Nie jesteś zalogowany.
Blue Gender
Rozumiem ze mozna juz zadawać, bo nikt od 3 dni już nic nie wyznaczył, wiec leci. Zagadka dosyć łatwa ale to moja "dziewicza"
A możesz przytoczyć zasadę, według której miałbyś teraz ty typować zagadkę? Yaqb ma coś z kompem, za niedługo wejdzie.
"Skazany na zajebistość"
Ożżżżż i nikt mi nie przypomniał :p. Sorry wielkie, niech liczy się już ta zagadka ~crixona .
DNA² ???
Elfen Lied
[cytuj]- Jeśli zwycięzca nie dopisze nowej zagadki w ciągu 1-2 dni, 'zastępczego' zwycięzcę typuje poprzedni zwycięzca a jeśli ten w ciągu dnia tego nie zrobi, 'zastępczego' wytypuje moderator forum[/quote]
Wiec, no coz, mysle ze prawa do swojego pytania nie masz... No ale Yaqb, juz powiedzial, wiec, niech bedzie.
Takze sadze ze to Erufen Rito, ale LunarBird mnie wyprzedzil ;]
Wiec moze Dragon Ball ;]
Ostatnio edytowany przez Skorpiono (2007-12-11 19:56:48)
Geneshaft?
Blue Gender
Zgadza sie Dajesz
za łatwe było, sorry Yaqb ale juz 3 dni sie nudzielm ;p D
FranzKafka napisał:Blue Gender
Zgadza sie
Dajesz
za łatwe było, sorry Yaqb ale juz 3 dni sie nudzielm ;p D
OT. To może wyjdź z domu czy cuś?
Teamwork is essential, it gives the enemy other people to shoot at.
Główny bohater tego anime pozbawia swojego oprawcę broni przy użyciu pośladków
Naruto xD?
Mind Game
Mind Game
Swietnie, zapodajesz
Dzieci w używanych ciuszkach
Haibane Renmei
czekamy na yaqb'a!
~FranzKafka, tu nie chodzi o żaden honor, ani pokazywanie kto tu jest kim tylko o zasady. Albo nie mieć ich wcale, albo podejść do nich konsekwentnie. Zaraz wyleje sie masa podobnych spraw pod tytułem:"bo jego nie było pól dnia to ja teraz zadam, jego strata".
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-12-12 16:57:49)
Haibane Renmei
czekamy na yaqb'a!
Po co czekać? Przestańcie odprawiać "HONOROWE" cyrki przy zwykłej gierce. Zapomniał, jego strata.
Z całym szacunkiem do Yaqb'a!
dragon ball
Binbou Shimai Monogatari?:P
~wiluS dajesz dalej
btw przecież ~Yaqb napisał
[cytuj]Ożżżżż i nikt mi nie przypomniał :p. Sorry wielkie, niech liczy się już ta zagadka ~crixona .[/quote]