Nie jesteś zalogowany.
Ale przecież nie chodziło mi o dosłowne znaczenie tego słowa, ledziek. I moja osobista prośba, nie chcę żadnej doreamy, po prostu popraw ostatnie zdania, żeby dało się je przeczytać, bo wypalają gałki oczne. Tyle.
Sam nie wiesz o co ci chodzi dulek (chyba żeby tylko napisać coś głupiutkiego na złość). Więc proponuję tego nie robić.
Przykładowo na 100 obejrzanych anime za doskonałe (9.5-10/10) uznał bym kilka pozycji (raczej nie więcej niż 10).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-11-02 17:42:30)
Ja doskonale wiem, czego chcę. Nie rozumiem natomiast twojego kolejnego posta. Prosiłem jedynie, żebyś poprawił poprzedni, bo jest napisany kulawo.
Mój znajomy powiedział mi kiedyś, że anime doskonałe to "Now and Then, Here and There" - właśnie oglądam - seria przednia i wyróżniająca się - pewnie wielu jej nie zna, a inni ja odrzucili bo brakowało fansewisu lub dlatego , że jest trochę "przygnębiająca" .
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2011-11-02 21:18:44)
Mój znajomy powiedział mi kiedyś, że anime doskonałe to "Now and Then, Here and There" - właśnie oglądam - seria przednia i wyróżniająca się - pewnie wielu jej nie zna, a inni ja odrzucili bo brakowało fansewisu lub dlatego , że jest trochę "przygnębiająca" .
Kiedyś oglądałem to anime i również bardzo mi się spodobało lecz oceniłem je 8/10. Na pewno było bardzo smutne lecz pod względem realistyczności zachowań (szczególnie głównego bohatera) już trochę gorzej.
A jeśli chodzi o Toki o Kakeru Shoujo to prawdę mówiąc niewiele jest anime gdzie praktycznie wszystko mi się podoba.
Żadni bohaterowie nie byli irytujący, a zarazem anime wciągające, nie nudziło i miało realistyczną oprawę graficzną.
Nawet była ładna piosenka blisko końca anime.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-11-02 22:42:56)
miało realistyczną oprawę graficzną.
Jak to film.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Na pewno było bardzo smutne lecz pod względem realistyczności zachowań (szczególnie głównego bohatera) już trochę gorzej.
Ale ten bohater musi się tak zachowywać - przecież on reprezentuje ludzkie ideały, nadzieję i właściwie wszystkie ludzkie zachowania jakie "umarły" na tej planecie - zostały zapomniane. Może jest to "trochę" przesadzone - ale prawdopodobnie twórcy chcieli zwrócić na to szczególna uwagę .
Ogólnie to moim zdaniem bohaterowie tej serii są nacechowani symbolika.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2011-11-03 10:54:39)
Anime doskonałe to kwestia subiektywna. Każdy człowiek inaczej będzie określał swoje doskonałe, idealne anime.
Dla mnie będzie to na pewno Dragon Ball i Dragon Ball Z. Na pewno wiele osób się ze mną nie zgodzi, lecz tak, jak powiedziałem wcześniej to jest kwestia subiektywna. Do Dragon Balla zawsze będę miał pewien sentyment, ponieważ się na nim wychowałem.
Najlepsza strona z informacjami o hip hopie!
http://rapheart.com/
@GameBuild, i nie tylko ty :p Jeżeli naprawdę masz sentyment, to chyba oglądniesz Dragon Ball Z wersji Blu-Ray? :p 8 Listopada wychodzą pierwsze 17 odcinków Ja będę oglądał. I oglądniesz w oryginalnej wersji, bez wyciętych scen
Prawie wszyscy w tym temacie wypowiadają się subiektywnie. Obiektywnie mogą się wypowiadać osoby które oglądają każdy gatunek anime, nawet te zupełnie ich nie interesujące. Oczywiście musimy uwzględnić poczytalność psychiczną co poniektórych forumowiczów. Obejrzeli bardzo dużo z różnych gatunków ale tak mają nierówno pod kopułą, że ich opinia i tak nie będzie obiektywna.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2011-11-04 06:20:37)
Moim zdaniem na miano doskonałych anime z pewnością zasługują:
1) Death Note
2) Code Geass
3) Seirei no Moribito
Pierwsze dwie serie, uważam za doskonałe ze względu na samych głównych bohaterów, sposób w jaki zostali zaprojektowani to prawdziwe mistrzostwo, są to bohaterowie, których można uznać za pozytywnych i negatywnych jednocześnie a ich zachowania zawsze można interpretować na wiele sposobów.
Co do Seirei no Moribito to seria jest w mym mniemaniu doskonała niemal pod każdym względem zarówno fabularnie jak i wizualnie.
może niech ktoś zmieni nazwe tematu.
np. na jaką? bo nieczaje o co biega.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
może niech ktoś zmieni nazwe tematu.
Trzeba było taki tekst walnąć 5 lat temu :|
Post powyżej, nick, avatar, sygnatura... Perfekcyjne;]
Post powyżej, nick, avatar, sygnatura... Perfekcyjne;]
+1
Wy też macie niezłe. Szczególnie te cyferki. Ot, sobie chciał bloga zareklamować.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Psychologia_zycia napisał:Moim skromnym zdaniem doskonałe anime jeszcze nie powstało, ale mogę wytypowac dwa najlepsze z tych które już się ukazały:
1) Code Geass
2) Death Notechyba miało być
1) berserk
2) evangelionlepiej popraw bo już się ludzie z tego śmieją
Przestali się śmiać 3 tygodnie temu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-03-19 19:41:57)
Ale zaczną znowu, tylko z kogoś innego