Nie jesteś zalogowany.
jak bedzie jakies lokum to czemu nie? zawsze sie znajdzie ktos chetny
jeszcze raz wielkie arigato dla artura za udostepnienie miejsca i kompow no i oczywiscie dla ~utsukushii
za to ze dzisiaj robil za pck i czerwony krzyz w supporcie kolegow z okolic bielska
Teraz nie ma mocnych we wsi ktorzy by nas przescigneli w ilosci plyt dvd .
ehhhhh... i po zlocie:( chłopaki pewnie jeszcze walczą... i jeszcze raz wielkie dzięki WD za pomysł zlotu[okej] i utsukushii za udostępnienie swojej kolekcji[respekt]. a teraz do tych co się zadeklarowali a nie dojechali: ĹťAĹUJCIE!!!!! do johny_lennon: o tak:D
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-06 10:27:11)
za chwile pojawia sie fotki z "palacem kultury i nauki" wiec zobaczycie co staciliscie
Czekam niecierpliwie Ciesze sie razem z wami (muzyczka leci... normalnie faze mam dzisiaj na maxa ;p)
Anime laczy ludzi
[URL=http://imageshack.us][/URL][URL=http://imageshack.us][/URL][URL=http://imageshack.us][/URL]
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-03-09 22:05:15)
Mój pierwszy zlot[szpan] ale za to jaki udany[yahoo]w wiekszosci wszystko dzięki koledze Zantuzken i ofkoz WhiteDevil za lokum
małe info do tych co sie ulotnili troche wczesniej wszelkie koszty sciepy na bilet dla Zantzukena przesyłać pocztą chociaz wpłaty na konto też są preferowane:P
Ale do konsensusu to zapewne dojdziecie w kontakcie z samym zainteresowanym(Zantzuken-em):D
pozdrawiam i do kolejnego równie udanego zlotu [papa]
Można powiedzieć że zlot się udała jak żeście kręcili to wtdey juz dużo ludzi odjechało niezle tam musiało być tyle ludzi a na dodatek fanów anime będę sie pisał na następny zlot zróbcie w czerwcu albo we wakcje lepiej będzie .
hehe. filmik zaj******!!!! pozdrowienia dla wszystkich animemaniaków[okej]
A ja mam pytanie czy na tym zjezdzie byli jacys mlodsi fani anime? Bo ja pisalbym sie na nastepna edycje:D
P.S. swietny filmik:D
chyba byli
zreszta juz sa plany na wakacje na druga edycje
"_"
Witam wszystkich maniaków Anime !! Skomentuje wasz zlot w dwóch wyrazach "o kurde" !! niezle no niezle!! Teraz żałuje ze tam nie pojechałem Pozdro dla mojego kumpla Wersusa na drugi zlot zabieram się z nim bezwymówkowo & bezwarunkowo!! Mam nadziej ze będzie !! najlepiej w czerwcu żebym mógł potem przez całe wakacje oglądnąć to anime (to do utsukushii )! pozdrowienia
Można zrobic np. w 2 dzień wakacji wtedy będzie najlepiej dla wszystkich bo nikt nie będzie robił wymówki że szkoła a w drugi dzień nikt chyba gdzieś nie wyjedzie
No i juzx po zlocie . Było super i macie czego żałować ci którzy nie przyjechali no ale macie filmik to wiecie co straciliście wielkie dzięki dla zanta i White Devil[respekt] za płyty i nocleg i miejsce i wszystko . Podsumowując zabawa była przedna [yahoo] i mam nadzieje na powtórke w wakacje[okej]
Witam wszystkich , jeśli chodzi o zlot to ludziska możecie tylko żałować że nie byliście. Ja osobiście jestem zadowolny :d , ale też bardzo i to bardzo zawiedziony i zdenerwowany, wydałem kupe kasy na jedzenie i inne rzeczy, które prawie się zmarnowały bo w sumie było nas tylko 6 razem ze mną a liczyłem na około 20 osób , do końca miesiąca już jestem totalnie spłókany nawet musiałem pożyczyć kase . Najbardziej jestem niezadowolny z tego że niepoznałem więcej, Was Animemaniaków , przypomne że to był główny cel zlotu , przynajmniej dla mnie . No ale cóż przecież nic nie zrobie miejmy nadzieje że zobaczyliście na zdjęciach i na filmiku co was omineło i że zlocik w wakacje wypali jak najbardziej , tylko tym razem to już chyba jeśli chodzi o jedzeni to każdy będzie musiał się zaopatrzyć sam .
Hee he powiem tylko jedno ja sam niespałem około 30 godzin tylko paliłem płytki jak leci nawet nie przebierałem , na 4 kompach jednocześnie (płytek brakło już o 8 rano w niedziele )i itak nieudało mi się skopiować nawet połowy , dobrze że na drugi dzień wpadli chłopaki i pomogli , teraz już to my się powymieniamy tutaj w rejonie. Jesczze raz wielkie dzięki dla Zantzukena że chciało się mu wpaść z tak ciężkim pudłem .
ŻAŁUJCIE WSZYSCY CI KTÓRZY NIEBYLI !!!
na przyszlosc wezme wynajme wielblada albo cos tak dla tych ktorym sie nie chcialo albo im kot zdechl (wpisz dowolna wymowke ) ja wpadlem choc mialem prawie 300km z pudlem ktore wazylo ponad 25kg (na filmku je widac) w ktorym bylo ponad 400dvd. no coz zycie to nie bajka w wakacje jesli zlocik sie odbedzie z pewnoscia sie pojawie (chyba ze plany sie zmienia )
Dzieki WD za aorganizowanie calego "spedu".
Na marginesie czy jak bylo nas tak "malo" nie bylo lepiej? Kazdy kazdego poznal pogadal, pokazal ciekawe anime do obejrzenia, zaprezentowal swoje "dziela" itp. Wiec naprawde ci ktorzy sie zadeklarowali maja czego zalowac (patrz fotki)
Jeszcze raz wielkie dzięki za cierpliwość i dobry pomysł WhiteDevil ,a następnym razem wypalimy więcej.Utsukushii jesteś dla mnie wielki (dzięki za kolekcje i to w jakiej jakości poprostu szczęka mi opadła ).Teraz trzeba tylko skopiować to cośmy przegrali x5 i wporzo (może do grudnia skończymy ).Do następnego;).
hehe
pomysl ile do wakacji dvdkow mi przybedzie ;)to bedzie wtedy psychoza ;P
atem nie przejmuj sie nie jeden po obejrzeniu mojego spisu byles u chirurga szczekowego
...zl00kalem ten filmik ... zobaczylem ile tam plyciw bylo i wymieklem...ja tu se myslalem ze juz mam nawet fajny zbior anime a okazuje sie ze w porownaniu z wami ludzie nie mam nic ... bo czym jest 20 dvd w obliczu setek dvd ... jezeli bedziecie organizowac cos takiego jeszcze raz w okolicach bielska i jak bede mial hajs na plyciwa to zglaszam sie na taka opcje ... geez poprostu szczena mi opdadla jak zobaczylem te plyciwa ... zbiory godne porzadnego shinobi ... przy was to nawet geninem nie jestem jeszcze raz