Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]~Ero sannin napisał(a):
Wiem że to was wqrwia ale taie pytanko kiedy macie zamiar przetlumaczyć najnowszy 3 odcinkowy naruto? Bo od jego wyjścia na net mineło troche czasu a napisów nie ma
[/quote]
Ech a myślałem że tylko ja jestem mało spostrzegawczy.:):):P:P
co sadzicie otym odcinku
W sumie ujdzie tyle ciekawe ze dowiedziec sie mozna o nieistniejacym juz klanie. Owiele bardziej podoba mi sie zato oppening gdzie naruto ewidetnie starszy trenuje kata jaki tajistsu i idzie mu to calkiem niezle
a gdzie wersja SM:D
yy gdzie wy macie te napisy? wpisywałem szukaj w animesub i nie było w tym linku też nie co podał ktoś na samej górze.
yy gdzie wy macie te napisy? wpisywałem szukaj w animesub i nie było w tym linku też nie co podał ktoś na samej górze.
To może tutaj? http://animesub.info/szukaj.php?ID=13880
Hatake sie nawrócił i zmienił numerki odcinków,a ludzie już sie gubią. Wcześniej było 203-204-205, teraz pisz 202-204 więc jak wpisujecie 203 to ja sie niedziwie że niemożecie znaleść:P
Hatake sie nawrócił i zmienił numerki odcinków,a ludzie już sie gubią. Wcześniej było 203-204-205, teraz pisz 202-204 więc jak wpisujecie 203 to ja sie niedziwie że niemożecie znaleść:P
W zasadzie to nawet nie trzeba nic wpisywać , wystarczy zajrzeć do "40 ostatnio dodanych napisów"
Ero sannin napisał:yy gdzie wy macie te napisy? wpisywałem szukaj w animesub i nie było w tym linku też nie co podał ktoś na samej górze.
To może tutaj? http://animesub.info/szukaj.php?ID=13880
Jest ale niechce mi się ściągnąć, help!
Mi tam sie ściąga i wszystko działa.
Edit.
Dlaczego nikt nic nie pisze??
Ostatnio edytowany przez wasileq (2006-10-18 22:04:14)
lol bo nie ma oczym chyba, a wogule jak tam temat dawno nie bylem na nim coś ciekawego było?:P:P:P
(szczego co przczytałem to tylko o napisach gadacie aa właśnie czy wam sie też wydaje że ta dziewczyna z klanu od genjutsu jest troche dziwna przypomina mi z epka 283 tego gościa co malował takie bestie może powiązania jak sądzicie? bo ona też co malowala stawało się żywe/prawdziwe
wogule jakaś cisza tu od jakiegoś czasu chyba
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-10-19 20:12:12)
wogule jakaś cisza tu od jakiegoś czasu chyba
Bo sie tematy pokonczyly . Nikt juz o fillerach nie chce slyszec, a napisy tez juz wyszly, wiec wszyscy sie zmyli
SPOILER
Mozemy pogadac o mandze! Jak myslicie czy da sie zabic tego goscia (nie pamietam imienia[baka]) co jest niesmiertelny?? Shikamaru prawie sie udalo (prawie robi wielka roznice;))!!! I czy w koncu pokaza czego nauczyl sie Naruto??
Ostatnio edytowany przez Natanael (2006-10-20 14:15:57)
Ktos wie dlaczego poprzedni odcinek byl numerowany jako 202_203_204 a wczorajszy juz jest 206 ???????? Czy to pomylka czy 205 przegapilem?????
Mozemy pogadac o mandze! Jak myslicie czy da sie zabic tego goscia (nie pamietam imienia[baka]) co jest niesmiertelny?? Shikamaru prawie sie udalo (prawie robi wielka roznice;))!!! I czy w koncu pokaza czego nauczyl sie Naruto??
Proponuję może wzorem Bleacha stworzyć osobny wątek o mandze Naruto wtedy nie będziemy spoilerować
Właśnie ja też nie moge znalesć 205 tylko wczorajszy jest 206?? Niech to ktos wytlumaczy
bo nie wiem czy szukac na torrentach
Ĺciągajcie teraz 206 , na DB mają dwa razy 202 i nie zmienili numeracji
Dzieki Aizen za info!! Jestem Twoim dłużnikiem ;p