Nie jesteś zalogowany.
Tak z zupełnie innej beczki - kto czytał informacje o nowym Gundamie?
Wykluczyli z produkcji reżysera 00, imo dobrze. Ale design postaci i MS-ów No i to sterowanie telefonem...
A tak poważnie ten nowy gundamek ewidentnie jest kierowany do małych dzieciaków, więc nie ma się co smucić. My mamy w końcu jeszcze Unicorna.
Tak z zupełnie innej beczki - kto czytał informacje o nowym Gundamie?
Pokaż spoilerWykluczyli z produkcji reżysera 00, imo dobrze. Ale design postaci i MS-ów
No i to sterowanie telefonem...
Dlaczego dobrze? 00 miało świetną fabułę, jak dla mnie...
Ogólnie - tak. Zarys scenariusza był ok, ale w poszczególnych odcinkach roiło się imo więcej głupot i banałów niż w reszcie Gundamów. Scenariusz ok, reżyseria nie. Ale to tylko moje zdanie.
Zapowiedzieli OVA The world god only knows. Premiera: 16 Września.
Odnośnie Sno movie,
Korewa zombie desuka?,
i nowe anime - tutaj taki trailer:
Mnie najbardziej się podoba z sezonu letniego Itsuka Tenma no Kurousagi i R-15.. zobaczymy jak im wyjdą
Macie niedowiarki ;p
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=8483
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-06-13 18:00:34)
Macie niedowiarki ;p
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=8483
Trochę się spóźniłeś, bo newsa o 3. sezonie masz 2 strony temu...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Shinuta, my już to wiemy od paru dni :p
no no no, na razie jesień się świetnie zapowiada - Shana III, Fate/Zero, Mirai Nikki TV.. no nieźle nieźle...
Ostatnio edytowany przez zerono (2011-06-13 18:12:38)
Nie wiedzieć. ;p
To git, że już była notka. xD
Amen i do usłyszenia gdzieś na forum.
Choć potwierdziłem moją notkę sprzed dawna , co ludzie z tego forum się upierali, że nie będzie w tym roku. ;p
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-06-13 18:12:40)
Dostaliśmy odzew w sprawie niezadowolenia Gundam AGE. Na twitterze scenarzysty Hino Akihiro można przeczytać, że jest wielce zaskoczony ilością krytyki w stronę animca. Napisał też, że produkują Gundama w innym kierunku niż pozostałe serie z tej marki. Wyjaśni się ich polityka, gdy zaczniecie oglądać ich serię. Ebikawa Kanetake, designer mechów w Gundam 00, Full Metal Panic i tej serii wymawia się, że zanim wydano 00, też fani byli niezadowoleni z grafiki jaką pokazywali. A teraz sami widzicie.
Przecież ten Gundam kieruje w dzieciarnię oglądającą Pokemona czy Naruto. Według mnie to próba zachęcenia nowego pokolenia do kultowej marki. Ludzie tworzący to anime nie powinni się nawet ośmieszać odpowiadając na krytykę ortodoksyjnych fanów.
Po obejrzeniu trailera mam totalnie mieszane uczucia. Cieszyłem się z odsunięcia reżysera 00, ale pan od F91 i SEED nie jest wymarzonym następcą. Niektóre twarze wyglądają jak żywcem wyjęte z Galactic Expressu 999, chociaż spece z Sunrise to jedni z solidniejszych rzemieślników, więc graficznie seria po prostu musi prezentować się świetnie. Za to jeśli chodzi od muzykę, to od początku było wiadomo, że all < OST Unicorna.
Tak sobie narzekam, ale i tak pewnie się skończy, że nie przepuszczę nawet odcinka.
(I po każdym będę psioczył jeszcze bardziej)
Macie nową wersję:
http://chartfag.files.wordpress.com/2011/06/nelson2.jpg
Btw, wiadomo już coś na temat nowego Higurashi: "Pierwsze DVD/Blu-ray ukaże się 21 lipca, ostatnie 25 stycznia 2012 roku. Na pierwszej płycie znajdzie się adaptacja historii Batsukoishi-hen. Naotmiats na pozostałych będą nowe oryginalne historie - Ayakashisenshi-hen -Do-, Kichienshi-hen -Ai- i Yumeutsushi-hen -Raku-. " (ze strony arigato) -> drugi trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MY9A3SA-k9c
Jak dla mnie szykuje się duża kupa.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Blejd mnie zniszczył. Chętnie zobaczę, co oni tam wymyślili. Na stówę zobaczę Natsume i Usagu Drop. Może coś dziwnego się stanie i obejrzę coś jeszcze, ale raczej nic z tego nie będzie.
Rozwaliły mnie plakaty z filmami Pokemon, jak można wciskać dzieciom dwa razy to samo? A film z Naruto to chyba jakiś Prison Break będzie (schylanie się po mydełko?).
Rozwaliły mnie plakaty z filmami Pokemon, jak można wciskać dzieciom dwa razy to samo? A film z Naruto to chyba jakiś Prison Break będzie (schylanie się po mydełko?).
Starzy fani Pokemonów zabiorą swoje dzieci do kina. I karuzela kręci się dalej z nowym pokoleniem.