Nie jesteś zalogowany.
Ale o czym wy mówicie tutaj... ostatni epek, tj. 177 był po prostu majstersztykiem. Bo przecież ile jest takich motywów, że główni bohaterowie gonią ninja-kurierów? Do teraz nie mogę przestać myśleć nad tą skomplikowaną fabuła .
BTW. Ciekawe kiedy skończą się twórcą pomysły do kreowania nowych postaci... i będzie coraz więcej takich "listonoszy".
Curry życia było za mocne[respekt] ale i tak wygrało dla mnie gotowanie przy urzyciu technik Naruta[respekt]
Tak ramen byl po prostu the best Rasengan ichiraku version :D:D
ech... jeszcze jeden ep i mają się te[cenzura][cenzura][cenzura][cenzura] zapychacze skończyć[cholera]
Niestety zapychacze jeszcze beda dalej. Zobaczcie sobie na ANN lub AniDB na tytuly odcinkow 179-182. Nijak nie zapowiadaja one Naruto part 2 (jak to Kishimoto nazwal dalsza czesc mangi) ani Kakashi Gaiden nawet.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-03-31 00:44:22)
czyli wniosek ze czeka nas jednak 25 epizodow meki, ciekawe czy mozna to obliczyc korzystajac z prawdopodobienstwa.
ale jak juz maja byc zapychacze to zeby prznajmniej byly smieszne i odmuzdzajace bo tych co maja nby przeslanie nie wytrzymam
...ale jak juz maja byc zapychacze to zeby prznajmniej byly smieszne i odmuzdzajace bo tych co maja nby przeslanie nie wytrzymam
Prawie każdy odcinek o czymś innym, zero powiązań, a i śmiechu tyle... HO HO!
Nie ma już tej iskry jak chociażby przy odcinku specjalnym Jump Festa 2004 - Battle at Hidden Falls. I am the Hero!, kiedy to Naruto rozgniatał 'dog craps' (czy. ) .
czyli wniosek ze czeka nas jednak 25 epizodow meki
Nie wiadomo czy to bedzie 25. Na ANN ani na oficjalnych stronach nie ma zadnej informacji (albo ja nie zauwazylem) o tym ile tych zapychaczy jeszcze bedzie. Cos mi sie zdaje ze DB zgaduja z tymi liczbami.
eh no ludzie zajerzylibyście na www.narutofan.com badz www.senpuu.net tam jest napisane kiedy prawdopodobnie mają skończyć się zapychacze ;] a informacja [db] była pewnie głupim kawałem. Powrót fabuły będzie 3 maja [183 ep](miejmy nadzieje, że tak się stanie, bo tego sie juz nie da oglądać).
Z tego co wiem to na 99% od odcinka 180 ktoregoś(chyba 2) będzie kakashi gaiden i nieważne co jest w tytule.
Sinc no miejmy nadzieję Ale jak konoha piszę to nie jest na bank pewne[brakslow] Czyli nic nie wiadomo, ale bardziej tak niz nie[yahoo] Choć czasami byly niezle odcinki:P pozdro
Z tego co wiem to na 99% od odcinka 180 ktoregoś(chyba 2) będzie kakashi gaiden i nieważne co jest w tytule.
E no jak to nieważne co w tytule? To mogłoby nawet być "Atak śmiercionośnych Ninja z Ameryki na Konohę"? Po tytule można poznać o co będzie biegać mniej więcej w odcinku.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No tak :/ nie jest to niestety potwierdzona informacja, ale żyjemy nadzieją, że te fillery sie juz skończą i ruszy kolejny sezon. Pozostało nam czekać i szukać jak coś newsów ze stronek zagranicznych na ten temat.
Ostatnio edytowany przez sinsc (2006-03-31 14:34:37)
god save naruto...
Wander jqkby był taki tytuł osdcinka to bym chyba prestal oglądać naruto.