Nie jesteś zalogowany.
Obstawiam że fillery będą do końca roku
Którego roku... bo chyba nie 2006[hehe]
A jednak myślałem o 2006
Oczywiście nie mam nic przeciwko gdyby się okazało że skończą się np w 2010
Końca fillerów nie będzie uświadmocie to sobie.
A JEDNAK BĘDZIE!!!!!!!!!!!!!! W Najnoszwym Shonen Jump sam Masashi Kishimoto potwierdził, że koniec fillerów będzie na WIOSNE 2007 czyli gdzieś za 3-4 miesiące czyli wychodzi z 15 odcinków co daje od 226 mniej więcej będzie powrót do mangi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Info po ANG. Z Leaf Ninja
The Weekly Jump Reader's Journal site has updated with apparent word that the latest Jump contains a comment from Masashi Kishimoto stating that the anime will start airing manga content again in Spring of next year. And before someone makes a boneheaded comment, Japan shares the same seasonal changes as North America, so apparently we're looking for fillers to end in approximately around 3-4 months.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
<jupi> w końcu będzie koniec filerów. czekam na to juz z 4 miesiące. chociaż z drugiej strony to i tak długo czeba czekać. ale będzie dobrze. dzięx JaDaK za info.
Jak zobacze, to uwierze.
A mi tak będzie smutno troszkę gdy się już skończą
Aizen, nie mów że ci sie podobają filery w Naruto. jak np. walczy z człowiekiem rybą, miesza ramen z rasenganem czy koleś robi rozmnażanie pieniedzy no jutsu. bo mi sie płakać jak to oglądam
Zgadzam się z Aizenem. Szkoda filerów A takie wspaniałe są. Fabuła z mangi to już nie to samo.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-11-22 16:25:38)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
MariO jak byś nie zauważył to było napisane w formie żartu;) a ty łykasz...[hehe]
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-11-22 16:26:13)
za 3 -4 miesiace moga mnie pocalowac w pupe ... lolz.... mysla ze ja jeszcze bede czekal 3 - 4 miesiace HAHAHAHAHHAHAHAHA
To nie czekaj:D ja juz dawno przestalem ogladac fillery... Ale jak wróca do serii to będzie gites ja czekam na koniec fillery juz prawie 2 lata;) od kad zaczely byc puszczane:/
nyo ja skonczlyem ogladac jak sie zaczely ale looz ;3
To jak tyle już czekasz to chyba 4 miesiące cie nie zbawia
imho ze ja wiedizlame ze tak bedzie wiec ja nie czekam ja poprostu traktuje to jako przerwe w anime
... tak jak np z gundam wing ;p wiec na to wychodzi ze teraz po tej informacji bede czekal
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-11-22 16:33:12)
MariO jak byś nie zauważył to było napisane w formie żartu;) a ty łykasz...[hehe]
wypowiedz Wanderera, tak ale Aizena? hmm, tu można by spekulowac... xD ten kolo naprawde lubi fillery
wypowiedz Wanderera, tak ale Aizena? hmm, tu można by spekulowac... xD ten kolo naprawde lubi fillery
Dokładnie
Fajne są , a co poniektóre wręcz znakomite
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-11-22 17:11:28)
a tu bedzie " zonk " koniec filterow przewidziany na 2008/2009
buuu fillerki moje kochane