Nie jesteś zalogowany.
Yoo używam BitCometa, a do dd (direct download) flashgeta i getrighta i... jestem średnio zadowolony. Czym Wy zasysacie z neta?
I love spaghetti but I got shhit on it!
Ja rowniez uzywam bitcometa, jak dla mnie jest odpowiedni i super sie z niego korzysta.
P.S. Czy program ma wplyw na transfer[wstyd]?
Ja rowniez uzywam bitcometa, jak dla mnie jest odpowiedni i super sie z niego korzysta.
P.S. Czy program ma wplyw na transfer[wstyd]?
bitcomet zasysa jakies 20-30% wiecej danych niz powinien (przynajmniej u mnie), azureus (2.4.0.0, jego stopa bledu jest na poziomie mniejszym niz setna procenta) oraz bittorent (4.2.2, tutaj stopa bledu jest najlepsza lecz odbija sie to na transferze oraz funkcjonalnosci, czyli slaba obsluga DHT) jest chyba najlepszym rozwiazaniem do sieci bittorent. a co do dd to programik powinien obslugiwac jedynie wznawianie pobierania i moze wielokrotne zrodla, choc ta druga funkcja to juz cecha p2p a nie dd i wymaga dzielenia zasobu na czesci.
Ja uzywam Azureusa a z ftp'ow flashgeta chociaz ostatnio przezucam sie powoli na mIRC'a nietrzeba czekac az tranfer sie "rozkreci" jak to mam w torentach wada mirca jest to ze niemozna sciagac 2 plikow naraz i niewiem jak sciagac od innych osob a nit ylko od botow jak ktos jest w temacie to pomoc mile widziana
Ostatnio edytowany przez Zabuzasan (2006-02-23 20:54:44)
Torrent i ED2K - Shareaza, jestem zadowolony.
HTTP/FTP - FlashGet, jestem zadowolony
Imperare sibi maximum est imperium
ja korzystam z uTorrent - stabilny (BC od czasu do czasu się wysypywał), nie muli kompa, ładny wygląd, prosta obsługa + duża funkcjonalność
a do http to większych plików nie pobieram (co mogę to torrentem ^^) a jeżeli już to downloadem w operze.
Torrenty -> BitSpirit
p2p -> DC++
DD -> Opera, GetRight
Ja używam µTorrenta. Mało zajmuje(1,5MB), nie obciąża pamięci i procesora.
Czyżby arcydzieło sztuki programistycznej?
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
Ja używam BitComet, ale powoli przymierzam się do zmiany, oprócz tego eMule i GetRight.
Używam µTorrenta. Wcześniej korzystałam z BitCometa, ale ponieważ jest to agresywny klient, na niektórych trackerach jest blokowany, dlatego zrezygnowałam z niego.
Anime ściągam prawie wyłącznie torrentem, tylko sporadycznie coś pobieram mulem.
do DD używam "Star Downloader" a do torrentów "BitComet" i jestem jak najbardziej zadowolony
Głównie Birspirit.
Do mp3 emule, ale to cienizna.
Niestety kazaa nie działa, ciągle "łączenie"...a kiedys to było monstrum.
ja animce ściągam tylko torrentami i dlamnie najlepszy jest BitLord a raczej był najlepszy bo od trzech dni niechodzi:( nic mi niechce się ściągnąć obojętnie co zapuszcze cały czas "Łączy się do Trackera" ostatnio zapuściłem Bleacha 70 na noc (mam strasznie wolnego neta) i całą noc sie łączył i nic........u mnie komp chodzi cały tydzień 24/h cały czas coś ściągająć więc jak juz trzeci dzień nic nieściągam a mógłbym ściągnąć jakąś dobrą seryjke to mnie krew zalewa (uzależnieni od ściągania zrozumieją:D)................więc plis pomóżcie a może to przez program albo że sam ściągam a nieudostępniam innym poradzcie coś na to albo dajcie mi linka do jakiegos innego programiku prosze:( jestem w desperacji
BitSpirit ale tylko chyba ze wzhlędów sentymentalnych...
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Do cRPG, może sprawdź czy Ci nie brakuje nowszej wersji javy. Ja tak kiedyś miałem, że azur nie chciał nic zasysać, ściągnąłem najnowszą javę i goli
Azureus i FlashGet
Obecnie - µTorrent (mikrotorrent)
Wcześniej - Bitcomet, ale często blokowany na trackerach. No i jak mu dałem max ssanie to nie mogłem nawet na www wejść
Ĺciągam tylko i wyłącznie torrentem (no może poza 1 anime, które ssam z http)
No jak już z www to zwykły windowsowski "Zapisz jako..."(pewnie mnie wyśmiejecie )