Nie jesteś zalogowany.
hybrid ma racje, ale (Zawsze jakies jest
) Sasuke tak jak i Naruto nie prosil sie o pieczec. Gdyby jednak Sasuke nie mial pieczeci a Naruto Kyubiego to wtedy i tak (tym bardziej)Naruto dostal by wciery od Sasuke. Poniewaz Sasuke pochodzi z rodziny o blekitnej krwi (Scharingan!!! (nie wiem czy dobrze napisalem, ale nie trzepiac sie ;-)).
Wlasnie Hybrid zle pisze, to ty dobrze, to napisales. Razem kozystaja nie ze swojej mocy, tylko ze Sasuke czasem z niej kozystal, a Naruto nie moze bez niej sie oebejsc. Czy mieliby te pieczecie, czy nie, to i tak Naurto by dostal.
...a sasuka chcial go przewyzszyc tylko zeby sie zemscic na swoim bracie... glupota
Sasuke w mlodym wieku widzial swoich rodzicow pocietych, na pewno przez ten incydent troche mu sie pomieszalo, wiec nic dziwnego, ze sciga brata.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-25 18:18:56)
a Naruto wychował się bez rodziców, i co to ma do rzeczy?
a Naruto wychował się bez rodziców, i co to ma do rzeczy?
3majcie mnie... Bardzo duzo. Nie wiem jak tego nie mogles zalapac, a tak w ogole, to czemu wyskoczyles z Naruto? Mi chodzilo tylko o to, czemu Sasuke sciga brata.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-25 18:20:48)
napisałeś że wpływ na jego zachowanie miały traumatyczne przeżycia z dzieciństwa, a Naruto czuł się jeszcze gożej bo ciągle był sam, ale może i Sasuke czuł sie ciągle gorszy od brata i dlatego zamiast trenować poszedł do Orochimaru bo zrozumiał że za cienki bolek z niego i że nigdy sam Itachiego nie pokona, ale pewnie z pieczęcią też nie dał by rady
Lol, nie wczuwajcie się tak w psychikę bohaterów, bo to tylko mało ambitne (aczkolwiek bardzo ciekawe xD) anime o ninja. Nie jakiś NGE.
Itachi to wybryk natury, nigdy Naruto by go nie pokonal i tak samo Sasuke.
lb333: sek w tym ze przy ambitniejszym anime nie ma sie co wczuwac w psychike bohaterow bo jest to az za bardzo opisane, tutaj nie do konca i mozna polemizowac
Psychopata: nawet jakby obaj nie kozystali ze swoich mocy co w przypadku naruto jest prawie niemozliwe ale zalozmy, to watpie zeby sasuke wygral... naruto moze kiedys nie umial walczyc, teraz jest w tym znacznie lepszy i tak naprawde to nie wiadomo kto by wygral, pamietasz walke na dachu szpitala? Chidori vs Rasengan? no to jesli nie pamietasz to obejrzyj sobie jeszcze raz ten odcinek i zobacz jaka mial mine Sasuke ktory zobaczyl szkody wykonane przez Rasengana Naruto... powierzchownie jego chidori zrobilo wielkie zniszczenia a rasengan rozwalil od wewnątrz ten zbiornik... mina Sasuke WYRAZNIE wskazywala zazdrosc... to nie tylko przez Itachiego poszedl do Orochimaru ale zeby zas stac się lepszy od Naruto, jeszcze przed tym Sasuke byl zazdrosny ze na misiach on przegrywa a naruto pokonuje przeciwnikow...
naruto za to jest lubiany bo sie tym nie chwali i tak naprawde w duszy nie uwaza sie za lepszego od kogokolwiek...
lb333: sek w tym ze przy ambitniejszym anime nie ma sie co wczuwac w psychike bohaterow bo jest to az za bardzo opisane
Oglądałeś NGE?
W Naruto wszystko idzie tak jak sobie to ułoży autor, a ten raczej nie myśli nad tym, że ktoś się będzie zastanawiał dlaczego postać postępuje tak, a nie inaczej.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-09-25 19:36:50)
W Naruto wszystko idzie tak jak sobie to ułoży autor
a jak byś chciał żeby szło?
lb333 napisał:W Naruto wszystko idzie tak jak sobie to ułoży autor
a jak byś chciał żeby szło?
Chciałbym, żeby autor przy układaniu fabuły sugerował się układem gwiazd i tarotem...
Poważnie: chodzi mi o to, że autor nie wgłębia się w psychikę bohatera (chociaż kto go tam wie...), w każdym razie nie o to w anime chodzi i wasze dociekania, dlaczego Sasuke się wybrał do Orochimaru są lekko bezsensowne. Nie ma co się zagłębiać w zwoje mózgowe Sasuke. To co trzeba wiedzieć widać było wyraźnie w anime. Sasuke pragnie siły, bo chce się zamścić Itachim, ale także, żeby być lepszym od Naruto.
Razem kozystaja nie ze swojej mocy, tylko ze Sasuke czasem z niej kozystal, a Naruto nie moze bez niej sie oebejsc. Czy mieliby te pieczecie, czy nie, to i tak Naurto by dostal.
Zapominasz o tym, ze Naruto byle kim nie jest i nie zawsze wykorzystuje moc Kyubiego... malo
tego... Naruto jest od Sasuke potezniejszy, gdyz to Naruto utrzymuje swoja czakra Kyubiego... (tak przynajmniej zrozumialem z ktoregos chaptera mangi po angielsku). Jak sie myle to mnie popraw...
Natanael:zle zrozumiales... Naruto dopoki ma Chakre niebieską to to jest jego Chakra, potem jak wyczerpie całą swoją chakre to zmienia sie w czerwoną to zaczyna uzywac Chakry Kyubiego
lb333: wlasnie takie zaglebianie sie jest ciekawe
A i tak najlepszy jest Shikamaru Ĺwietne są walki w jego wykonaniu
Nigdy nie wiadomo co się stanie
No i został chuninem jako jedyny co o czymś świadczy :)No i zajebiste podejście do życia ma wg mnie
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-09-25 21:47:20)
Dokładnie. Nawet Kiedys kakashi powiedział że chakra /naruto ( nie kyuubiego ) jest wyższa od Sasuk i jego. Naruto kiedys był słabszy od Sasuke ale po treningach z Jiraya stał się od niego silnioejszy bez urzywania mocy kyuubiego. Sasuke napewno by przegrał z Naruto w Dolinie końca gdyby ten przyzwał żabę szefa.
Gdyby przyzwał, ale Gamabunta się nie zjawił A nawet jakby próbował to też nie wiadomo czy by przyzwał właśnie jego. Może Gamaichi by się zjawił (czy jak mu tam)
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-09-25 21:54:59)
Kisiel napisał:a ciekawe jestem co pa3cja by zrobiła jakbym wrzucił sobie coś takiego na avatarek
![]()
![]()
a niech ktoś sprubuje mi podwędzić ten avatarna tym forum to już nic nie wiadomo
DAWAJ, DAWAJ Kisiel!! Dawaj Rondelka na avatar!!
Ja sie nie pytałem czy mam dać garee na avatar, tylko co mi zrobisz jak go dam.
i nie jestem ani robalem ani królikiem. kto wpadł na taki durny pomysł aby klasyfikować nas?
Mmmmm świetne, chcemy więcej!! motto, motto naruxhina
Więcej Naruto i Hinaty
Jesli ktoś ma
PS: Tu zdjęcie jak się kucą o Sasuske - UWAGA zdjęcie Hentai i po niżej 18 roku życia nie należy wchodzić. Żeby nie było że kogoś bałamuce czy coś
Ale samo zdjęcie dość ciekawe musze przyznac i śmieszne
![]()
Hahahaaa, dobre
ale znając regulamin, zdjątko poleci. jak masz tego więcej to wyślij linki na PW
art wygląda jakby ktoś zrobił screen z odcinka a nie jak typowy art.
a na koniec smutna prawda poor hinata
EDIT: wszystkie błędne linki poprawione sorka za to
Shikamaru ROX
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-09-25 23:34:01)
nic sie z tego co podales nie otwiera:
Forbidden
You don't have permission to access the page at http://10.0.0.80/images2/i/2004/07/9/0/ … Page_1.jpg.
wrzuc to na imageshack.us a potem podawaj linki, pozatym ja tez widzie jeszcze jednÄ
parkÄ Shikamaru + dziewczyna z wioski piasku:D
pozatym ja tez widzie jeszcze jedną parkę
Shikamaru + dziewczyna z wioski piasku:D
Wyżej dałem fajne zdjęcie:P
A tu jeszcze inne
[URL=http://img241.imageshack.us/my.php?image=temashika1yp5.jpg][/URL][URL=http://img241.imageshack.us/my.php?image=temashika5us2.jpg]
[/URL][URL=http://img241.imageshack.us/my.php?image=temashika11cq5.jpg]
[/URL][URL=http://img241.imageshack.us/my.php?image=temashika14el7.jpg]
[/URL][URL=http://img168.imageshack.us/my.php?image=temashika16zz8.jpg]
[/URL]
A tu rondelek wtrącił:P
[URL=http://img168.imageshack.us/my.php?image=untitledgfdch8.jpg][/URL]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-09-25 23:09:14)
w tym odcinku gdzy naruto walczył z sasuke na dachu szpitala wystarczy to obejrzec, rasengan jest silniejszy niz nieweim jak sie to pisze, ale w tłumaczeniu jest ,to cos spiew tysiaca ptaków czy jakos tak ,chidori niewiem czy dobrze napisalem i naruto moze przyzwac szefa zabe tylko przy pomocy chakry kyubiego
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-09-25 23:35:52)
wlasnie ta parka mi sie podoba. Temari dla mnie roxuje