Nie jesteś zalogowany.
Lenistwo, brak możliwości znalezienia odpowiadającej pracy, a i napewno znadją się takie które to lubią. Znajdzie się pewnie też sporo uzależnionych od różnych gówien a prostytucją najszybciej zarobią na nowe działki.
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-11-12 13:42:52)
Widze, ze wam troche z tematu zjechaliscie, co??
Naruto 209 epek. Nie gadajcie o dulicowych... Naruto Temat[zly]
Jak ktos nie widzial to bardzo polecam http://www.naruto.com.pl/viewpage.php?page_id=132 (parodia Naruto [roftl])
Ostatnio edytowany przez Laska (2006-11-12 14:58:15)
Kolejny filler, tymr azem watek bedzie ciagniety do 212 conajmniej, a potem sie zobaczy, moze KG puszcza (ehh w co ja wierze...), tylko walka na poczatku ciekawa, reszta jak w innych fillerach slaba.
jak tam wrazenia po 209 epku?? Moje.. jak zwykle po kolejnym zapychaczu
Chociaz... moze te zapychacze staja sie coraz ciekawsze.. a jak reszcie wielmoznych panow podobal sie 209ep.??
Juz swoja opinie podalem ^^ tyle chce dodac ze w tym epku. na misje zostaja wyslani Naruto i Sakura razem ^^ (idzie z nimi jeszcze Rock Lee)... a ja uwielbiam sprzeczki tej dwojki
Amon323 napisał:jak tam wrazenia po 209 epku?? Moje.. jak zwykle po kolejnym zapychaczu
Chociaz... moze te zapychacze staja sie coraz ciekawsze.. a jak reszcie wielmoznych panow podobal sie 209ep.??
Juz swoja opinie podalem ^^ tyle chce dodac ze w tym epku. na misje zostaja wyslani Naruto i Sakura razem ^^ (idzie z nimi jeszcze Rock Lee)... a ja uwielbiam sprzeczki tej dwojki
a moje wrażenia? S^M robi lepsze kopie, niż DB:D widzieliście to kodowanie... po prostu masakra:-D
Amon323 napisał:Amon323 napisał:jak tam wrazenia po 209 epku?? Moje.. jak zwykle po kolejnym zapychaczu
a moje wrażenia? S^M robi lepsze kopie, niż DB:D widzieliście to kodowanie... po prostu masakra:-D
ja zawsze mam db i [s^m]
Jak ktos nie widzial to bardzo polecam http://www.naruto.com.pl/viewpage.php?page_id=132 (parodia Naruto [roftl])
kogo obchodza dzieci z glosem pisku opon... wogole to nie parodia tylko paranoja... dzieci nie powinne wyrazac sie w taki sposob[shithappens]wogole jest juz po dobranocce wiec powinne juz isc spac. Ty laska masz hyba gust typowo prosty jak ci sie takie shisy podobaja nakrecane przez glupiutkie dzieci;)[kombinuje]
Lasce sie podobaja "shisy" (co to jest? o.O) a ty nie wiesz co to slownik ortograficzny. Nigdy nie twierdzilam ze sama bledow nie robie, ale napisac chuba przez samo "h" to jest dopiero PARANOJA.
A wracajac do tematu.. czy sa jakies zapychacze w ktorych pojawia sie Gaara na dluzej niz 15 sekund? :>
Lasce sie podobaja "shisy" (co to jest? o.O) a ty nie wiesz co to slownik ortograficzny. Nigdy nie twierdzilam ze sama bledow nie robie, ale napisac chuba przez samo "h" to jest dopiero PARANOJA.
A wracajac do tematu.. czy sa jakies zapychacze w ktorych pojawia sie Gaara na dluzej niz 15 sekund? :>
nie atakuj mojego słownika młoda damo;] Za wysokie progi:P pisałem na odwal z tego powodu bo śpiący byłem wogóle nie życze sobie żebyś poprawiała słowa człowieka perfecta[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-12 23:42:08)
pa3cja napisał:Lasce sie podobaja "shisy" (co to jest? o.O) a ty nie wiesz co to slownik ortograficzny. Nigdy nie twierdzilam ze sama bledow nie robie, ale napisac chuba przez samo "h" to jest dopiero PARANOJA.
nie atakuj mojego słownika młoda damo;] Za wysokie progi:P pisałem na odwal z tego powodu bo śpiący byłem wogóle nie życze sobie żebyś poprawiała słowa człowieka perfecta[kombinuje]
He he zawsze warto tu wejść by się pośmiać z waszego spamu... A co jeśli ta młoda dama byłaby starsza od ciebie? Wówczas zdradziłbyś brak szacunku dla starszych
A wracając do tematu, to albo już żem się przyzwyczaił do tych fillerów, albo ich twórcy podnieśli ostatnio poziom
co do tematu prostytutek jak wszystkim wiadomo wiekszosc prostytutek to osoby porywane i sprzedawan prze gangsterow itd ale ok teraz o naruto
fajnyy był nawet ten odcinek :d
co do tematu prostytutek jak wszystkim wiadomo wiekszosc prostytutek to osoby porywane i sprzedawan prze gangsterow itd ale ok teraz o naruto
fajnyy był nawet ten odcinek :d
temat z dwulicami skonczony teraz tylko naruto !!!!
Czyli jakie wasze zdanie? Bo zatrzymałem się w oglądaniu i ściąganiu następnych odcinków naruto. Skończyłem dokładnie na 197.
mam to rozumieć, że teraz db wypuszcza (czy zawsze wypuszczał?) swoje releasy gorsze jakościowo od S^M ? Czy może inną grupę polecicie?
Ogolnie z db jest spoko, ale ten odcinek 209 to troche odstaje pod wzgledem jakosci od innych. Cos takiego jakby zaklocenia mieli:P ale dobrze, ze caly czas tak nie bylo tylko w niektorych momentach:P
Ogolnie z db jest spoko, ale ten odcinek 209 to troche odstaje pod wzgledem jakosci od innych. Cos takiego jakby zaklocenia mieli:P ale dobrze, ze caly czas tak nie bylo tylko w niektorych momentach:P
Ehh.. mnie zdziwil jakos 209ep. od [DB].. W paru miejscach zamiast pozadnego obrazu zroily sie przejaskrawione punkciki..ale jak moj poprzednik powiedzial, to zadazalo sie tylko w kilku momentach i odcinek spokojnie da sie obejzec a co do samej tresci.. to narazie sie w tym epku nic ciekawego nie stalo.. sam naruto twierdzil z przekonaniem "ale nudy, to nie jest robota dla ninja".. z tym, ze ten kolejny zapychacz jest rozbity na pare odcinkow.. i moze w 210 bedzie jakas fajna akcja^^ moze znowu naruto uzyje mocy 9-ogonowca^^ (na co ja licze....).
Ostatnio edytowany przez Amon323 (2006-11-13 09:46:35)
a ja licze ze zabija w koncu tego co robi te zapychacze i wruca do mangi :d