Nie jesteś zalogowany.
GREAT!!!(:P) Hatake i McK znowu jako drużyna trza świętować !!!!
No, ja się cieszę, bo nie będzie wiecej, (chyba) chały. No i nie będę musiał poświecać swojego cennego czasu na poprawki. A właśnie Hatake, kiedy poprawisz odcinek 200? Nie chcę poganiać, ale...
nie no chały nie będzie, bo McK w zwyczaju tłumaczy, a on jest naprawde dobry. ja tam angielski znam, ale czasami nie rozumiem Dattebayo ;/ nie wiem czemu, może mam wmówione, że nawet jak jest zdanie dobrze (rzadkość) to i tak wiem, że jest źle xD głupota, a jeszcze jak cie w szkole odmóżdżają to dopiero. a ten 200 odcinek, fuck, zapomniałem dzisiaj naprawdę, sorki, robiłem zadania domowe z infy i tak zleciało mi jakoś... jak mi jutro nie dadzą dużo, bo mam w zwyczaju gostka, który zadaje 10 haseł do wyszukania w necie, i albo masz przepisac całą definicje hasła, albo poszczególne rzeczy, co się ciężko szuka na necie xD. np. znajdź mi szybko, kiedy powstała pierwsza klawiatura komputerowa xD. ale dobra bez offtopa, to naruto nie szkoła.
EDIT: a tak wogóle chała to była tylko w 200 odcinku:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-18 23:14:08)
M..moje kroliczki i wszystkie po mojej stronie..[placze][placze] DZIEKUJEE!!! *ociera łzy szczęścia*
:):):):)[hehe]
pa3cja to jeden z kage animesub
M..moje kroliczki
i wszystkie po mojej stronie..[placze][placze] DZIEKUJEE!!! *ociera łzy szczęścia*
[okej]nie dziekuj nikomu to..... obowiązek :D
M..moje kroliczki
króliczkiem żadnym nie byłem i nie będę. stanąłbym po twojej stronie bo cie lubie (no i + pare innych powodów).
M..moje kroliczki
i wszystkie po mojej stronie..[placze][placze] DZIEKUJEE!!! *ociera łzy szczęścia*
pa3cja, nasz pa3cja;)
Kisiel napisał:króliczkiem żadnym nie byłem i nie będę.
Nie bądź taki pewien. Kiedyś znajdziesz tą, dla której będziesz króliczkiem
OMG:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-19 17:09:41)
króliczkiem żadnym nie byłem i nie będę.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-09-19 17:05:04)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A to trzeba sobie jakoś zapracować aby byc króliczkiem?:) Czy może każdy kto się zarejestruje na forum jest już twoim króliczkiem? ( mimo to i tak do nich nigdy nie będe nalezał bo nie chcę. A pare królików zabiłem jak byłem mały )
Kisiel napisał:króliczkiem żadnym nie byłem i nie będę.
Czekaj no... Mi chodziło, że nigdy na tym forum nie bede króliczkiem
wystarczy, że Inuś zrobiła ze mnie brata (onii-san) a z ciebie i pulpeta siostrę [roftl]
Dopiero teraz naszła mnie dziwna myśl.
Skoro Naruto jest postacią męską to czemu w anime głosu urzyczyła mu kobieta Junko Takeuchi? Nie mogli znaleźć jakiegoś faceta czy co? Przez to trochę głupio im to wyszło że ma kobiecy głos. ( może oni są jacyś homo? )
Ostatnio edytowany przez hatake cham (2006-09-19 23:40:42)
Dopiero teraz naszła mnie dziwna myśl.
Skoro Naruto jest postacią męską to czemu w anime głosu urzyczyła mu kobieta Junko Takeuchi? Nie mogli znaleźć jakiegoś faceta czy co? Przez to trochę głupio im to wyszło że ma kobiecy głos. ( może oni są jacyś homo? )
LOL, a czy ty myślisz, że jakaś osoba ma głos, który im pasuje do naruto, to patrzą na płeć? nie, ważne, że jest głos, nawet się możesz ubrać jak żul po poszukiwaniu puszek xD
Jak możesz nie oglądać fillerów. Cóż to za strata [roftl]
Ukryte wioski wymienione w anime podczas podążania za mangą:
1. Liść
2.Piasek
3.Skała
4.Mgła
5.Chmura
5.Trawa
6.Wodospad
7.DĹšwięk
Te 3 ostatnie nie mają kage, nie mówcie że wodospad był tylko w fillerach skoro na egzaminie na chunina (dobrze to napisałem ? ) byli shinobi z znakiem ukrytego wodospadu na ochraniaczach...
Wiadomo kiedy [DB] ma zamiar wydać Movie 3 ???
Jak wyjdzie na DVD żeby mieli z czego ripować. A to nastapi prawdopodobnie w styczniu.
pa3cja to jeden z kage animesub
BunnyKage :]
pa3cja napisał:M..moje kroliczki
króliczkiem żadnym nie byłem i nie będę. stanąłbym po twojej stronie bo cie lubie (no i + pare innych powodów).
Pewnie ze nie musisz byc kroliczkiem Mozesz byc tez robalem jak chcesz
Kroliczek lub robal- twoj wybor
A to trzeba sobie jakoś zapracować aby byc króliczkiem?:) Czy może każdy kto się zarejestruje na forum jest już twoim króliczkiem? ( mimo to i tak do nich nigdy nie będe nalezał bo nie chcę. A pare królików zabiłem jak byłem mały )
Wystarczy ze jestes na Ansi. I ty tez nie musisz byc kroliczkiem Mozesz byc robalem
I nawet jak ktos uwaza ze nie jest kroliczkiem, to ja i tak ta osobe za kroliczka uwazam
Tyaa... zaraz mi sie oberwie za ten Ale zeby tak nie naciagac, to chcialam zapytac kiedy beda nastepne napisy do Naruto xD Nie no zart
Chcialam tez wrzucic pare tapet z Naruto i Hinata ktore mi sie podobaja. Ale slaba jakosc niestety.
1 2 3 4