Nie jesteś zalogowany.
Jiraya sie pojawił więc chyba zaczynamy wracać do mangi. tak btw ta następna misja co ma być, ta kolejna w kraju ptaka, z tymi ninjami Gwiazdy, to to było w mandze?Już koniec marca, zapychacze na wiosne miały sie skończyć
narescie przyszedl koniec zapychaczy [okej]
Gdzie to wyczytales ?? W zapowiedziach z ostatniego odcinka bylo ze zapychaczy ciag dalszy. Jeszcze z 3-4 zapychacze beda niestety
Wersus czytam i nie widze aby sakura pokazała coś super np. w ostatniej walce z oro. Nic nie zrobiła i tyle.
w ostatnim odcinku pisało że jeszcze 25 odcinków zapychaczy ale raczej skończą sie na 179 i od 180 bedzie powrót do fabuły mangi, ponieważ pojawił sie już Jiraya i tak mi sie wydaje że Naruto ruszy w końcu z Jirayą na ten trzy letni trening.[okej]
A ja myslalem, ze nowa seria rozpoczyna sie jak Naruto wraca z treningu...
No chyba, ze ten trening zmieszcza w 3 odcinkach ^^
[cytuj=Ęragon]Wersus czytam i nie widze aby sakura pokazała coś super np. w ostatniej walce z oro. Nic nie zrobiła i tyle.
Zobaczysz co potrafi Sakura jak puszcza druga serie.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-03-26 23:23:35)
No dobra z sasorim coś am pokazała ale ja i tak liczyłem a wiecej. W ostatniej walce to ona yamato miała się zająć chyba kabuto a wyszło tak ze naruto wszyastkich roz^^ł(niby nie jej wina ale..). Gdzie to super coś sakury? Prawda jest silniejsza niż wcześniej ale dalej to nie jest to co sobie myślalem. to tylko moje głupie narzekanie jakby ktoś nie zauwarzył.
Ja tam słyszałem że akcja wróci na 2-3 epy(powrót Jirayi do wioski i rozpoczęcie treningu) i znowu zapychacze( trening):) Trening powinien być ciekawszy niż dotychczasowe zapychacze:P
Czekałem aż ktoś zwróci uwagę:D. Czytałem to czytałem. Dobra zmienię swoje posty, ale moim zdaniem te posty nie ujawniają dużo fabuły. I nie mam najmniejszej ochoty polemizować na ten temat.
jak dla mnie to możecie spojler-ować ile wlezie
Ba jak dla mnie moga napisac wszystko co sie stalo dotychczas w mandze. Zobaczymy ktore watki sie zachowaja i czy anime jest zgodne z manga w 100%:D
P.S. gdzie znajde na necie mange mam ochote pospoilerowac:D:D:P:P:P
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-03-27 01:36:40)
Tak sie zastanawiam, czy dobrze zrobilem przestajac ogladac Naruto, jak sie zaczely zapychacze.;)
Dzialo sie cos ciekawego, naczym mozna by oko zawiesic?
Jakies fajne walki, czy cus takiego.
Ominęła cię kultowa saga z curry życia. Ją teraz wszyscy będą wspominać
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-27 01:40:31)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
EEEE Wanderer ja sadze ze kazdy woli o kucharskich ninja to bylo ciekawsze te pokazy sztuk ninjitsu ze o walkach nie wspomne[respekt]