#21 2006-02-05 00:26:27

Winged
Użytkownik

Odp: Naj... dziewczyno-chłopak?

phenix napisał:

@Winged - jak mogłeś mi to zrobić:P

Gome, ale jakoś tak wpadłem zobaczyć jak się rozwija sytuacja.
No, Taipan dziękujemy za wyjaśnienie. Na moje oko komuś należą się przeprosiny.:)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#22 2006-02-05 02:38:56

fillip75
Użytkownik

Nie wiem jak, ale ja nie widziałem napisów Maku, przy pobieraniu moich za pierwszym razem. Dlaczego?

Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-02-05 02:44:30)

#23 2006-02-05 02:50:53

Winged
Użytkownik

Hmm, ja na to pytanie w stanie nie jestem odpowiedzieć. smile Aczkolwiek w obecnym momencie wpisując w wyszukiwarkę ten tytuł wyskakują mi zarówno Twoje suby jak i Maku.
Hmm, generalnie, mogłeś źle wpisać tytuł, ale Twoje z tego co wnioskuję znalazło, a Jego nie. No cóż, pytaj Administratora lu Moderatora, jeśli na tym aż tak Ci zależy. Jednak "przepraszam" nic nie boli. smile

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#24 2006-02-05 13:24:53

fillip75
Użytkownik

Taipan już wyjaśnił sytuację. Rzeczywiście Maku dodał pierwszy napisy, natomiast dodając podał "błędny" tytuł, który Taipan później skorygował. Dlatego też za pierwszym razem nie mogło mi wyświetlić napisów Maku. Dlaczego napisałem "błędnie" w cudzysłowiu? Otóż miałem przyjemność przetłumaczenia 2-go odcinka Kashimashi z grupy [KnKF-Doremi] i oni faktycznie w tłumaczeniu mają Kasimasi. Czyli nie można tego też uznać z działanie z premedytacją papa Cóż grupa wybrała inny zapis romaji niż ogólnie przyjęty. Ale za to są szybcy w dodawaniu subów! Co do przeprosin, to fakt nic mnie to nie kosztuje, ale nie czuję się winny. Ale skoro są oczekiwane to sumimasen. No i oddaję serię Maku. Jest twoja, bo tak jak powiedziałem powielanie tłumaczeń jest bezcelowe. A skoro błędy, jakie wystąpiły w twoim pierwszym tłumaczeniu były wynikiem pośpiechu i zostały już poprawione, to nie widzę sensu równoległego tłumaczenia. Sztuka dla sztuki to nie dla mnie. Serial jest cały twój. Ale... jakbyś, któregoś z odcinków nie miał czasu przetłumaczyć to daj znać. A teraz oddam się przyjemności obejrzenia, części III okej

Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-02-05 13:30:26)

#25 2006-02-06 14:39:56

Arry
Użytkownik

Ja oglądnąlem epek 2 (bo z polskimi subami oglądam)i powiem wam że powaliło mnie zdanie
"Asuta czy mógłbyś mnie zmierzyć?":-D[okej]

90TLh

#26 2007-05-05 15:12:23

tomxxx
Zbanowany

Kashimashi: Girl meets Girl
Powiem w tym temacie o tym anime.Naprawdę jest super.A czym dalej tym lepsze.A oavka w ogóle jest wspaniała.Bardzo ładna kreska,muzyka i to takie bardzo słodziutkie anime.

#27 2007-05-05 15:52:00

nuito
Użytkownik

tomxxx napisał:

Kashimashi: Girl meets Girl
Powiem w tym temacie o tym anime.Naprawdę jest super.A czym dalej tym lepsze.A oavka w ogóle jest wspaniała.Bardzo ładna kreska,muzyka i to takie bardzo słodziutkie anime.

Aaaa zgadzam się z Tobą. Właśnie dopiero co zakończyłem seans. Cudne anime, a te wyznania[placze][placze] nad tamtym potokiem z kamieniami, po prostu bomba. W sumie to spodziewałem się czegoś cukierkowatego, ale dostałem coś innego i dlatego się cieszę[yahoo][yahoo]

#28 2007-05-05 15:52:10

zergadis0
Użytkownik

Z tą bardzo ładną kreską to przesadziłeś. Nie jest zła, ale nic ponadto (już pomijając to, że z całego trójkącika podoba mi się tylko Yasuna).

#29 2007-05-05 15:57:49

tomxxx
Zbanowany

Mi się wszyscy podobają bo każda z tych dziewczyn jest inna i przez to jest bardzo ciekawe anime.Mi tam szczególnie muzyka bardzo się spodobała i było wiele momentów które potrafiły mnie rozbawić.

Stopka forum

© Animesub.info 2024