Nie jesteś zalogowany.
Z nowego sezonu to ja sobie tylko badne nowe Digimony przez sentyment. Pierwsza seria byla calkiem spoko :]
Digimony? To może potłumaczysz dla fanów serii?:D
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Full metal panic - 3 seri < 2 serie i Fumoffu> nie będzie w najblirzszym czasie, ale tworzony jest/są OVA.
Ah My Goddess wiadomo, że wychodzi, ale nie wiadomo kiedy.
Disgea to będzie hit...przynajmniej gra była zajefajna. Pewnie doczeka się też potem 2 seri, ale nie wybiegajmy naprzód.
O Mahou Sensei Negima 2 nic do tej pory niewiadomo, oprócz tego, że w kwietniu mają być dwa nowe odciki, które mogą <ale nie muszą> rozpoczynać rzekomą serie nr 2. Oba odcinki zatytułowane są ,,Magic Battle" .
A propo Digimonów nie wie kto czy są one w Polsce zlicencjonowane a jeśli nie są to skąd je wziąć?
Full metal panic - 3 seri < 2 serie i Fumoffu> nie będzie w najblirzszym czasie, ale tworzony jest/są OVA.
Ah My Goddess wiadomo, że wychodzi, ale nie wiadomo kiedy.
FMP jest fajne i przydała by się next seria co do OVA to trzeba będzie dorwać.
Jeżeli chodzi o AH!Megamisama! to zatrzymałem się gdzieś na 14 odcinku 1szej serii jeżeli dobrze pamiętam i dalej nie miałem skąd wziąść ( to były jeszcze czasy w których do ściągania Anime używałem DC):P
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-03-03 21:31:23)
Ja dorzucę to. Może głupio wygląda ale może być z tego niezła komedia xD
==Makai Senki Disgea==
Też na to liczę! Nawet ten screen z anidb od razu mi się spodobał.
Mam nadzieje że to anime będzie tak dobre jak gra,która jest przezabawna[roftl].Poczekamy zobaczymy co Lahard i Etna pokażą.
A propo Digimonów nie wie kto czy są one w Polsce zlicencjonowane a jeśli nie są to skąd je wziąć?
Jedynie pierwsza seria ma licencje i chyba jeszcze leci na Jetix. Na DVD tego nie dostaniesz. Poza tym jest robiona z wersji amerykanskiej (czyli wiadomo: cenzura i zmieniona muzyka) a do tego polski dubbing jest fatalny.
nom, co do disgaea tez nie moge sie doczekac cosik widzialem i juz chrapka..:D
Mam nadzieje że to anime będzie tak dobre jak gra,która jest przezabawna[roftl].Poczekamy zobaczymy co Lahard i Etna pokażą.
A gra do jakiego gatunku należy?
Ja bym raczej stawiał na CG albo zwykłego adva...
Cinko...
W sumie tylko to budzi nadzieje:
Ergo Proxy
Tokko
Nana
no i Nishi No Yoki Majo też mnie zaintrygował.
ooo fajny spis ale brakuje mi kinówki Tenjou Tenge :/ wie ktoś wogóle coś o tej kinówce?
Miało wyjśc miało wychodzić i jakoś nic o tym nie słyszałem żeby wyszło :/ btw nowy hack suuuper
Kontynuacja SChool RUmble jeszcze lepiej ale gdzie kinówka Tenjou Tenge i GTO2...
Gra Disgaea należy do (i tu was zaskocze) taktycznych-rpg,i jest jedną z najlepszych w swoim gatunku[okej].
Gra jest przezabawna, ma ciekawą fabułę i świetne postacie [Laharl, Etna i Flonne rzadzą]
Nie długo wychodzi druga część Disgaea...nie mogę się doczekać.
ciekawostka:
<w tej niesamowitej grze można było zdobyć 9999 Lv doświadczenia... lecz mi się udała zdobyć tylko 2516 lv>
Mnie osobiście interesuje School Rumble z tej listy bo innych tytułów zabardzo nie znam... i tak btw... czy to o GTO 2 to tylko plotka czy jakies potwiedzone informacje są ??? mozę ktoś linka dać ??? To samo tyczy się Tenjou Tenge ma ktoś linka ??? Bo pierwszo słusze o czymś takim!!! A z chęciał bym to obejrzał ONIZUKA RULEZZ!!! Co do FMP:TSR OVA... to gdzieś czytałem o tym, i jak cholera nie mogę sie doczekać !!! ale raczej liczyłem na kolejną serie a nie na krótką OAV-łkę
Ja czekam na jakieś nowe OVAki z Hokuto no Ken.
Serie raczej omijam z dala - no chyba, że jest jakaś super (ale to musi być faktycznie SUPER ).
Może jeszcze Highlander: Vengeance będzie ciekawy?
Zgodzę się ze stwierdzeniem, iż coraz mniej interesujących anime, dla starszych fanów, jest wydawanych . Dlaczego tak mało cyberpunka ?
Jak przed chwilą spojrzałem na kalendarz AniDB, to mi się wydaje że życie jeszcze nas zaskoczy. I będzie coś naprawde ciekawego, co warto oglądać.
Disgaea - gra byla genialna, mam nadzieje, że anime też będzie trzymało poziom.
Air Gear i może Hack. Reszta mnie nie interesuje, a CLAMP to juz w szczególności.
Kurcze, znowu jedna wielka kupa w tym sezonie . Tak jak już Freeman pisał nie ma praktycznie nic wartego zobaczenia nie licząc Ergo Proxy, które na nasze nieszczęście już jest w USA zlicencjonowane i żadna pożądna grupa prawdopodobnie nie weźnie się za tłumaczenie ;( Ja jeszcze tylko po cichu licze na kolejną OVA Karasa, ale to podobno będzie zlicencjonowane w Polsce, więc szykuje sie zakup . Jeśli autorem Tokko jest gość od GTO to sie skusze.