Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Kiedyś Freeman wymyślił skrót zastępujący GTW. Był to SYFK czytany jako Syfek. SYFK skłąda się z pierwszych liter nicków osób należących do GTW. Topic do odnalezienia, osoby nietrudne do zgadnięcia. GTW to ma do siebie, że niby jej nie ma, a jednak jest.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
gracol napisał:Może jakąś nagrodę dla tego kto to odkryje?
Gracol - chodziło Ci o ten wątek? pamiętam, że rozbawił mnie kiedyś do łez
Wątek GTW przewijał się od czasu do czasu w wielu wątkach. A to zdjęcie, które jest w tyk linku zawsze rozkłada mnie na łopatki. Chłopy tak fajnie na nim wyszły
Ja tesh sie dołanczam do gratulacji! Życze powodzenia Gracol!!
Omedeto Gracol-san!!![okej][yahoo] Żebyś dobrze sprawował władze na tym forum, pilnował porządku i dobrze doradził:)! Mam tylko nadzieję, że pozostaniesz modem już na dłużej (czyli do końca).
BTW: Front PT przejął władze nad AnSi!:-D W sumie nie mam nic przeciwko:-D...
Gratulacje, zycze max uciechy min stresu na nowym stanowisku...
Gratulacje, zycze max uciechy min stresu na nowym stanowisku...
Dzięki Dzięki wszystkim.
Buahahahaha. Doooooooobre [roftl]
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-09 09:22:15)
O?! Awansik sprawił, że postanowiło się zadbać o własny image? Tylko skąd ta łysinka? Czyżby tupecik się nosiło?
Wesoło się tu zrobiło
fef212, ta fotka... [roftl] !!
Imperare sibi maximum est imperium
O?! Awansik sprawił, że postanowiło się zadbać o własny image? Tylko skąd ta łysinka? Czyżby tupecik się nosiło?
No przecież nie od dziś wiadomo, że Gracol to człowiek z Tupetem (zdrobniale nazywanym: Tupecikiem)
Wesoło się tu zrobiło
fef212, ta fotka... [roftl] !!
No trzeba miec jakis wzor do nasladowania, mod powinien byc bezkompromisowy, dociekliwy prawdy i walczacy z przejawami lamania prawa. [ukryty][ukryty]
Strony Poprzednia 1 2 3