Nie jesteś zalogowany.
Straciłeś parę fajnych historii
PS: Kisiel , dzięki za informację , poszukam sobie tej oavki
Jestem pewny że niedługo (do gwiazdki:) ) powinna być nowa seria! mówi o tym nawet ending.Gdzie przez niecałe kilka sekund widać naruto z Starszego w nowym stroju! wątpie zeby tą scenke dali żeby wqrzyć fanów Poprostu dali do zrozumienia,że powoli kończa fillery (przynajmniej takia jest moja opinia
)
Ja obstawiam ze normalna akcja poleci dopiero od nowego roku
Ja obstawiam, ze normalne odcinki obejrza moje wnuki.
a ja obstawiam, ze niedlugo bedzie koniec swiata i nikt nie zobaczy normalnych odcinkow
ja obstawiam że tylko Chuck wie kiedy się te durne fillery skończą
Ja mam nadzieje że dane mi będzie obejrzeć ostatni epek Naruto jeszce w tym wcieleniu , chociaż ostatnio powoli zaczynam wątpić że jest to możliwe:).
Ostatnio edytowany przez nevistus (2006-11-18 15:30:26)
Ja wole o tym nie myśleć... będą to będą... jak nie będzie to nie będzie...
Skończyłem oglądać coś koło 130-140 ep. Po prostu mnie trochę zanudziły walki które zaczynały się w stylu lejemy niesamowicie potężnego przeciwnika, niby nam dobrz eidzie, ale w pewnym momencie on używa super połera i zamiata, i w końcu bohater ostatkiem sił, na krawędzi śmierci, pokonuje tego złego. I przechodzimy do kolejnej walki która ma ten sam schemat. (mowa o momencie gdy fantastyczna czwórka ucieka z zapuszkowanym Sasuke).
Po prostu mnie trochę zanudziły walki które zaczynały się w stylu lejemy niesamowicie potężnego przeciwnika, niby nam dobrz eidzie, ale w pewnym momencie on używa super połera i zamiata, i w końcu bohater ostatkiem sił, na krawędzi śmierci, pokonuje tego złego. I przechodzimy do kolejnej walki która ma ten sam schemat. (mowa o momencie gdy fantastyczna czwórka ucieka z zapuszkowanym Sasuke).
zawsze tak jest w tego typu animcach i dlatego ludzie tak je lubią
Skończyłem oglądać coś koło 130-140 ep. Po prostu mnie trochę zanudziły walki które zaczynały się w stylu lejemy niesamowicie potężnego przeciwnika, niby nam dobrz eidzie, ale w pewnym momencie on używa super połera i zamiata, i w końcu bohater ostatkiem sił, na krawędzi śmierci, pokonuje tego złego. I przechodzimy do kolejnej walki która ma ten sam schemat. (mowa o momencie gdy fantastyczna czwórka ucieka z zapuszkowanym Sasuke).
Tez chyba skończyłem coś koło 140 epka, po prostu nie mam animuszu, żeby oglądać te fillery, po zatym Sakura zaczynała mnie strasznie denerwować z tym swoim: "Sasuke, och mój Sasuke, musimy go uratować!" itd.
zawsze tak jest w tego typu animcach i dlatego ludzie tak je lubią
No nie wiem, ja lubiłem Naruto kiedy jeszcze były te wspaniałe wzruszające momenty (np. kiedy Lee walczy z Gaarą), akcja trzymała napięcie i w ogólę naruto się oglądało bardzo przyjemnie. Ale kiedy zaczęły się fillery od razu można zauważyć znaczny spadek formy...
Momencie gdy porawli Sasuke to jak dlamnie zaczynaly sie jedne z lepszych walk. Np Neji, albo Lee, Gaara vs Kimimaru albo walka finalowa gdzie Naruto uzyl rasengena bez pomocy klona.
Momencie gdy porawli Sasuke to jak dlamnie zaczynaly sie jedne z lepszych walk. Np Neji, albo Lee, Gaara vs Kimimaru albo walka finalowa gdzie Naruto uzyl rasengena bez pomocy klona.
Nie wiem, nie oglądałem fillerów
a ja obstawiam, ze niedlugo bedzie koniec swiata i nikt nie zobaczy normalnych odcinkow
ORION2012?[mruga]
Fillery sprawily ze zaczalem czytac mange co nie trwalo dlugo poniewaz strasznie nie podobaja mi sie rysunki. W sumie to po powrocie anime do glownego watku z checia wroce do ogladania. Ciekawi mnie czy Naruto wreszcie zmądrzeje oraz chcialbym zobaczyc granice mozliwosci Itachiego:)
btw. wole fillery bleach'a
Falmax napisał:Momencie gdy porawli Sasuke to jak dlamnie zaczynaly sie jedne z lepszych walk. Np Neji, albo Lee, Gaara vs Kimimaru albo walka finalowa gdzie Naruto uzyl rasengena bez pomocy klona.
Lol ? Walka Sasuke z Naruto to nie filler 0_o
Falmax napisał:Momencie gdy porawli Sasuke to jak dlamnie zaczynaly sie jedne z lepszych walk. Np Neji, albo Lee, Gaara vs Kimimaru albo walka finalowa gdzie Naruto uzyl rasengena bez pomocy klona.
to nie zadne filtry tylko normalne anime zgodne z manga do tego bardzo dobre[madrala]
cyt:Fillery sprawily ze zaczalem czytac mange co nie trwalo dlugo poniewaz strasznie nie podobają mi sie rysunki
no nie wiem mi tam sie podoba i to bardzo czytam na bieżąco
cyt:Ciekawi mnie czy Naruto wreszcie zmądrzeje
tu lol
edit:btw. wole fillery bleach'a to ja juz bardziej wole misia coralgola
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-11-18 19:33:09)
Mowilem ze moja przygoda z manga Naruto nie trwala dlugo...
to ja juz bardziej wole misia coralgola
a ja nie
bo ty jestes za mlody zeby pamietac misia coralgola
Dokladnie, za moich czasow byl pomyslowy Dobromir:D
Według mojej oceny mangi starczy im na co najmniej 1.5/1.7 sezonu anime.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2006-11-18 21:58:17)