Nie jesteś zalogowany.
hmmm Wygląd strony... obojetne jak wygląda, tylko zeby nie była jakas wyjatkowo paskudna
Widze ze wysyłacie anime w pocie czoła. Cieszy mnie to, bo bede miał skad sciagac, a torrent nie zawsze ściaga sie szybko.
Stron http znam niewiele
Stronka ogolnie fajna Tylko takich więcej
Nowy dezign chyba najlepszy jak do tej pory ze wszystkich jakie były dostępne. Anime też już coraz więcej, ale... popracujcie nad ortografią, bo jak się wasze newsy czyta to się nóż w kieszeni otwiera!
Udostępniłem nowe Laye. Teraz strona jest już bardziej przejrzysta
Uwaga teraz na stronie można ściągać DragonBalla Z i GT z polskim lektorem za free ;] Zapraszam www.haremanime.glt.pl
Kurna gdzie wyście się podziewali, no ale cóż lepiej późno niż wcale. Strona dobra, wręcz Zajebis........u prawie(poniosło mnie)
Stronka jest już dośc długo w internecie
Zmiana adresu stronki adres jest teraz taki : www.anime4you.info wchodzić i logować się i ściągać nowe anime aktualizacje codziennie
co za licho
www nie dziala?
co sie stalo?
mam nadzieje ze nic powaznego
Już wszystko ok, padło jądro php-fusion i były problemy.
Poprzednia wersja bardziej mi odpowiadała.
Ale trzeba było zmienić serwer bo stronka była za słaba na tylu użytkowników(ponad 950)i tyle anime (około 45 gb).Anime przybywa z każdym dniem wchodzcie i rejestrujcie się.
Ikkitousen w wersji lepszej niz rmvb tu macie , powiem tylko tyle ..PIÄKNIE
Jezeli nie mozecie sie zalogowac to wejdzcie na
Dobra strona.Ciagle przybywaja nowe anime.
A ja nadal sie nie moge zalogowac:(:(:( juz probowalem 2-ma kontami...a na innych kompach sie loguje...
Przypominam sobie, ze ktos tez tak mial, ale nie moge sobie przypomniec jak temu zradzil ;/
a próbowałeś na dwa adresy ma www.haremanime.glt.pl i na www.anime4you.info?
Może sproboj na innych przegladarkach, moze usun cookie??
Gracol nie masz już się czego uczepić .A wszyscy nam mówili że ta stronak się rozpadnie po 2 tygodniach a trzymamy się już jakieś 3 miechy to długo.
Ostatnio edytowany przez ronaldo23 (2006-05-24 17:54:51)
Stronka zmieniła adres na http://www.ht-a4u.info
Ĺťeby ściągać anime oczywiście należy się zarejestrować.
Ostatnio edytowany przez ronaldo23 (2006-07-23 19:47:35)
Zgadzam sie z ardem co to szablonu strony. Zmniejszcie logo! A tak to wyglada nawet przyjemnie dla oka