Nie jesteś zalogowany.
a ja bym chciala sailorke czy za to nikt sie nie moze zabrac????
Na allegro masz całą sage SM, ale cena 780 zł
A Naruto albo Samurai 7 nie są licencjonowane ??
Kolejna licencja DVD do kolekcji
[URL=http://img233.imageshack.us/my.php?image=skanuj0002gz3.jpg][/URL]
a co z Ah! My Goddess ?
z sezonami 1 i 2 widze tylko 2 dvd volume sezonu 1 ..... !
co z filmem tez nie ma ale oni sa zacofani grrrrr ..... brak slow ......[cholera][szalony]co oni se mysla do tej pory ..........[cholera]
Ja sie ciesze z nowych tytułów, ale robi już sie troche drogo.
Trzeba zbierać forse i tyle.
Licencja na TV to nie to samo co licencja na DVD.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-06-16 19:40:25)
Czy ten temat został porzucony? Trochę się już zdezaktualizowała ta lista.
AV wydaje:
Rumbling Hearts - napisali "14 romantycznych odcinków" chyba niespecjalnie wiedzą w jak dołujący tytuł się władowali[hehe].
Toki wo Kakeru Shoujo - nie lubię tego wydawnictwa ale to muszę mieć;).
seria xxxHolic
Tralalala volume 3 juz
jest
Elfen Lied nie est licencionizowany u nas co za
bym juz se zamówił czy jak poprosze kolega niemca by mi kupil u nich elfen lied i wyslal do mnie jest to legalne bo cos z wysylaniem z kraju gdzie jest licencionizowane do kraju gdzie nie jest ... wiec legalne or wut ?
Należałoby też wspomnieć o wrzesniowej perełce od Anime Virtual, czyli Kimi Ga Nozomu Eien
Edit: Już ktoś wspomniał
Co do tego, to gdzie macie info o licencji o tym? @_@ na stronce Virtuala nic nie pisze.
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-08-18 17:00:25)
Najprawdopodobniej na listę niedługo trafią Haibane Renmei i Shakugan no Shana, bo chyba AG ma zamiar je wydać (wydanie tego drugiego w Polsce to jedno z moich marzeń, i wygląda na to że się ono spełni:D).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-08-29 14:16:48)
Najprawdopodobniej na listę niedługo trafią Haibane Renmei i Shakugan no Shana, bo chyba AG ma zamiar je wydać (wydanie tego drugiego w Polsce to jedno z moich marzeń, i wygląda na to że się ono spełni:D).
Ja także chciałem, aby Shana wyszła u nas na DVD, ale jeśli to Anime-Gate to podziękuję (chyba, że wydadzą min. na 6 płytach ). Jeśli jakoś będzie taka jak na Erementar Gerad czy Ergo Proxy to ja wolę moje R1 Shany.
Taa... Ognistooka Shana, jak to zobaczyłem to aż ciary przeszły mi po plecach. Ciekawe kiedy przyjdzie czas na Higurashi
Ja również podziękuje i nie kupie jeśli to będzie wydawać Anime-Gate to samo dotyczy Higurashi jeśli ma być to niech będzie jakość porządna
Przed chwilą zauważyłem że niedługo zostanie zlicencjonowana jeszcze jedna seria, a mianowicie od 12 września na Hyperze ma być emitowany Bleach !
A z tego, co wiem Hyper jeszcze tego nie potwierdził, chociaż wszystkie znaki na niebie (nawet wikipedia) mówią, że to prawda
No ale ciekawe ile epków wykupił bo w końcu podobno Hyper nie zajmuję się puszczaniem tasiemców tym bardziej że ta seria tak szybko się nie skończy
Shakugan no Shana i Haibane Renmei są już oficjalnie potwierdzone przez Anime Gate
No prawdę mówiąc nie wiem czy to powód do radości :/Choć cieszy mnie to że w Polsce coraz więcej tytułów ma licencje
I tak pewnie wyjdzie na to, że z tego wszystko najlepiej im wyszły okładki :/