Nie jesteś zalogowany.
Kisiel napisał:pa3cja napisał:M..moje kroliczki
króliczkiem żadnym nie byłem i nie będę. stanąłbym po twojej stronie bo cie lubie (no i + pare innych powodów).
Pewnie ze nie musisz byc kroliczkiem
Mozesz byc tez robalem jak chcesz
Kroliczek lub robal- twoj wybor
Aha.... ok...
Taki wątek to mi się podoba do tego ładna kreska. Znajdzie sie więcej?
Ja dopiero co zaczynam oglądać Naruto i chciałabym sie spytać pomiędzy którymi odcinkami najlepiej oglądć OAV i Move, a także od którego do którego odcinka są zapychacze żeby sobie zabawy nie psuć i ominąć je szerokim kołem
co do filmow i oavek to zabrdzo nie wiem ale fillery ida od 136 wzwyz wiec po 135 narazie nie ma co ogladac.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja dopiero co zaczynam oglądać Naruto i chciałabym sie spytać pomiędzy którymi odcinkami najlepiej oglądć OAV i Move, a także od którego do którego odcinka są zapychacze żeby sobie zabawy nie psuć i ominąć je szerokim kołem
Najlepiej oglądnij:
Naruto movie 1 (około 100 odcinka )
Naruto Movie 2 po 136 odcinku
Naruto OVA 1 Obojętnie kiedy
Naruto OVA 2 też obojętnie kiedy
Naruto OVA 3 ( około 100 odcinka )
ale zaspojlerowales dziewczynie Jubei. Przeciez ona tego nie ogladala i juz jej popsules zabawe. Wystarczy ze napiszesz po ktorym odcinku
![]()
A co do tapetek, to mam jeszcze kilka ale wrzuce wieczorkiem.
Może masz rację dlatego zmienie trochę.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-09-20 15:01:16)
ale zaspojlerowales dziewczynie Jubei. Przeciez ona tego nie ogladala i juz jej popsules zabawe. Wystarczy ze napiszesz po ktorym odcinku
A co do tapetek, to mam jeszcze kilka ale wrzuce wieczorkiem.
Gdzieś już widziałem te tapetki, tylko w lepszej jakości. Tylko gdzie... fajnie, że ktoś wrzuca jakieś tapetki, zawsze to lepsze niz gadka: kiedy koniec filleów, ble ble ble.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-09-20 15:40:55)
A wie ktoś skąd można dostać w dobrej jakości ?? Super dzięki !
pa3cja napisał:A wie ktoś skąd można dostać w dobrej jakości ?? Super dzięki !
Hinata w długich włosach! to jest to! Kisimot! w nowej serii Naruto, Hinata, ma mieć takie włosy!
Łaaa, ale fajne tapetki , ciekawe czy ktos znadzie więcej.
A co do czwartej tapety:
4
To zamiast tych zwojów bardziej pasują puste butelki po piwie, lub czym innym wyskokowym (sake )
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-09-20 16:42:40)
łojezus, jakby takie cos sie wydarzylo w naruto... najlepiej w pozniejszej seri to poprostu u mnie Naruto [anime] skacze o range wyzej, to troche za bardzo dziecine ze hinata rumieni sie za kazdym razem jak naruto na nia popatrzy... chocaz ladna z nich parka i chcialbym ich ujzec w anime tak jak na tych tapetkach :D:D
Pierwsza z tych tapet jest dostępna na stronce: wallpapers.theotaku.com w bardzo dobrej jakości. Tam jest mnóstwo fajnych tapet nie tylko Naruto
Bringer Of Peace
Naprawde fajnie by sie w naruto zrobiło gdyby sie pojawił taki wątek jak na tych tapetkach.
No było by super gdyby Naruto i Hinata sie do siebie zblizyli Troszke romantyzmu nie zaszkodzi a Hinata dorosła jest po prostu boska i jeszcze z naruto. Romatyczny się trochę zrobiłem przez anime
1 tu macie fajną tapetke
A tu jest Hinata którą niedawno znalazłem [slina][slina][szpan][szpan][okej][okej][okej] i tylko czeka na naruto
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-20 20:53:28)
lol, to jest dobre
a ciekawe jestem co pa3cja by zrobiła jakbym wrzucił sobie coś takiego na avatarek
a niech ktoś sprubuje mi podwędzić ten avatar na tym forum to już nic nie wiadomo
skoro na fali jest naruto + hinata (wow):
http://www.deviantart.com/deviation/35138351/ - przepiękny art, wygląda jak oryginał
i komiks
http://www.deviantart.com/deviation/38942872/ - bleh
No ~Feniks_Ognia taka Hinata mi się podoba , więcej takich artów
thx jubie
nie kazdy umie przetłumaczyć wszystko dokładnie sobie wiec pytam
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-21 17:01:09)
Geez, specjalny jest zaplanowany na 5.10. Jak moze być specjal wtedy, kiedy nie skończył sie temat z Gennou. Oglądając RAW-a i DB można też zobaczyć tam datę emisji specjala. Za to za tydzień ma być jakiś shit na zakończenie tego cyklu fillerów. Ten 90 jest więc za 2 tygodnie. Dlatego, że zmieni się pora emisji na czwartek, czyli DB w piątek. To tyle. Howgh.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-09-21 17:01:24)
Kisiel napisał:króliczkiem żadnym nie byłem i nie będę.
Nie bądź taki pewien. Kiedyś znajdziesz tą, dla której będziesz króliczkiem
Jeśli przypadkiem gustuje w panach, może się z tego nie ucieszyć.