Nie wiem... Ja tylko gdzieś coś tam przeczytałem. Może i rzeczywiście to było Naruto Movie 2, nie sciągałem tego, bo poczekam, aż wyda je DB.
Ja tam sie nie mogę doczekać tego 90min. odcinka. Jak ja lubie takie długie odcinki:)
A co do zapychaczy to jest bardzo prawdopodobne że jak się nie szkończą do 208 odcinka to będzie z nimi kolejna seria ( oby )
heh, a kto nie lubi, szczególnie ludzie tłumaczący taki odcinek:D
nom jak sie tego podejmiesz tłumaczenia, to trochę ci to zajmie:) Tylko niech ci nerwy na nim nie puszczą:D
hoho jak DB, zrobi takie same jak teraz 200 odcinek, to puszczą, ale do końca chyba dojdę:D
dasz rady hatake zrobić napisy jesteś the best! I w dodatku już jesteś bardzo doświadczonym tłumaczacym
:D
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-15 22:16:29)
Kiedy wy sobie uśiwadomicie wkońcu że dalesze odcinki naruta na podstawie mangi zobaczą dopiero wasze dzieci?Albo co bardziej prawdopodobne dopiero nasze wnuki -_- Dajcie sobie spokój z NAruto i oglądajcie co innego bo tylko sobie krzywde zrobicie tym czekaniem.Pójdzcie sobie na piwo, pouczcie się, pograjcie w jakieś MMORPG, albo jakiegoś innego RPG-a zjadacza czasu ( np Obliviona albo Morrowinda), pooglądajcie sobie inne anime. ALbo idźcie rzucić się pod pociąg z tabliczką na szyi z napisem: ,,TO przez te fillery w NAruto !! ".ALbo po prostu spróbujcie coś poderwać:D
dasz rady hatake zrobić napisy jesteś the best!
I w dodatku już jesteś bardzo doświadczonym tłumaczacym
:D
wiem, że dam rady, no ale mi pochlebiasz xD. może i doświadczony, ale boje się, że przez ten 90 minutowy odcinek, DB zmaści jeszcze bardziej tłumaczenie, dzięki czemu ja zrobię jeszcze gorsze napisy, bo pewno będe zajechany po szkole[shithappens], teraz się modlę by DB się postarało, bo jak nie to się powieszę chyba... btw. zobacz jaki shit mi wyszedł w 200 epku. teraz trzeba kilka razy poprawiać napisy, żeby były na poziomie, dawno takich słabych napisów nie zrobiłem.
EDIT: już sobota, także powiem: DZISIAJ, jak popoprawiamy z Piechurem to już wszystko powinno być dobrze.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-16 00:03:14)
np Obliviona albo Morrowinda
Nie.
aha, ostatnio mam trochę mniej czasu (ale nadal go mam:D), a ostatnio słabiej idzie tłumaczenie naruto i wogóle, więc, jest ktoś, kto zajął by miejsce McK? znasz dobrze angielski, zgłoś się! umowa jest taka, że ja robię połowę odcinka a ty drugą i zapodajesz mi, swoją połowę, robię korektę całych napisów, potem daje tobie, byś sprawdził(a), i znów do mnie a ja już robię resztę, czyli synchra, ssa, timing i te bzdety.
pilne! no powiedzcie, kto by nie chciał pomóc Hatake? xD
ja bym ci chętnie pomogl ale mój angielski jest na poziomie średnim a nigdy nie robiłem synchra a co dopiero sprawdzić je czy jest dobrze
a jak myślicie co w tym 1.5g epku bedzie? ja bym chciał zapowiedź kakasi gaiden ale to pewnie marzenie:P
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-16 01:11:32)
tak jak obiecałem zapodaję:
oto co przed chwilą znalazłem na programie zwanym BearShare: LINK
hehe, pewno fake, ale jak się okaże prawdziwe, no to super.
BTW, 90 min. odcinka: w rawie S^M 199 albo 200 odcinka, jest 15 sekudnowa zapowiedz tego długaśnego odcinka. i wcale to nie wygląda na Kakashi Gaiden ;/ tylko na dalszy ciąg fillerów, ale się zobaczy.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-16 01:11:52)
nie oto mi chodzi tylko że może dadza z 87 min fillery i się skończa i podadźa ze nastepny ep bedzie kakasi gaiden ale to pewnie moje wyłuzdane marzenie
ej hatake też bym chciał tą muzyczke jako openig GREAT!!
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-16 01:22:06)
nie oto mi chodzi tylko że może dadza z 87 min fillery i się skończa i podadźa ze nastepny ep bedzie kakasi gaiden ale to pewnie moje wyłuzdane marzenie
ej hatake też bym chciał tą muzyczke jako openig GREAT!!
a i możliwe, że tak będzie;]
a ta muzyczka roxi normalnie, i dosłownie! taką nazwę miał ten plik: Naruto 9th Opening;] wiesz zazwyczaj mp3 openingów są po kilku odcinkach, kiedy to już wyjdą single, ale kto wie, może dali, żeby ludzie się napalili? xD
Sądzącz po tytule z ann odcinek 206 będzie fillerem.
206. Those which control senses (temporary)
Gokan o seisuru mono ( kari )
五感を制するもの(仮)
I ukaże się on dopiero trzy tygodnie po specjalnym 90min odcinku. To było do przewidzenia że jak wcześniej pojawi się tak długi odcinek to potem zrobią sobie przerwę.
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-09-16 16:12:31)
To anime ma bardzo dużo bugów.