Nie jesteś zalogowany.
Anime Virtual zakupiło licencje na następujące tytuły:
Astraea Testament
Black Lagoon
Coyote Ragtime Show
Step Up Love Story
I może nie wszyscy wiedzą, ale Monolith ma licencję na Gedo Senki.
Sikorki ćwierkają, że Anime Gate wyda u nas Ergo Proxy. Ciekawe, czy okaże się to prawdą i kiedy pojawi się oficjalne powiadomienie na stronie wydawcy. :]
Sikorki ćwierkają, że Anime Gate wyda u nas Ergo Proxy. Ciekawe, czy okaże się to prawdą i kiedy pojawi się oficjalne powiadomienie na stronie wydawcy. :]
W końcu bym obejrzał, bo Wasz hardek mi się mocno tnie i musiałem zrezygnować.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Mam nadzieje, ze nie dopoki Ubique nie skoncza
Jak to jest z "Princess Sara". Chciałem to kupić, ale jak drąze temat to to się przestaje trzymać kupy.
Wedłóg encyklopedii anime coś zostało wydane, ale nie ma tego na liście Anaki. Poza tym serial który wielu z nas pamięta z telewizji, że to anime było bardzo długie (46 odcinków), a to wydane przez IDG zawiera jakieś 2 odcinki po 90 minut.
Jak mam to rozumieć?
PS
Czyżby AG wzięło sobie do serca te kilka artykułów recęzujących ich działalność i wreszcie zabrało się za cos wartego zachodu?
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-04-02 09:44:52)
Właśnie się dowiedziałem, że w tym miesiacu w kinie domowym jes dostępny Kai Doh Maru. Ma być dostępny od 29 marca, więc już ide sprawdzić czy go przypadkiem nie ma[kombinuje]. Pomyśleć że mam to na płytce prawie od roku i go do tej pory nie obejrzałem.[wstyd]
No i było.[yahoo]
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-04-02 11:50:00)
Tylko sie nie zdziwice, jak zobaczycie kto byl tlumaczem
Tylko sie nie zdziwice, jak zobaczycie kto byl tlumaczem
Wiemy wiemy, kto jest tłumaczem Wanderer już wcześniej informował o tym w innym wątku
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-04-02 15:20:08)
Mam pytanie.
Czy Sailor Moon jest w polsce zlicencjonowane?
Bo wiem, że leciało swojego czasu na Polszicie
Tylko żeby nie umieścili 6 odcinków na 1 DVD, tak jak oni maja w zwyczaju, a później fani będą się "cieszyć" jakością DVD . Zresztą sam się dziwię jak oni prosperują, nie wydali żadnych hiciorów tylko jakieś beznadziejne "Wystrzałowe wojowniczki" xD, a kasę na Ergo Proxy niby mają? Dziwne to...
Anaka napisał:Sikorki ćwierkają, że Anime Gate wyda u nas Ergo Proxy. Ciekawe, czy okaże się to prawdą i kiedy pojawi się oficjalne powiadomienie na stronie wydawcy. :]
Tylko żeby nie umieścili 6 odcinków na 1 DVD, tak jak oni maja w zwyczaju, a później fani będą się "cieszyć" jakością DVD . Zresztą sam się dziwię jak oni prosperują, nie wydali żadnych hiciorów tylko jakieś beznadziejne "Wystrzałowe wojowniczki" xD, a kasę na Ergo Proxy niby mają? Dziwne to...
Wiesz... jak dla mnie Kannazuki no Miko to w sumie lepsza seria niż takie GITS SAC . Ale faktem jest - Grenadier i Daphne to totalne gnioty. A co do 6 epów na 1 dvd - trzeba zaznaczyć że płytki nie są w 100% zapełnione (na pierwszym DVD z Kannazuki ni Miko było zapełnione 7 Gb) więc jakość obrazu to raczej nie jest sprawa tego że odcinki za dużo zajmują.
Widzę że Anime-Gate zaczyna powoli wydawać konkretne tytuły byle tak dalej...
Pewnie SC dadzą dopiero w czerwcu, bo Ergo Proxy na 25 maja przełożyli
Lol... nie wierzę Samurai Champloo w POLSCE! Ja pier... muszę to mieć... byle tylko:
Widzę że Anime-Gate zaczyna powoli wydawać konkretne tytuły byle tak dalej...
... nie zjeb...li wydania. Konkretniejsze tytuły owszem, ale co do jakości to są ogromne zastrzeżenia. Jak zjebią Ergo Proxy to nie ma chyba szans by wydanie Samurai Champloo było lepsze. No, ale czas pokaże.
PS. Samuraj w rytmie hip-hopu to polski tytuł? Ale wiocha... trzeba było zostawić Chmaploo.
tak a na canal + to sie nazywa taajenmiczy samurai i leci to o 00.00 w nocy
PS. Samuraj w rytmie hip-hopu to polski tytuł?
Nie. Oryginalny tytuł Anime został zachowany, czyli Samurai Champloo
"Samuraj w rytmie Hip-Hopu", to po prostu nazwa Newsa na stronie Anime Gate.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-05-13 15:36:07)
a ja bym chciala sailorke czy za to nikt sie nie moze zabrac????
猫が大好き!!!
Jak będzie dobra jakość i także cena, to bankowo kupuje![slina]
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side