Nie jesteś zalogowany.
# Saiyuki Reload i Gunlock - Gensomaden jeszcze nawet fajne było, tylko szkoda, że nie było zakończenia (chodzi mi oczywiście o główny wątek Gioumauo), a co do następnych, to porażka jednym słowem! Fabuła wyciągnięta z kosza, i do tego pogorszenie się kreski, już o designie postaci nie wspomnę!
# Elfen Lied - obejrzałam cały, ale jakoś do mnie nie trafił, strasznie mi się dłużył każdy odcinek. Ale za to bardzo podobała mi się piosenka z openinga, no boska po prostu!
# Magic Knight Rayearth - strasznie naiwne, dla osób w pewnym przedziale wiekowym;
# X - kolega mi polecił, ale strasznie się męczyłam oglądając to! Największą zagadką jest dla mnie śmierć Kotori. Przecież ona nie była nikim ważnym, a taki był nacisk na to, że ona musi umrzeć. Zakończenie w ogóle do bani było.
I to chyba tyle, jakoś więcej sobie nie przypomnę na razie.
Było kilka biednych seri, ale gniota Puni Puni Poemi nic nie przebije. Kreacja bohaterów, a zwłaszcza głównej bohaterki powala głupota. Jest tego chyba 5 OAV (nie pamietam ile, a wpisywac w google ten tytuł to normalnie wstyd )sam się sobie dziwie jak udało mi się zmeczyć aż jeden odcinek.
PS:Z tego co pamietam był tam jakiś czarny charakter (demon, diabeł czy cos podobnego) który uwaga, uwaga... miał jądra do kolan i nimi machał[rip][rip][rip]
Ha ha ha ha!!! No rzeczywiście! Brzmi szałowo z tym demonem!
School Days, School Rumble, Full Metal Alchemist
Ha ha ha ha!!! No rzeczywiście! Brzmi szałowo z tym demonem!
Jeżeli chcesz zobaczyć przez co musiałem przejść to masz tutaj linka
Powiedzmy ze od 18 lat - akcja kulminacyjna zaczyna się w 1:03 minucie. No poprostu obłedna
@down
Oszalałaś:P dałem rade jedną OAV'ke, a reszta odrazu poleciała do kosza.
Ostatnio edytowany przez Sedno (2008-04-04 23:45:31)
HAHAHAHA!!!!! Szał!!! Po tej akcji ocierałam łzy do końca tego filmiku! Oj, Sedno naprawdę Ci współczuję i gratuluję wytrzymałości, jeśli dotrwałeś w tym anime do końca xD Dzięki Tobie, ja podaruję sobie ten tytuł
Z ostatnich szybkich odrzutów poleciały: Melancholia Haruhi (5 min pierwszego epka, po tylu odpuściliśmy), Fate Stay Night (2 całe i około 3 minut trzeciego), Utawaremuno (czy jak to się pisze, 2 epki, kreska była strasznie przesłodzona, jeszcze te postaci z uszami i ogonami...), Slayers OAV (maks pół epka, straszny gniot, na dodatek KS się nie popisało zbytnio).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Z ostatnich szybkich odrzutów poleciały: Melancholia Haruhi (5 min pierwszego epka, po tylu odpuściliśmy), Fate Stay Night (2 całe i około 3 minut trzeciego), Utawaremuno (czy jak to się pisze, 2 epki, kreska była strasznie przesłodzona, jeszcze te postaci z uszami i ogonami...), Slayers OAV (maks pół epka, straszny gniot, na dodatek KS się nie popisało zbytnio).
Haruhi obejrzyj 2ep, bo 1 to w ogóle co innego, a co do FSN to się zgadzam, z tą różnicą, że wytrzymałem do 7 ep.
Quithe napisał:Z ostatnich szybkich odrzutów poleciały: Melancholia Haruhi (5 min pierwszego epka, po tylu odpuściliśmy), Fate Stay Night (2 całe i około 3 minut trzeciego), Utawaremuno (czy jak to się pisze, 2 epki, kreska była strasznie przesłodzona, jeszcze te postaci z uszami i ogonami...), Slayers OAV (maks pół epka, straszny gniot, na dodatek KS się nie popisało zbytnio).
Haruhi obejrzyj 2ep, bo 1 to w ogóle co innego, a co do FSN to się zgadzam, z tą różnicą, że wytrzymałem do 7 ep.
Ten pierwszy ep Haruhi to tylko taki film nakręcony przez postaci z anime. Warto obejrzeć całość w takiej kolejności: 2, 3, 5, 10, 13, 14, 4, 7, 6, 8, 1, 12, 11, 9 [czyli zgodnie z historią]
Q, [roftl].
Zdaje się, że dałeś się nabrać na urok Haruhi i jej pierwszy epek.:D
Akurat chyba w złym temacie napisały te osoby które zaliczyły Harushi, Fate Stay Night,Shuffle,Elfen lied,My Hime,Higurashi, Speed Grapher, School Rumble do słabszych anime gdyż one mogą być jedynie w kategorii najlepszych(poza tym dziwadła to ci którzy przerywają oglądanie anime i jeszcze śmią je później oceniać).
Do tego tematu pasują na pewno Peach Girl, He is my master, Seto no Hanayome
Ostatnio edytowany przez animetwelve (2008-04-05 11:25:40)
Akurat chyba w złym temacie napisały te osoby które zaliczyły Harushi i Fate Stay Night do słabszych anime gdyż one mogą być jedynie w kategorii najlepszych(poza tym dziwadła to ci którzy przerywają oglądanie anime i jeszcze śmią je później oceniać).
tomxxx, spoko, coś jeszcze?
Chłopie, dałbyś Sobie już siana.
A żeby nie offtopować. Zero no Tsukaima, oglądałem jakiś czas temu. Dla mnie, jakieś takie, bez polotu. "Nie powiem mu, że mi sie podoba, ale rozbiore się przy nim"[brakslow].
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-04-05 11:30:31)
Hunter x Hunter - początek był taki sobie, ale myślałem, że się rozkręci później. Obejrzałem do 20 epka i nie mogłem się zmusić na więcej bo było za nudne jak dla mnie.
X - po obejrzeniu amv'ki zapowiadało się nieźle Sins of X, ale anime było kiepskie. Nie będę spoilerować a ci co oglądali pewnie wiedzą co mam na myśli.
Akurat chyba w złym temacie napisały te osoby które zaliczyły Harushi, Fate Stay Night,Shuffle,Elfen lied,My Hime,Higurashi, Speed Grapher, School Rumble do słabszych anime gdyż one mogą być jedynie w kategorii najlepszych(poza tym dziwadła to ci którzy przerywają oglądanie anime i jeszcze śmią je później oceniać).
Muszę to napisać, tom - nie spotkałem jeszcze w życiu nikogo tak zupełnie pozbawionego honoru jak ty. Trudno, nie masz szacunku do innych - jakoś tak przeżyję. Ale nie mieć szacunku do siebie, to jest już naprawdę przykre.
Co do tematu - trudno powiedzieć, po prostu nie oglądam anime, które mi się nie podoba.
Nie rozumiem o kim wy mówicie tom ale ponieważ cytujecie moje posty to chyba chodzi wam o użytkownika animetwelve.
Co do tematu to każdy ma swoje gusta ale aż szkoda że tyle genialnych anime znalazło się w tym temacie, ale widocznie tak to już musi być.
Nie rozumiem o kim wy mówicie tom ale ponieważ cytujecie moje posty to chyba chodzi wam o użytkownika animetwelve.
Proszę Cię, nie rób z nas skończonych debili.
BTW: O, Van, nicka zmieniłeś.
"Skazany na zajebistość"
...bo każdy ma prawo lubić, co mu sie podoba i nie lubić, co mu się nie podoba.
1. Vampire Princess Miyu
2. Futakoi
3. Final Fantasy: Legend of the Crystals
Jakiś cel autorzy Haruhi mieli w puszczaniu epków w takiej, a nie innej kolejności. To że można je oglądać chronologicznie nie przekonuje mnie na tyle, żeby sięgnąć po to jeszcze raz. Wystarczyły mi pierwsze odpychające minuty... I nie dałem się nabrać, bo cały czas ktoś gdzieś wspominał, że epki są nie po kolei xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jakiś cel autorzy Haruhi mieli w puszczaniu epków w takiej, a nie innej kolejności. To że można je oglądać chronologicznie nie przekonuje mnie na tyle, żeby sięgnąć po to jeszcze raz. Wystarczyły mi pierwsze odpychające minuty... I nie dałem się nabrać, bo cały czas ktoś gdzieś wspominał, że epki są nie po kolei xD
Obiwanshinobi na pewno ci powie, że taki zabieg świadczy o prawdziwej głębi i poziomie artystycznym anime.