Nie jesteś zalogowany.
SZCZEGÓŁOWE INFO NA TEMAT MINI ZLOTU
Termin zlotu: 05.03 (Marzec) 2006r. Niedziela.
Zlot:
Zbiórka 2 opcje:
1-główne wejście dworzec kolejowy w B-B godz: 10.00,
(dla ludzi bez własnego środka transportu)
2-główne wejście supermarket TESCO w B-B godz:10.30,
(dla ludzi z własnym środkiem transportu)
Moge przenocować 2 góra 3 osoby, które zechciałyby przyjechać już w sobote (szczegóły gg).
Zaopatrzenie:
Organizator kołuje:
- polskie sake,
-orężada, mineralna,
-kawa, cherbata,
-zimna płyta,
-troche czystych płytek dvd,
-telewizor,
-PS2 (z jednym padem, jak ktoś ma niech weżmie + jakieś gierki bo sam nieposiadam ),
-3 komputery klasy PC z nagrywarkami DVD i wolnymi miejscami na HDD (dyski twarde),
-1 Laptop .
Część osób mogę przywieść i zawieść (dokładnie 4 osoby  ) na przystanek, dworzec reszta jeśli przyjedźie pociągiem lub autobusem będzie proszona o wzięcie około 10zł na środki transportu (autobus), którym was do mnie podwiezie, oczywiście nie prywatny tylko miejski .
Zalecam odpowiednie przygotowanie i nastawienie ponieważ zadeklarowało się około 20 osób to UPRZEDZAM iż są tylko 3 komputery i zaspokojenie do syta wszystkich Animemaniaków troche potrwa .
W zamyśle:
-pogaduszki,
-przegląd spisów anime itp,
-pokaz teledysków anime  aby się nienudziło,
-ewentualnie PS2,
- ++++ wasze pomysły ... .
WYMAGANIA co do zlotu od was:
- Proszę was o wydrukowanie własnych spisów anime aby wymiana poszła szybciej i sprawniej,
- Każdy powinen wziąść minimum 10 zł na biletu autobósowe.
Pozdrawiam Artur jeśli coś jest nie jasne prosze pisać na GG 3360997, ponieważ niezostało nam już dużo czasu.
PS. Już się niemoge doczekać .
Ja też.
Odliczane trwa:D
Każdy tylko mówić potrafi "o co to za bajeczki" a najbardziej mnie tacy ludzie wkurzaja którzy nie rozumieją co to anime a jak by ich to wciągło tak jak każdego z nas to wtedy by zrozumieli.
Już tylko tydzień i bedzie jazda . JA już też odliczam czemu jeszcze ten cały tydzień musza czekać . Wiecie co zrubmy to już jutro
heheh bede w domu dosc puzno jutro
oj będzie się działo zapowiada się conajmniej ciekawie...
jeszcze będe musiał jakoś wstać na pociąg (05:23 odjazd)...
Przygotowuje sie właśnie do zlotu... Palę płytki:D. A za chwilę do pracy[shithappens], ale jak skończę to będzie już niecałe 6 dni do niedzieli:P
Jak narazie na sobote zadeklarowało się:
MuGen,
Marianos,
Bedzie trzeba przeprowadzić sciepke dla zantzuken-a, który niema na bilet a chetnie by przyjechał z Wrocławia z całkiem sporą kolekcją anime około 400DVD . każdy kto może niech weźmie ze sobą dodatkowo około 5zł , każda sumka będzie się liczyć jak braknie to sam dołoże reszte + ok 5zł. Więc zapraszam do sciepki. Pozdrawiam WD,
wd chyba troche przesadzil bo potrzbne bedzie okolo 45zl wiec jak bedzie 20 osob to po 2 zl na osobe niestety wyszlo jak wyszlo ale chyba kazdy znajdzie cos w moim spisie dla siebie
www.republika.pl/zantzuken
do soboty bedzie okolo 2tb ;P
Zant wiesz że na mnie możesz liczyć. Oczywiście ściepka bedzie sie zaczynać odemnie
A jeżeli chodzi o twoją liste to maż mi sie Gundamy :D:D
Napisałem troszkę więcej bo niewszyscy mogą o wiedzieć o sciepce i część może na to nieprzystać więc nielicze całych 20 osób. .
Proszę jeszcze was wszytskich a w szcegulności tych którzy mają zamiar przyjechać samochodem , lub innego rodzju własnym pojazdem a nie transportem miejskim . O napisanie w poście że będzie samochodem i tak będę jeszcze pisał do ludzi na gg z tym zapytaniem ale niestety niemam do wszystkich numeru, chodzi mi o to że ci ludzie mają inne miejsce zbiurki (parking TESCO w B-B , przy głównym wejściu więc bedę musiał po nich specjalnie pojechać .
Po napisaniu tego posta i rozmowie z częścią ludzi przez gg, okazuje się że może niebyć nas tak wielu jak sie deklarowało na początku , jak narazie o jakąś 1/3 mniej ludzi. Część niejest pewna na 100% tylko na 50%. Jaka szkoda ale licze na całą resztę , i przypominam o polskim sake i swietnej imprezie dla całej reszty .
AHA JESZCZE JEDNO NIEZAPOMNIEĆ CZYSTYCH PŁYTEK DVD.
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-03-02 23:28:17)
Wielki UPDATE odnośnie soboty.
Na sobotę zadeklarowali się:
MuGen,
Marianos,
Zantzuken,
Kupmpel Zantzukena.
Niniejszym oznajmiam ze na sobote jest full ludzi i niemam już wolnych miejscówek na noc.
Przygotujemy wszystko (przy sake) na niedziele i będziemy ładnie czekali na resztę która przyjedzie w Niedziele .
INFORMACJE:
Mój nr.kom.0608670706 dla ludzi którzy przyjerzdżają , jeśli ktoś się zpuźni niech dzwoni lub pisze sms-a. To przyjade po niego. (Niech wszyscy pisują w komure.)
Poczym można będzie mnie poznać:
Napewno niebędę stał z transparętem ZLOT ANIME .
Będę stał koło samochodu Nibeiskie sejczento poopklejane reklamami "Pogotowie komputerowe" łatwe do zobaczenia, jezeli będzie wolne mijsce . Jeśli niebędzie wolnego miejsca to będę stał ubrany w biąłej bluzie z kapturem, praktycznie w drzwiach dworca PKP od godziny 10.00 do godziny 10.20 , poczym się zbieramy i jedziemy pod TESCO , gdzie również będę ubrany identycznie i tak samo będę praktycznie stał w samych drzwiach TESCO, czekam gdzieś około 10 minut i jedziemy do mnie. To już chyba wszystko wiadomo więc do zobaczyska.
Jakby co to pisać na gg, pozdrawiam Artur.
NIEZAPOMNIEĆ CZYSTYCH PLYTYCH DVD. :d
Sorki za te wszystkie błędy ale jestem dosyć zmęczony i plątają mi się paluchy.
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-03-02 23:30:04)
Z tym transparentem to wcale nie byłby zły pomysł:D
wiec zlocik jest w rozkwicie (jesli mozna nazwac sliniacych sie ludzi na widok kartonu). w kazdym razie siedza i korzenie zapuszczaja. 5 kompow pracuje na bierzaco i nie moga sobie poradzic z moim zbiorem. ci ktorzy chcieli przyjechac a nie przybyli niech zaluja 4000gb anime + 2tb w dyskach ^_^ coz niektorzy chyba zapomnieli jak swiat poza monitorem wyglada inni nie chca sie oderwac od kompa zeby zjesc (trzeba bylo ich zwiazac i do zarcia zaniesc) w pokoju temperatura wynosi jakies 40 stopni a na radiatorach mozna by bylo jajecznice robic
w kazdym razie niedlugo bedzie zamieszczony krotki filmik ze zjazdu abyscie poznali co was ominelo
ok juz zmykam bo mi wlasnie ktos klawiature wyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Uuuuu dopadli Cie tam Zantzuken widze Jesli zlot bedzie w wakacje bo tak slyszalem ze ma byc to tez sie pojawie Oczywiscie z kolegami ktorzy mi pomoga zabrac ten karton do mojego domu o ktorym Zantzuken tak ciagle mowi :D
No to widzę (jeśli można tak to napisać) nieźle się bawicie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Hehehe... pewnie idzie skrzynka za skrzynką ... płyt DVD oczywiście
Teraz tak sobie mysle... mlody taki jestem ;( takie zabawy mnie omijaja! mieszkam daleko i ogolnie dupa!! ;(
W szczecinie trzeba cos zrobic!! jak wrocicie jeszcze dzisiaj (jak juz nie wrociliscie) albo jutro to dawac recenzje i filmiki, bardzo bym prosil! (dawac troche brzydko brzmi :/), wiec taka moja prosba, WhiteDevil dla nich jestes chwilowym bogiem ;p (hehe)
p0zdro
n0need
(robimy cos w szczecinie!?;d)