Nie jesteś zalogowany.
Braw nie musicie bić Wiadomo, że mój avatar jest najlepszy;)
po pierwsze: technika jego wykonania jest zadziwiająca[yahoo]
po drugie: nic chyba mówić nie trzeba. Wystarczy spojrzeć
Eee no widze kolega po fachu, jeżeli chodzi o obsługę Painta
~Beavis: a jak męczyłem sie nad nim całe 5 minut
BTW twój też widze taki profesjonalny
Sproboje zrobic tak jak mi podpowiadacie ciekawe czy mi wyjdzie:P w kazdym razie dzieki za porade[respekt]
A mój avatarek wydaje mi się jakiś taki...[cholera]
Te avatarki na forum sa odrobine za male powinny byc 80x80 wtedy bylo by w sam raz. Teraz nawet nie pasuja takie male awatary do forum.
Mój awatar jest z Full Moon wo Sagashite (nawet tego nie oglądałem). Kamikaz co do tego rozmiaru to według mnie najlepiej by było 75 na 75 Luciola szczerze mówiąc Twój awatar jest okropny (jak chcesz mogę Ci podać jakieś linki do ładniejszych)
BTW Lepiej jak się ma awatar przez dłuższy czas ;]
Ja chce powiedziec że podoba mi się avatarek Shinma (nie odmieniam bo nie wiem jak XP)
Ja chce powiedziec że podoba mi się avatarek Shinma (nie odmieniam bo nie wiem jak XP)
Popieram Kiba w ogóle fajny był
W następnej kolejności podoba mi się mój Ktoś zgadnie kto to i z jakiego anime?
Kuna_kun a właściwie to co to jest, co Ci się tam rusza?
A to mój avatar. Jest to młody czwarty Hokage z Naruto.
A mój avatarek to Vincent Valentine jeśli ktoś nie wie kto to to ([shithappens]) powinien obejrzeć najlepsze anime oparte na grze jakim jest Final Fantasy 7.
Mojego chyba nie trzeba prezentowac bo pochodzi z kultowej gierki, szkoda ze ten bohater musi dostac na koncu wpie...:P
Jego av-r jest ok... chyba wiecie dlaczego
W/g mnie takie wybieranie nie ma sensu bo każdy uzna za najładniejszy i tak swój
Ja do swojego jestem już przyzwyczajony i tyle (nie tylko ja z resztą )
Jak na mój gust to jest Chise z Wolf's Rain.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Ja tam wole swój
Ostatnio edytowany przez Boniak (2006-02-10 22:21:08)
Jak na mój gust to jest Chise z Wolf's Rain.
Oj pomyliło mi się na calej lini o co tu chodzi.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-10 22:24:16)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Kuna_kun a właściwie to co to jest, co Ci się tam rusza?
Heh, ja wiem, z jakiego masz anime tego avatarka, ale nie powiem, bo sama mi to zdradziłaś, więc niech zgadują inni
A co do mojego avatarka, to to jest królik trafiony przez Naruto shurikenem w główkę w jednym z pierwszych odcinków Naruto, no i ten królik w konwulsjach ma symbolizować Kunę(kun)
no a tam moj to taki zwykly ale jak kazdy pokazuje no to i ja tez
Teraz avatarek może być[ukryty] Sam go zrobiłem[szpan]
to ja się też pochwalę
kiedyś na sieci znalazłem ten avatarek i "przylgnął" do mnie
mi się podoba a to wystarczy choć jest on bardzo złudny
pozdr
A co do mojego avatarka, to to jest królik trafiony przez Naruto shurikenem w główkę w jednym z pierwszych odcinków Naruto, no i ten królik w konwulsjach ma symbolizować Kunę(kun)
Jak na moj gust to krolik nie zostal trafion w glowe - ostrze wbilo sie w drzewo a zwierzak ma drgawki bo jest calym tym zdarzeniem zszokowany (zostal wykorzystany przy technice Kawarimi i prawie stracil zycie) - tak mi sie wydaje, nie jestem ekspertem od naruto
Najlepsze sa avatary wlasnorecznie stworzone, ktorym poswiecilismy wiele godzin pracy w zaawansowanych programach graficznych - tak jak to jest np. w moim przypadku