Nie jesteś zalogowany.
nie czytam mangi ale chyba zaczne przez spoilery w naruto ;x
dobry pomysl xD, te spoilery sa naprawde irytujace:D
JaDaK napisał:Przeciez w 1 serii orochimaru sam mowil, ze Itachi jest od niego silniejszy...
To było na początku 2 serii
Tez. Ale od wakacji ogladam po trochu naruto od poczatku (z fillerami nie wytrzymalem)i wczoraj w 81 bodajze epie Orochimaru mówił też o tym (nie wiem jak w mandze bo mange naruto pierwszej serii czytalem do 13 tomu(JPF). no a 2 czytam cala:P
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ehh ale i tak wole ogladac Anime .. jakos tak nigdy nie lubialem czytac mangi ...
sorka ale nie przeszedlem przez wszystkie 85 stron tego topicku
co powiecie na to ze jest juz 208 odcinek i nadal nic sie nie dzieje
Glupi zwyczaj maja w tej japonii ze anime nie moze przescignac mangi
Orientuje sie ktos ile jeszcze odcinkow bedzie sie to ciagnelo ?
Ja mam powoli dosyc, jest kilka fajnych "zapychaczy" ale niektore to juz naprawde.
I w ogole gdzie jest ero_sennin !!!???
Shinigami ga jigoku kara mai modotte kitta ze!
sorka ale nie przeszedlem przez wszystkie 85 stron tego topicku
![]()
co powiecie na to ze jest juz 208 odcinek i nadal nic sie nie dzieje
Ja mam powoli dosyc, jest kilka fajnych "zapychaczy" ale niektore to juz naprawde.
I w ogole gdzie jest ero_sennin !!!???
To przeczytaj bo większość tych pytań była zadawana dziesiątki razy i tyle samo było odpowiedzi... a stwierdzenie ,,Glupi zwyczaj maja w tej japonii ze anime nie moze przescignac mangi" jest głupie.
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-11-06 18:47:21)
Te małe żółte ludziki mają poprostu niepokolei w główkach i niestety my nic na to nie poradzimy
grzegorz zal ;x ty masz raczej niepokolei w glowie ;x jezeli chodzi o zap. sa nie okreslone .. mozliwe ze nigdy sie nie skoncza ;x
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-11-06 19:06:32)
Te małe żółte ludziki mają po prostu nie pokolei w główkach i niestety my nic na to nie poradzimy
Raczej mają inne poglądy ale co ważniejsze to jest to jednak dziwne 3 sezon praktycznie zapychaczy?? No to jest przegięcie nawet jak na Japończyków.
A wiecie co zauważyłem, że jak człowiek dowiaduje się że coś jest fillerem to jednak odechciewa mu się oglądania.
Nie wiem czemu ale to co napisales poprostu mnie roz[cenzura]ś jak by przescigli mange to co by byly jak nie fillery
A co do konca fillerow to chyba nikt tego nie wie kiedy sie skoncza...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
według mnie to pewnie będzie tak że Sasuke spotka się ze swym older bro i coś mi się wydaje że mu dorówa ale i tak Itachi wygra fartem potem pewnie Oro będzie chciał przejać ciało Sasiuka i ten się chyba będzie upierał i ..........
a wedlug mnie jutro w tootolotka padna nastepujace numery 33 3 5 12 28 38 a pozatym star 5555 czytasz mange ? bo strasznie sie mylisz
Nie miejscie nic do japończyków!!!! Moje ziomy:). W przyszłości przechodze na Obywatelstwo japońskie:P I jak chcecie to Islam też :Jouk:
według mnie to pewnie będzie tak że Sasuke spotka się ze swym older bro i coś mi się wydaje że mu dorówa ale i tak Itachi wygra fartem potem pewnie Oro będzie chciał przejać ciało Sasiuka i ten się chyba będzie upierał i ..........
Mnie to tam wisi ja tam czekam tylko az Naruto zacznei chodzic z Hinatą;p[szpan]
nastepna pomylka
spoiler hinatka w 2 seri jest tylko na chwilke i tyle ja widziano jak na razie spoiler
a wkrótce moge wam powiedziec co bedzie dalej za drobna oplata w czwartek wroze z fusow a w piatek grzebie w popiele w sobote sie kure ubije i rzucimy kosci
do wszystkich którzy nie mogą zniesc zapychaczy zaczac cytac mange najlepsze lekarstwo
a wedlug mnie jutro w tootolotka padna nastepujace numery 33 3 5 12 28 38 a pozatym star 5555 czytasz mange ? bo strasznie sie mylisz
oczywiście że czytam jestem na bieżąco, jeśli ci chodzi o to wyżej co napisałem to tylko moje wyobrażenia jak będzie.
a teraz coś zupełnie innej beczki teledysk http://www.maxior.pl/?p=index&id=36737&0(muzyka z Requiem for a Dream)
Ostatnio edytowany przez Xantulus (2006-11-07 13:53:56)
tez jestem ciekaw co się dzieje nadal nie ma 330