Nie jesteś zalogowany.
Pojawił się już trailer Blood C.
Muszę przyznać, że nowa seiyuu Sayi pasuje do roli/klimatu nowej serii ^^
Jeśli ta seria ma być w poważnej konwencji, to ten design CLAMP pasuje tam jak alfons z Brooklynu do Kaplicy Sykstyńskiej. Production I.G niech lepiej przerzuci wszystkie swoje zasoby na tworzenie GitS S.A.C. 3 zamiast robić takie kotlety.
W zasadzie Blood-C to odcinanie kuponów przez Production I.G...
Tym razem współtwórcą nie jest Aniplex, tylko CLAMP. Ciekawe co z tego wyjdzie, bo sumie panie z CLAMP mają sporo fanów...
Pisze przecież, że kotlety, ile razy można to odgrzewać? Wstydź się Production I.G...
Oby nie spaprali Appleseed XIII, bo będzie mega hejt typa co nie kupił i mimo to narzeka.
A ja jestem ciekaw takich eksperymentów, dużo bardziej od murowanych pewniaków (np. kolejne shoneny od Bones, większość na akceptowalnym poziomie). Część okazuje się być tworami mocno niedorozwiniętymi, ale czasem wykluje się parę perełek (Panty&Stockin', Madoka).
Nabki, Blood+ był odcinaniem kuponów od filmu, który osiągnął sukces. Blood C to zupełnie nowa historia i możliwe, że prawowity następna Blood: The Last Vampire. Nie wiem co tu będzie 'odgrzewaniem', bo historia, która będzie rozgrywać się w Blood C nigdzie nie została jeszcze ukazana. Bo postacie te same? Saya z Blood+ a Saya z The Last Vampire to dwie różne postacie i mam nadzieję, że nowa Saya będzie bliższa tej z 'ostatniego wampira'.
Przerastacie samych siebie narzekając na anime, które ma ledwo jeden cm, w dodatku trwający paręnaście sekund ;O
Saya z Blood+ a Saya z The Last Vampire to dwie różne postacie i mam nadzieję, że nowa Saya będzie bliższa tej z 'ostatniego wampira'.Przerastacie samych siebie narzekając na anime, które ma ledwo jeden cm, w dodatku trwający paręnaście sekund ;O
Generalnie nie mam nic do clampowych dizajnów, wręcz przeciwnie. Jednak wątpie żeby clampowa Saya wykazała ten sam poziom "skurczysyństwa" co ta z Last Vampire. Dziewczyny skończyły by "the X" zamiast angażować się na prawo i lewo w coraz to nowe projekty.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2011-05-19 22:57:02)
Deadman.
Doszedł.
*ahh, te magiczne orgazmy, kiedy tylko nasze ramię zostanie dotknięte przez nią (najlepiej biustem, wtedy momentalnie można dojść) - bez nich życie byłoby trudne i niepraktyczne.
ona nie doszła i dlatego jest zła.
Pokaż spoiler
ale jak jej nie lubić?Takiej socjopatki i sadystki dawno nie widziałem.
Ganta przestaje powoli płakać, jeszcze trochę i będą z niego ludzie. Odcinek na plus.
Moja faworytka wśród postaci, mimo że "skopali" tą scenę. (wg mnie ofc)
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2011-05-25 12:49:54)
Czy op Deadmana tylko mi lekko trąci Alice in Chains?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zapowiedziano drugi sezon Kore wa zombie desu ka. Będzie miała podtytuł "jigokuhen"
Mi jakoś Zombiaki nie przypadły do gustu. Owszem, były fajne dżołki (Masou Shoujo ) ale nawet jako odmóżdżacz było takie sobie. Mam nadzieję, że drugi sezon będzie lepszy.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Trzeci sezon Shany jednak tej jesieni
According to Dengeki Bunko Magazine, Shakugan no Shana III will start this autumn. It will be the final season of Shana anime series.
Source: Scan of Dengeki Bunko Magazine
link: http://myanimelist.net/forum/?topicid=300167
Ostatnio edytowany przez jackyll (2011-06-08 14:29:12)
No i dobrze, ale mam nadzieje, że w końcu Sakai już nie będzie słabszy od wszystkich i rozwiną jego wątek jako "pochodni".
A co do Dedmana to jakoś nie pasuje mi to, w ogóle nie ma o klimatu mangi, która teraz jest aż nadto ciekawa
Ostatnio edytowany przez Hero (2011-06-08 18:13:54)
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
ja tak samo jak DyumEcchi. Ale jak się skończy seria, to biorę się za mangę (ciekawe, czy wyjdzie 2 seria anime)
Zapowiedziano też Guilty Crown. Zainteresowałem się tym, ponieważ odpowiada za nie studio i sekcja odpowiedzialna za Sengoku basara i Kimi ni Todoke - Production I.G 6 sekcja.
Strona (cała we flashu):
http://www.guilty-crown.jp/
No i dobrze, ale mam nadzieje, że w końcu Sakai już nie będzie słabszy od wszystkich i rozwiną jego wątek jako "pochodni".
Słabszy? Oj nie, ale to już będzie problem Shany i jej towarzyszy... co do motywów
Sorka za spoilera, ale nie mogłem się powstrzymać
@Down
Sorka... ale to co napisałem to i tak nic nowego
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-06-08 21:11:20)
Dzięki za spoilera bez spoilera :| Idź się smażyć w piekle!
@up: Oprócz tego, że będzie wielka wojna, to wszystko wiem.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-06-08 21:19:17)