Nie jesteś zalogowany.
tee misje naruto robią się przewidujace .... już niedługo bedą się powtarzac[roftl][roftl][okej]
aa i jeszcze ta wersja niemicka naruto jest załosna open. beznadziejny a dubbing jeszcze gorszy wogule nie pasujęce do postaci
niemcy są zalośni jescze wycieli wieksze brutalne sceny jak np ostatni ep u nich walka temari z tenten(lee mowi do niej gen gen[roftl]) na egzaminie(w momecie opadniecia tenten na wachlarz)[cenzura][cenzura]SKANDAL LOLOLOL[roftl]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-11-19 12:46:29)
Czy to może być KG?!
213 Lost Memories, a dokładniej 失われた記憶 czyli "Wspomnienia, które zostały utracone".
Tytuł został potwierdzony nie tylko na ANN.
Ostatnio edytowany przez yunik (2006-11-19 13:31:39)
po stwierdzeniu ze naruto schodzi na psy nie uwierze poki nei zobacze koniec zapychaczy Na "WLASNYCH" oczach
No to nie zobaczysz, końca zapychaczy nie będzie. Ci którzy na to czekają mogą iść od razu podciąć sobie żyły.
mnie sie wydaje ze juz niedlugo doczekamy sie konca zapychaczy bo chociazby wystarczy popatrzec na op. i end. tam juz cos jest pokazane ze naruto sobie cwiczy a dokladniej jest wydac wszystkich jak sa starsi to moze oznaczac ze chca juz skonczyc zapychacze i ja obstawiam na konic roku ze sie skoncza
No to nie zobaczysz, końca zapychaczy nie będzie. Ci którzy na to czekają mogą iść od razu podciąć sobie żyły.
jak cos, to ty jestes odpowiedzialny za moja smierc
Czy to może być KG?!
213 Lost Memories, a dokładniej 失われた記憶 czyli "Wspomnienia, które zostały utracone".
Tytuł został potwierdzony nie tylko na ANN.
Ten odcinek będzie o tym jak to naruto poszedł na misje i zostawił garnek na gazie
Poczekamy zobaczymy Co ma być to bedzie! Fillery nie sa takie złe ale Tyle odcinków to wielka przesaDA!
Fillery nie sa takie złe
zależy z czym porównać jak z ospa wietrzna to nawet nawet[cenzura][klnie]
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-11-19 15:54:47)
Ludzie końca filerów nie bedzie w tym tysiącleciu, ja osobiście jak tylko zmienili opening byłem prawie pewien że to koniec zapychaczy, wszędzie sie spotykałem z takimi opiniami, a tu prosze fillery jak były tak są tyle że teraz są troche inne (po mojemu lepsze) i nie sądze by zmieniali styl tylko dla tych kilku odcinków. A co do starszego Naruto w openingu to to nic nie znaczy ten opening może być jeszcze milion epków a w 999999 pokażą starszego Naruto po czym stwierdzą że nikt już tego nie ogląda i se odpuszczą powrót do mangi . Tak więc myśle że można już smiało powowiedzieć: Odcinek normalny Naruto = Filler!!!
harnas02 napisał:No to nie zobaczysz, końca zapychaczy nie będzie. Ci którzy na to czekają mogą iść od razu podciąć sobie żyły.
jak cos, to ty jestes odpowiedzialny za moja smierc
![]()
O to mi właśnie chodzi Ĺťeby jak najwięcej ludzi mieć na sumieniu
oz ty. pa3cje usmiercac chcesz :<
cóż. trzeba mieć nadzieję. KIEDYĹ się skończą zapychacze :]
Nie ma nadziei idź sobie żyły podetnij.
A co do starszego Naruto w openingu to to nic nie znaczy ten opening może być jeszcze milion epków a w 999999 pokażą starszego Naruto po czym stwierdzą że nikt już tego nie ogląda i se odpuszczą powrót do mangi
. Tak więc myśle że można już smiało powowiedzieć: Odcinek normalny Naruto = Filler!!!
Openingi zmieniają się co sezon więc nie będziemy widzami tego op tyle razy ile piszesz. Sezon składa sięz 26 epków więc oblicz sobie ile jeszcze zostało.
eragon ty to umiesz pocieszać ludzi, a tak przy okazji twoj nick wyioł sie z książki Eragon??
Ostatnio edytowany przez Grzegorz151 (2006-11-19 19:31:13)
ja uważam że fillery skończa sie na gwiazdke.....(ALBO WOGóLE HAHAHHAHAHAHABUHHAHAHAH[roftl])no dzis zarcik mam z głowy .......
jutro nastepny (jeszce gorszy[szpan]...hahahahah[roftl])
(nie ktorzy juz wariuja (oczywiscie nie ja ......CoMbo x3 w dowcipach hahahahah)
Eragon nie wchodz mi w droge:P:P:P:P wlasnie opisjue moja deprecheeee[deprecha] jak ty umiesz wsadzic[ej](buhahahaha comboX4)
no dobra koniec gadania kto ma emaila do tego od naruto?? wysle mu list zeby to juz zakonczy ale pewnie takich listow dostaje dzienie okolo 10000
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-11-19 21:45:09)
Po części Grzegorz151, tak
sebastianx ja mam emaila do tego kolesia filler@forewer.com
Franko napisał:A co do starszego Naruto w openingu to to nic nie znaczy ten opening może być jeszcze milion epków a w 999999 pokażą starszego Naruto po czym stwierdzą że nikt już tego nie ogląda i se odpuszczą powrót do mangi
. Tak więc myśle że można już smiało powowiedzieć: Odcinek normalny Naruto = Filler!!!
Openingi zmieniają się co sezon więc nie będziemy widzami tego op tyle razy ile piszesz. Sezon składa sięz 26 epków więc oblicz sobie ile jeszcze zostało.
Dobra może i racja, to jeszcze jakieś 20 epków z openingiem w którym ponoć Nauto jest starszy, więc w 19 dadzą filler w którym dadza jakiegoś jasnowidz który przepowie naruto że sie zestarzeje i ..., albo jeszcze lepiej poprostu robią se jaja, a ten opening dali po to by im ogłądalność zabardzo nie spadła , ja tylko sugeruje że anime naruto = filler, im sie to opłaca bo stada ludków siedzą przed kompami, czy TV i spekulują "a w tym openingu Naruto jest starszy", "a ten tytuł to musi już być KG", "tym razem to już na 100% konic zapychaczy" itd etc...). Fakt że paru osobom sie znudziło i przestały ofglądać, tyle że to nic nie zmienia bo i tak zaglądają np. tu z pytaniem "skończyły sie już filery bo ja nie oglądam od ... odcinków", więc po mojemu jeśli stawiając sprawe tak że: albo koniec fillerów, alobo sie tne to TNIJMY SIE WSZYSCY RAZEM BO KONIC ICH NIE JEST BLISKI. Mam tylko nadzieje że nie mam racji
. A co do liczb to widze że wziełeś je bardzo dosłownie, ale one miały znaczyć poprostu tyle co: bardzo, bardzo długo.
Ostatnio edytowany przez Franko (2006-11-21 11:27:14)
Obstawiam że fillery będą do końca roku