Nie jesteś zalogowany.
School Rumble - wszystko
Love Hina - najgorsze
Inukami - maxymalny poziom zażenowania
Record of Lodoss War - najbardziej schematyczne
Tenshi no Tamago - nudne/ bezsensowne. Nawet usilując szukac ukrytego sensu metaforycznego dochodzimy do wnioski ze takowy nie istnieje.
Air - nudne
Noir - żenada.
nie podobala mi sie tez seria full metal panic. Tacy ludzie nie istnieją a nawet jeśli to nie powinno sie robic anime o kims takim.
Tutaj bylo o Furi Kuri. Owszem anime bezsensowne i w ogole dziwne. Ale ogladając go nie bylem zażenowany albo poirytowany wiec takie sobie.
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-04-29 23:25:21)
a nawet jeśli to nie powinno sie robic anime o kims takim.
dlaczego?
bo nie uwazam zeby bylo coś smiesznego w takim zachowaniu... to jest bardziej żenujące irytujace niż smieszne.
bo nie uwazam zeby bylo coś smiesznego w takim zachowaniu... to jest bardziej żenujące irytujace niż smieszne.
A mnie śmieszyło. Nawet bardzo.
Żeby nie robić offtopa:
Ninja Scroll TV
hm, czyli dlatego, że tobie się to nie podoba to nie wolno robić o tym anime? czyli jak nie lubię szpinaku to nie wolno go jeść? XD
btw. oceny, jakie dostaje fmp mówią coś zupełnie innego :]
Na szczescie to jest temat o anime, a nie o forumowiczach, wiec sobie odpuszcze krucjate...
FMP jest jedna z najsmieszniejszych anime. Przy fumoffu smialem sie do lez.
PS.
nie podobala mi sie tez seria full metal panic. Tacy ludzie nie istnieją a nawet jeśli to nie powinno sie robic anime o kims takim.
Powinienes do lekarza isc.
EDIT
~Psychopata to niczego nie wyjasnia. Dlaczego jedno z najlepszych??
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-29 23:33:50)
FLCL, jedne z lepszych anime. I muszę wrócić do pewnego wątku. Jednak jest anime, które widziałem kilka razy, te jest właśnie te anime.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-29 23:31:57)
Moja lista nie jest taka dluga. W sumie to tylko do jednego anime tak naprawde moge (musze) sie przypierdolic, a mianowicie:
- Furi Kiri.Po raz pierwszy w zyciu zalowalem, ze nie jestem niewidomy (!!) - taka kreska!
Postacie i wykonanie... nawet niegodne pozalowania; te karykatury kojarza mi sie z Salvadorem Dali, tylko ze totalnie zjeb^ne (bez zadnej obrazy dla Dali). Fabula? - no comment.
To jest najgorsze, najbardziej spieprzone anime, jakie kiedykolwiek widzialem.
Strata miejsca na dysku, czasu (zycia), relanium i nawet mocy kompa, by ten syf wywalic.
...
Wiem, ze sa ludki, ktore to anime lubia - prosba do nich: niech ktos mi wyjasni (zaargumentuje), co jest dobrego w tym goownie. Naprawde chcialbym wiedziec, co wy w tym dobrego widzicie.
Moze byc PM, zeby spamu nie bylo.EDIT
khadzad napisał:Air...obejrzałem i myślalem że umre z nudów...
Naprawde? No co za niefart...
Cóż, są ludzie i parapety, drzwi i taborety, ale takiej lampy jeszcze nie widziałem żeby FLCL ni polubiła xD ja bym to obejrzał nawet dla samej kreski xD choć tobie sie nawet OVA Hellsinga nie podoba wiec rzeczywiscie możesz mieć coś z oczami xD
EDIT: Ot sie odgryzam za ten ładny cytacik xD wiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ale to jest jedyna osoba której bede wypominał xD
EDIT2: ~Zjadacz[respekt][respekt][respekt][respekt]
EDIT3: Kreska własnie IMO lepsza starej już znieść nie mogłem...jedyne za czym tesknie to soundtrack;P
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-29 23:35:31)
Khadzad, są gusta i guściki. Nie powinieneś przyczepiać się do kogoś, bo nie lubi danej serii.
Btw, co do OVA Hellsing, to kreska jest straszna. Obejrzałem pierwsze 5 min i wyłączyłem.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-29 23:33:44)
Furi Kuri jest w moim Top5 anime. Może nie lubisz go, bo nie zrozumiałeś?
"Skazany na zajebistość"
przede wszystkim bleach, naruto, Dragon Ball i Tsubasa. Nie mozna tez zapomniec o takich pasozytach jak X TV, FMA czy Hellsing. Ale i tak najgorszymi sa porazki typu Berserk ! reszta jest okej...
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
~Psychopata to niczego nie wyjasnia. Dlaczego jedno z najlepszych??
No bo tak... Chyba nie muszę dodawać, że jedne z najlepszych dla mnie.
W moim też . A co do dziwnej kreski - . Nie wiem skąd to wymyśliliście, ale kreska (szczególnie w relku KAA) jest miodna.
Pisze jeszcze raz dla wszystkich, ktorzy nie umia czytac:
CO WAM SIE PODOBALO W TYM ANIME? Dajcie mi jakies powody plz! Chce was zrozumiec.
Cóż, są ludzie i parapety, drzwi i taborety, ale takiej lampy jeszcze nie widziałem żeby FLCL ni polubiła
Nie widziales, bo moze jeszcze mleko mamusi masz za uszkiem?;)
PS.~khadzad nie jestem takim glupim ignorantem jak ty, i nie skreslam calkowicie zadnego anime. DLATEGO tak nalegam na te argumenty, a nie na brednie.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-29 23:40:04)
FMP przyznaje jest dobre ale nie tak jak FLCL(gorsza kreska i humor xD)
CO to jest FLCL?
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
a do was nie dociera ze mozna czegos nie lubiec poniewaz ma sie inny gust?
~grejpfrut: To jest wyłącznie moja opinia. Napisalem "nie powinni" a nie "nie wolno". Dla mnie to jest żenujące a nie śmieszne, prawda że proste?
[cytuj]Powinienes do lekarza isc. [/quote]
To ty powinieneś iść do lekarza skoro nie potrafisz zrozumieć że można mieć inny gust i ktoś może nienawidzić to co ty ubóstwiasz.
CO to jest FLCL?
FLCL = Furi Kuri
~marcin2, a oglądałeś Dokuro-chan ?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-29 23:41:29)
A tu jest coś do rozumienia ?
FLCL jest to przykład totalnej abstrakcji , humor z tego co pamiętam sytuacyjny w większości ( oparty na absurdalnych sytuacjach ). nie każdego musi to porywać , nie każdego musi to bawić. Mnie to średnio ubawiło , ale doceniam oryginalność tego anime.
Tacy ludzie nie istnieją a nawet jeśli to nie powinno sie robic anime o kims takim
czy ty czytasz, co piszesz?:o
EDIT
tak ogladalem dokuro-chan
EDIT2
~zjadacz, chodzi mi o poprzednie posty. widze "anime top 5", "doskonale anime", ale chodzilo mi o to, co jest takiego dobrego.
Ale juz ok. Poplynelo kilka odpowiedzi.;)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-29 23:45:49)